Tribal21 Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 10 ώρες πριν, -dL- είπε Όσοι κάνατε αναβάθμιση, δεν θα δείτε διαφορά μέχρι να κάνετε επανεκκίνηση. Έκανα αλλά κ πάλι δεν βλέπω κάτι! Αν δει κάποιος κάτι ας ενημερώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου εχει κανεις προβλημα να μην βρισκει την τηλεοραση στο youtube app στο κινητο για να στειλουμε βιντεο? θελει καποια συγκεκριμενη ρυθμιση; ειναι σιγουρα στο ιδιο δικτυο οι συσκευες. το link with code δουλευει κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2 ώρες πριν, greekboy είπε εχει κανεις προβλημα να μην βρισκει την τηλεοραση στο youtube app στο κινητο για να στειλουμε βιντεο? θελει καποια συγκεκριμενη ρυθμιση; ειναι σιγουρα στο ιδιο δικτυο οι συσκευες. το link with code δουλευει κανονικα Οχι δεν είχα ποτέ θέμα, αρκεί να είναι στο ίδιο δίκτυο. Δοκίμασε να βγάλεις την τηλεόραση για λίγο από το ρεύμα. Επίσης δοκίμασε reboot και στο ρούτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
halvas69 Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 12/6/2024 στις 1:24 ΠΜ, greekboy είπε Μπορείς να μοιραστείς τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει αν είναι εύκολο? Ευχαρίστως αν και λίγο αγγούρι με τα πολλά μενού και υπομενού. Επιλέγουμε >Ρυθμίσεις εικόνας>Εικόνα>Λειτουργία εικόνας Λειτουργία εικόνας: Τυπική Φωτεινότητα: άστο θα το πειράξουμε από αλλού παρακάτω, αλλιώς βάλτο στο 20 από τώρα Κορεσμός χρώματρος: 50 Από κάτω από το Κορεσμός είναι το υπομενού: Προηγμένες ρυθμίσεις>Ρυθμίσεις φωτεινότητας Μπουκάρουμε και επιλέγουμε τα παρακάτω Φωτεινότητα: 20 Αντίθεση: 90 Επίπεδο μαύρου: 0 Δυναμική αντίθεση : Χαμηλό Έκταση Μαύρου: Υψηλό Δυναμικη φωτεινότητα: Εκτός λειτουργείας Τοπική ρύθμιση φωτεινότητας: Υψηλό Τοπική αντίθεση: Υψηλό Gamma: 0 Πάμε πίσω ένα μενού και πατάμε στο Χρώμα Στο μενού Χρώμα, έχω ενεργοποιήσει το: Δυναμικός χρωματισμός Ξαναπάμε πίσω 1 φορά και μετά στο μενού Διαύγεια Ευκρίνεια: 50 MPEG Nr: Μεσαίο Μείωση θορύβου: Εκτός λειτουργείας Ψηφιακή ευκρίνεια: Εκτός λειτουργίας Λεπτομέρεια ακριβείας: Απενεργοποιημένο Στο μενού κίνηση Απενεργοποιημένες και οι 2 επιλογές (για αποφυγή του Soap opera effect) Τώρα για να εφραμοστούς οι αλλαγές σε όλες τις πηγές πας πάλι πίσω αλλά 2 φορές δηλαδή στο μενού Εικόνα Στο κάτω μέρος του μενού έχει την επιλογή να εφαρμοστούς οι αλλαγές σε όλες τις πηγές αλλιώς το κάνει μόνο στο mode που β΄ρισκεσαι πχ TV ή Youtube κλπ ΥΓ Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι, μετά πάτα ένα βίντεο σαν αυτό να χαρουν τα μάτια σου Επεξ/σία 14 Ιουνίου από halvas69 2 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου On 12/06/2024 at 21:03, ardi21 said: Καλησπερα σε ολους. Σκεφτομαι να παρω αυτην-> https://www.skroutz.gr/s/52032860/TCL-Smart-Tileorasi-43-4K-UHD-QLED-43C61B-HDR-2024.html στους γονεις μου (επειδη ειναι μοντελο του 2024) οι οποιοι δεν εχουν καμια ιδιαιτερη απαιτηση. Μονο Ελληνικα καναλια βλεπουν και ο πατερας μου καμια φορα λιγο you tube και αθλητικα μεσω μιας εφαρμογης. Δεν τους ενδιαφερουν ουτε τα σουπερ χρωματα, ουτε ο σουπερ ηχος, ουτε HDR, ουτε games, ουτε τιποτα. Αυτο που θελω μονο ειναι να εχει μια Α αξιοπιστια, να μην σερνετε τελειως και να μην εχει θεμα στο wifi. Απο service πως παει η αντιπροσωπεια της TCL? Παρ'ολο που θα την παρω απο το skroutz, οποτε θα αναλαβουν εκεινοι το οτιδηποτε, θελω να ξερω γιατι οπως καταλαβαινετε εγω θα τα ακουσω αν παει κατι στραβα.. την έχω 1 χρόνο και είναι τρομερή αλλά γιατί να τους πάρεις QLED αφού δεν έχουν απαιτήσεις???πάρε την απλή είναι φτηνότερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 49 minutes ago, kostasbm said: την έχω 1 χρόνο και είναι τρομερή αλλά γιατί να τους πάρεις QLED αφού δεν έχουν απαιτήσεις???πάρε την απλή είναι φτηνότερη Oταν λες την απλη? Θελω να ειναι μοντελο του 2024 και απ'οτι βλεπω ολες οι Led ξεκινανε απο 320 ευρω. https://www.skroutz.gr/c/12/television/m/10474/TCL/f/356338_453890_1781217/4K-Ultra-HD-LED-2024.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Πολυ μικρη διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου On 12/06/2024 at 21:03, ardi21 said: Καλησπερα σε ολους. Σκεφτομαι να παρω αυτην-> https://www.skroutz.gr/s/52032860/TCL-Smart-Tileorasi-43-4K-UHD-QLED-43C61B-HDR-2024.html στους γονεις μου (επειδη ειναι μοντελο του 2024) οι οποιοι δεν εχουν καμια ιδιαιτερη απαιτηση. Μονο Ελληνικα καναλια βλεπουν και ο πατερας μου καμια φορα λιγο you tube και αθλητικα μεσω μιας εφαρμογης. Δεν τους ενδιαφερουν ουτε τα σουπερ χρωματα, ουτε ο σουπερ ηχος, ουτε HDR, ουτε games, ουτε τιποτα. Αυτο που θελω μονο ειναι να εχει μια Α αξιοπιστια, να μην σερνετε τελειως και να μην εχει θεμα στο wifi. Απο service πως παει η αντιπροσωπεια της TCL? Παρ'ολο που θα την παρω απο το skroutz, οποτε θα αναλαβουν εκεινοι το οτιδηποτε, θελω να ξερω γιατι οπως καταλαβαινετε εγω θα τα ακουσω αν παει κατι στραβα.. την έχω 1 χρόνο και είναι τρομερή αλλά γιατί να τους πάρεις QLED αφού δεν έχουν απαιτήσεις???πάρε την απλή είναι φτηνότερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_souvlaki Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά. Αγόρασα χθες μια 43P635 για το ένα δωμάτιο και μου έκανε χθες το βράδυ που την έφτιαξα 1 θέμα και προσπαθώ να καταλάβω εάν έχω εγώ απαιτήσεις πολλές από μία φτηνή τηλεόραση ή εάν έχει κάποιο θέμα να την πάω DoA. Έβαλα ένα σκληρό με πολλές ταινίες και βίντεο μέσα (τα πιο πολλά 4k σε καλή σχετικά ποιότητα) και κράσαρε αρκετά να διαβάσει και να παίξει τα βίντεο. Και δεν εννοώ να μην τα παίζει καθόλου... εννοώ ξεκίναγε και μετά στα μισά είτε πάγωνε η εικόνα είτε σταμάταγε εντελώς η εικόνα και συνέχιζε ο ήχος μόνο. Μετέφερα κάποια σε ένα USB και φάνηκε να παίζει όσα έβαλα (θα το τσεκάρω πιο αναλυτικά σήμερα). Εδώ λέω ας δοκιμάσω το VLC γιατί στην εφαρμογή της TV η υπότιτλοι δεν ρυθμίζονται, από ότι κατάλαβα. Το VLC δεν παίζει καθόλου άμα αφήσω στο αυτόματο την αποκωδικοποίηση υλικού. Άμα το βάλω στο "πλήρες" παίζει αλλά με θέματα...πάλι μπορεί να σκαλώσει στα μισά, όταν βάζω υποτίτλους κάνει τρελό stutter όταν εμφανίζονται κ.α. Το χειρότερο είναι ότι όταν σκαλώσει μετά σκαλώνει όλη η TV (καμία εφαρμογή δεν παίζει κανένα βίντεο μέχρι να κάνω επανεκκίνηση, αλλά η TV συνεχίζει να λειτουργεί); Μπορεί να φταίει κάτι (πχ το VLC, κάποια ρύθμιση που δεν κάνει αυτόματα κ.α.), ή έχω απαιτήσεις πολλές από το hardware να παίζει τέτοια αρχεία; Επίσης το PLEX ενώ παίζει τέλεια όλα τα 1080p αρχεία που δοκίμασα - μέχρι και native vobsub support έχει, χωρίς transcode, … δεν το έχω ξαναδεί ούτε σε καλή τηλεόραση (Samsung και πιο παλιά LG) όταν δοκιμάζω 4k λέει ότι δεν το υποστηρίζει η τηλεόραση και το κάνει όλο το αρχείο transcode σε 1080p. Επεξ/σία 14 Ιουνίου από nick_souvlaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 57 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε Καλημέρα παιδιά. Αγόρασα χθες μια 43P635 για το ένα δωμάτιο και μου έκανε χθες το βράδυ που την έφτιαξα 1 θέμα και προσπαθώ να καταλάβω εάν έχω εγώ απαιτήσεις πολλές από μία φτηνή τηλεόραση ή εάν έχει κάποιο θέμα να την πάω DoA. Έβαλα ένα σκληρό με πολλές ταινίες και βίντεο μέσα (τα πιο πολλά 4k σε καλή σχετικά ποιότητα) και κράσαρε αρκετά να διαβάσει και να παίξει τα βίντεο. Και δεν εννοώ να μην τα παίζει καθόλου... εννοώ ξεκίναγε και μετά στα μισά είτε πάγωνε η εικόνα είτε σταμάταγε εντελώς η εικόνα και συνέχιζε ο ήχος μόνο. Μετέφερα κάποια σε ένα USB και φάνηκε να παίζει όσα έβαλα (θα το τσεκάρω πιο αναλυτικά σήμερα). Εδώ λέω ας δοκιμάσω το VLC γιατί στην εφαρμογή της TV η υπότιτλοι δεν ρυθμίζονται, από ότι κατάλαβα. Το VLC δεν παίζει καθόλου άμα αφήσω στο αυτόματο την αποκωδικοποίηση υλικού. Άμα το βάλω στο "πλήρες" παίζει αλλά με θέματα...πάλι μπορεί να σκαλώσει στα μισά, όταν βάζω υποτίτλους κάνει τρελό stutter όταν εμφανίζονται κ.α. Το χειρότερο είναι ότι όταν σκαλώσει μετά σκαλώνει όλη η TV (καμία εφαρμογή δεν παίζει κανένα βίντεο μέχρι να κάνω επανεκκίνηση, αλλά η TV συνεχίζει να λειτουργεί); Μπορεί να φταίει κάτι (πχ το VLC, κάποια ρύθμιση που δεν κάνει αυτόματα κ.α.), ή έχω απαιτήσεις πολλές από το hardware να παίζει τέτοια αρχεία; Επίσης το PLEX ενώ παίζει τέλεια όλα τα 1080p αρχεία που δοκίμασα - μέχρι και native vobsub support έχει, χωρίς transcode, … δεν το έχω ξαναδεί ούτε σε καλή τηλεόραση (Samsung και πιο παλιά LG) όταν δοκιμάζω 4k λέει ότι δεν το υποστηρίζει η τηλεόραση και το κάνει όλο το αρχείο transcode σε 1080p. Καλημέρα. Έχω την ίδια εδώ και 10 μέρες περίπου Νομίζω πως η θύρα usb μάλλον έχει τάση οριακά ικανή να διαβάσει μηχανικούς δίσκους. Ίσως βέβαια να φταίει η προέκταση 0,75 μ. πού της έχω βάλει. Αλλά κάνα δυο φορές ζοριστηκς για να ξεκινήσει ο δίσκος. Ακουγόταν η βελόνα που το παλευε. Πλέον τον κουμπωνω με προσοχή στην προέκταση, ώστε να προσαρμόζει σωστά και να μενει ακίνητο το καλώδιο και όλα καλά. Κι εγώ vlc κατέβασα κυρίως για την αλλαγή μεγέθους των υποτίτλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_souvlaki Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, nk9 said: Καλημέρα. Έχω την ίδια εδώ και 10 μέρες περίπου Νομίζω πως η θύρα usb μάλλον έχει τάση οριακά ικανή να διαβάσει μηχανικούς δίσκους. Ίσως βέβαια να φταίει η προέκταση 0,75 μ. πού της έχω βάλει. Αλλά κάνα δυο φορές ζοριστηκς για να ξεκινήσει ο δίσκος. Ακουγόταν η βελόνα που το παλευε. Πλέον τον κουμπωνω με προσοχή στην προέκταση, ώστε να προσαρμόζει σωστά και να μενει ακίνητο το καλώδιο και όλα καλά. Κι εγώ vlc κατέβασα κυρίως για την αλλαγή μεγέθους των υποτίτλων. Με το vlc σου έπαιξε αυτόματα ή είχες κολλήματα (αυτα που γράφω παραπάνω); Γιατί εγώ είχα κολλήματα χθες... θα το ψάξω πιο καλά σήμερα. Άμα είναι μόνο ο μηχανικός δίσκος το θέμα, δεν με πειράζει. Θα ζήσω και με usb stick...χαχαχα. Επεξ/σία 14 Ιουνίου από nick_souvlaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 10 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε Με το vlc σου έπαιξε αυτόματα ή είχες κολλήματα (αυτα που γράφω παραπάνω); Γιατί εγώ είχα κολλήματα χθες... θα το ψάξω πιο καλά σήμερα. Άμα είναι μόνο ο μηχανικός δίσκος το θέμα, δεν με πειράζει. Θα ζήσω και με usb stick...χαχαχα. Όχι. Κανένα θέμα. Ένα μικρό κόλλημα κάνει μόνο όταν έχω πατήσει pause για αρκετα λεπτα και πατάω ξανά το play για να παίξει. Εκεί κάποιες φορές τρώει ένα μικρό σκαλωμα που διορθώνεται με νέο στιγμιαίο pause και play. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_souvlaki Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, nk9 said: Όχι. Κανένα θέμα. Ένα μικρό κόλλημα κάνει μόνο όταν έχω πατήσει pause για αρκετα λεπτα και πατάω ξανά το play για να παίξει. Εκεί κάποιες φορές τρώει ένα μικρό σκαλωμα που διορθώνεται με νέο στιγμιαίο pause και play. Θα το ψάξω καλύτερα το απόγευμα μόνο με usb stick (μπορεί ο συνδιασμός σκληρού 4tb και μεγάλου αρχείου 4k HDR να υπερφορτώνει για κάποιο λόγο την τηλεόραση...αλλιώς θα πάω για DoA) Επεξ/σία 14 Ιουνίου από nick_souvlaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-dL- Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, nick_souvlaki said: Θα το ψάξω καλύτερα το απόγευμα μόνο με usb stick (μπορεί ο συνδιασμός σκληρού 4tb και μεγάλου αρχείου 4k HDR να υπερφορτώνει για κάποιο λόγο την τηλεόραση...αλλιώς θα πάω για DoA) Έχω την 50p635 και είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα όταν την πήρα πέρσι. Με σκληρό ssd σε εξωτερικό κουτί μέχρι 512gb δεν φαίνονται οι ταινίες μέσα ενω βλέπει τον σκληρό, ενω με στικάκι 64/128gb δεν υπάρχει κανένα θέμα (Sandisk Ultra flair). Με μηχανικό δεν δοκίμασα καν. Το κόλλημα που έχει σε περιεχόμενο 4Κ έχει να κάνει με το λογισμικό και δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει ομαλά με κανένα player, ούτε VLC, ούτε τίποτα, σαν να χάνει frames συνέχεια. Οι υπότιτλοι και οι ήχοι είναι αστα να πάνε με τον ενσωματωμένο player ακόμα και με αναβάθμιση έκδοσης. Μέχρι που έβαλα το Kodi και είδε όλες τις ταινίες μέσα στο στικάκι και τις παίζει χωρίς θέμα απο τότε, οτι και να του έχω βάλει μέσα εκτός απο VC1 και REMUX τα οποία είναι πολύ βαρυά για να παίξουν. Έβαλα ενα kodi skin Arctic: Zephyr - Reloaded και πλέον είναι σαν media center. Αν σε ενδιαφέρουν ρυθμίσεις εικόνας και ήχου Οι ρυθμίσεις που βρήκα και δουλεύουν πολύ καλά είναι προφίλ ταινίες, 55-60 φωτεινότητα (100 σε ταινίες hdr) 60 χρώμα, 95 αντίθεση, 20 sharpness, 0 gamma, -4 color temp, προηγμένες ρυθμίσεις/ειδικά/χρωματικό διάστημα ενεργό και όλα τα υπόλοιπα κλειστά. Ήχος προφίλ Δυναμικός με όλα τα settings χαμηλά και surround virtualizer on μου ακούγεται αρκετά καλός. Επεξ/σία 14 Ιουνίου από -dL- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) το μενου κινηση εγω το εχω ανοιχτο και η εικονα στη κινηση απλα....... σκοτωνει. Στη βαθμιδα το εχω τερμα, στο 10. Γενικα ολα τα εφε τυπου μειωση θορυβου κ.λ.π. να τα εχετε κλειστα, εκτος απο τη κινηση και τη τοπικη αντιθεση (ΟΧΙ δυναμικη) να ειναι ΟΝ. Αν μιλατε για HDR ..... βαλτε τυπος=ταινια, φως αντιθεση 100 και χρωμα 60. H θερμοκρασια χρωματος τερμα ζεστο. Επεξ/σία 15 Ιουνίου από Gogotsa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_souvlaki Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου On 14/06/2024 at 17:48, -dL- said: Έχω την 50p635 και είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα όταν την πήρα πέρσι. Με σκληρό ssd σε εξωτερικό κουτί μέχρι 512gb δεν φαίνονται οι ταινίες μέσα ενω βλέπει τον σκληρό, ενω με στικάκι 64/128gb δεν υπάρχει κανένα θέμα (Sandisk Ultra flair). Με μηχανικό δεν δοκίμασα καν. Το κόλλημα που έχει σε περιεχόμενο 4Κ έχει να κάνει με το λογισμικό και δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει ομαλά με κανένα player, ούτε VLC, ούτε τίποτα, σαν να χάνει frames συνέχεια. Οι υπότιτλοι και οι ήχοι είναι αστα να πάνε με τον ενσωματωμένο player ακόμα και με αναβάθμιση έκδοσης. Μέχρι που έβαλα το Kodi και είδε όλες τις ταινίες μέσα στο στικάκι και τις παίζει χωρίς θέμα απο τότε, οτι και να του έχω βάλει μέσα εκτός απο VC1 και REMUX τα οποία είναι πολύ βαρυά για να παίξουν. Έβαλα ενα kodi skin Arctic: Zephyr - Reloaded και πλέον είναι σαν media center. Αν σε ενδιαφέρουν ρυθμίσεις εικόνας και ήχου Οι ρυθμίσεις που βρήκα και δουλεύουν πολύ καλά είναι προφίλ ταινίες, 55-60 φωτεινότητα (100 σε ταινίες hdr) 60 χρώμα, 95 αντίθεση, 20 sharpness, 0 gamma, -4 color temp, προηγμένες ρυθμίσεις/ειδικά/χρωματικό διάστημα ενεργό και όλα τα υπόλοιπα κλειστά. Ήχος προφίλ Δυναμικός με όλα τα settings χαμηλά και surround virtualizer on μου ακούγεται αρκετά καλός. Ευχαριστώ πολύ την απάντηση, γιατί πίστευα ότι είναι θέμα hardware και σκεφτόμουν να την γυρίσω πίσω. Τελικά κατέληξα στο να βάλω MX Player και Kodi (μου αρέσει περισσότερο σαν εφαρμογή αλλά οι γραμματοσειρά των υποτίτλων είναι χάλια). Και τα δύο παίζουν τέλεια ότι αρχείο τους έβαλα, χωρίς κανένα κόλλημα, αλλά μόνο από USB stick... με το σκληρό κολλάνε όλα. Δεν ξέρω άμα είναι τα πάρα πάρα πολλά μεγάλα αρχεία ή ο σκληρός σαν σκληρός, αλλά μικρή σημασία έχει. Και με USB stick καλά είναι, καθώς δεν είναι η βασική μου τηλεόραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα