alexx Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) Με είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για αυτό ρωτάω αν θα μπορούσα να απευθυνθώ άλλου Edit. Με την εταιρία εννοείς την TCL? Με αυτούς δεν επικοινώνησα καθόλου. Αυτά που ανέφερα μου τα είπαν από το κατάστημα που πήρα την τιβι Επεξ/σία 17 Μαϊου από alexx
alexx Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου Καλησπέρα, έχει κάνει κανείς απο σας request στην tcl Greece (Τηλεοράσεις)? Ενώ συμπληρώνω όλα τα απαραίτητα στοιχεία, δεν μου ανοίγει το κουμπί για την υποβολή!!!
marioboni Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου στο ψάξιμο κι εγώ για τηλεόραση 55αρα τουλάχιστον άλλα με μπάτζετ στα 600 ταβάνι διαβάζω καλά λόγια για TCL αλλά και hisense στα λεφτά τους
nk9 Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Όπως έγραψα και σε θέμα που άνοιξα, ψάχνω τηλεόραση 43" για άμεση αγορά. Θα μπει σε υπνοδωμάτιο και η χρήση της θα είναι περιορισμένη. Ουσιαστικά θα εκτελεί χρέη back up όταν η τηλεόραση στο σαλόνι θα είναι κατειλημμένη από άλλο μέλος της οικογένειας! Η περιορισμένη χρήση αυτή θα κατανέμεται σε 50% τηλεοπτικό πρόγραμμα, 30% Euroleague TV και 20% ταινίες mkv από εξωτερικό σκληρό δίσκο. Βλέπω να καταλήγω στην TCL 43P635, η οποία με την επιστροφή της Payzy θα μου βγει στον Γερμανό έμμεσα στα 200€. Έχω, όμως, τις εξής απορίες για τις υποκατηγορίες χρήσης της, που μάλλον είναι και deal breakers: 1) Το λογισμικό της Google που φοράει έχει ιδιοτροπίες στην θέαση τηλεοπτικού προγράμματος; Μπαίνει κατευθείαν σε αυτό; 2) Μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή της Euroleague TV για να βλέπω απευθείας από εκεί; Υποθέτω πως λόγω λογισμικού η απάντηση είναι ναι. 3) Εξωτερικούς σκληρούς δίσκους ntfs τους διαβάζει κανονικά; Τα αρχεία mkv τα παίζει; Με υπότιτλους όλα κομπλέ; Σε ενδεχόμενο αρχείο mkv με ήχο dts υπάρχει δυνατότητα downmix, ώστε να μπορέσει να τον αναπαράγει ως δικαναλο; Και η bonus απορία... 4) Στο σημείο που θα μπει δεν υπάρχει πρακτικά δυνατότητα για ενσύρματη σύνδεση στο internet. Το wifi λειτουργεί απροβληματιστα; Γιατί έχω διαβάσει για διάφορα θέματα... Θα εκτιμούσα την βοήθεια όσων έχουν αντίστοιχο μοντέλο. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 2 Ιουνίου από nk9
CaptainChris Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Το λογισμικό της Google λειτουργεί απροβληματιστα, η συσκευή ανοίγει εκεί που την έκλεισες, αν όταν την έκλεισες έβλεπες Αντ1, όταν θα την ανοίξεις στον Αντ1 θα ανοίξει. Μπορείς να κατεβάσεις πολλές εφαρμογές πολλές περισσότερες από οποιαδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα. Για τα αρχεία που αναφέρεις δεν ξέρω αν και πόσο παίζουν. Το WiFi λειτουργεί απροβληματιστα. 1
phanispal Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, CaptainChris είπε η συσκευή ανοίγει εκεί που την έκλεισες, αν όταν την έκλεισες έβλεπες Αντ1, όταν θα την ανοίξεις στον Αντ1 θα ανοίξει Αυτό στη δική μου (C745) δε γίνεται πάντως. Βασικά εγώ δε βλέπω μέσω Digea, αλλά Cosmote TV.
nk9 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 10 ώρες πριν, CaptainChris είπε Το λογισμικό της Google λειτουργεί απροβληματιστα, η συσκευή ανοίγει εκεί που την έκλεισες, αν όταν την έκλεισες έβλεπες Αντ1, όταν θα την ανοίξεις στον Αντ1 θα ανοίξει. Μπορείς να κατεβάσεις πολλές εφαρμογές πολλές περισσότερες από οποιαδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα. Για τα αρχεία που αναφέρεις δεν ξέρω αν και πόσο παίζουν. Το WiFi λειτουργεί απροβληματιστα. Καλημέρα και ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Υπάρχει κάποιος άλλος που να γνωρίζει αναφορικά με την 3η απορία μου περί εξωτερικών σκληρών δίσκων, αρχείων κ.λπ.;
koproli8os Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου καλημερα, την ιδια εχουμε, κανεις μια ρυθμιση απο το μενου και οντως ανοιγει εκει που την εκλεισες 1
phanispal Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Εσείς αν έχετε ανοιχτό ας πούμε το YouTube, το Netflix ή το Cosmote TV, την κλείσετε και την ανοίξετε σας ανοίγει πάλι απευθείας στην εφαρμογή;
Gogotsa Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Εχει μενου για το πως θα ανοιγει. Εκει δηλωνεις τελευταια πηγη, hdmi........ οτι θες εσυ.
nk9 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Καλησπέρα. Τελικά πήρα την 43P635, η οποία βγήκε σε εξαιρετική τιμή. Τώρα το απόγευμα έκατσα λίγο να την σετάρω, αλλά στον συντονισμό των καναλιών κάτι δεν πάει καλά... Κατά την αυτόματη σάρωση, η τηλεόραση βρίσκει μόνο δέκα ψηφιακά κανάλια, τα οποία όλα είναι μικρά περιφερειακά. Κανένα μεγάλο! Περιττό να πω πως στην ίδια πρίζα και με το ίδιο καλώδιο ο εξωτερικός δέκτης της παλιας έβρισκε γυρω στα τριάντα. Τι κάνω λάθος;... 50 λεπτά πριν, nk9 είπε Καλησπέρα. Τελικά πήρα την 43P635, η οποία βγήκε σε εξαιρετική τιμή. Τώρα το απόγευμα έκατσα λίγο να την σετάρω, αλλά στον συντονισμό των καναλιών κάτι δεν πάει καλά... Κατά την αυτόματη σάρωση, η τηλεόραση βρίσκει μόνο δέκα ψηφιακά κανάλια, τα οποία όλα είναι μικρά περιφερειακά. Κανένα μεγάλο! Περιττό να πω πως στην ίδια πρίζα και με το ίδιο καλώδιο ο εξωτερικός δέκτης της παλιας έβρισκε γυρω στα τριάντα. Τι κάνω λάθος;... Άκυρο. Λύθηκε με αλλαγή καλωδίου
greekboy Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου παιδια μια γνωμη, στα 600 +25% cashback απο γερμανο η 75P635 την χτυπαω ή δινω τα ιδια λεφτα για 65" σε κατι πιο ποιοτικο;
JDROGAS Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, greekboy είπε παιδια μια γνωμη, στα 600 +25% cashback απο γερμανο η 75P635 την χτυπαω ή δινω τα ιδια λεφτα για 65" σε κατι πιο ποιοτικο; Ημουν ακριβως στη θεση σου πριν λιγους μηνες να παω σε 75p635 η στην επομενη σειρα C645 (οπως και τελικα εκανα) θυσιασα λογω μπατζετ 10 ιντσες και πηγα στις 65. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος,φοβερη τηλεοραση για τα χρηματα της με απειρες ρυθμισεις,χωρις κανενα κολλημα μεχρι στιγμης,παιζει οτι της δωσεις ειτε απο δισκους και φλασακια ειτε απο πλατφορμες (cosmote,netflix,amazon,apple,disney,ertflix,cinobo,plex,stremio,youtube,arte tv,redbull tv,magellan tv) ολα αυτα τα δουλευω καθημερινα. Εχει συνδεθει με bluetooth με οτι αξεσουαρ εχω δοκιμασει χωρις κανενα προβλημα. Επισης εαν δεν κανω λαθος φοραει την επομενη γενια επεξεργαστων (ipq 2.0 vs ipq 3.0) απο την σειρα 635,και σημαντικη διαφορα για μενα ειναι η φωτεινοτητα οπου τα pdf με τα specs της TCL δινουν 280 nits ενω αντιστοιχα 450 nits στην C645. Επομενη σημαντικη διαφορα η πρωτη υποστηριζει HDR10 & HLG ενω η δευτερη HDR10 & HLG,HDR10+,DOLBY VISION Τελευταιο η p635 ειναι 2022 μοντ. και η c645 2023 μοντ. Επεξ/σία 3 Ιουνίου από JDROGAS 1 2
Jason13 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Καλημέρα, η τηλεόραση TCL 43P635 43'' LED υποστηριζει KODI ; Παιζει αθλητικα addons 😉;
chsam Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Στις 13/5/2024 στις 1:38 ΜΜ, greatst είπε Μάλιστα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ενημέρωσέ μας όταν γίνει η αντικατάσταση! Την παρέλαβα πριν δέκα μέρες. Δεν έχω ψάξει πολλά, αλλά όποιος θέλει κάτι....ας το πει. Πάντως έχει πολύ πράμα από ρυθμίσεις.....και στον ήχο και στην εικόνα....π.χ. micro contrast που ρυθμίζει τοπικά την αντίθεση....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα