Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω μια 50p635 έχω και ένα μισή χρόνο. Έχω διαφορα θέματα όπως πχ σε cosmote tv δεν έχει smooth εικόνα Στηβ εφαρμογή, θέματα με λίγη καθυστέρηση στον ήχο στην ηχομοαρα. Η τηλεόραση δεν έχει πάρει ποτέ update... Από πού κατεβάζουμε άφοβα και κάνουμε manual update για ευρωπαϊκό μοντέλο. Συγκεκριμένα η αγορά έγινε από γνωστή αλυσίδα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, chris_g92 είπε

Έχω μια 50p635 έχω και ένα μισή χρόνο. Έχω διαφορα θέματα όπως πχ σε cosmote tv δεν έχει smooth εικόνα Στηβ εφαρμογή, θέματα με λίγη καθυστέρηση στον ήχο στην ηχομοαρα. Η τηλεόραση δεν έχει πάρει ποτέ update... Από πού κατεβάζουμε άφοβα και κάνουμε manual update για ευρωπαϊκό μοντέλο. Συγκεκριμένα η αγορά έγινε από γνωστή αλυσίδα.

μπες στο telegram στο καναλι TCL Android TV Updates θα βρεις και οδηγιες πως κανεις τα updates

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, michalis412 said:

μπες στο telegram στο καναλι TCL Android TV Updates θα βρεις και οδηγιες πως κανεις τα updates

Άρα είμαστε safe από εκεί, είναι official images. Επίσης άλλο ένα πολύ κακό που έχω παρατηρήσει είναι ότι το dynamic color χαλάει τα χρώματα ειδικά σε ποδοσφαιρικά ματς, αλλά αν το κλείσεις πέφτει το saturation στα τάρταρα, πρέπει να το πας στο 90+ για να είναι περίπου φυσιολογικά τα χρώματα .

Επεξ/σία από chris_g92
Δημοσ.

Και εγώ μόλις άνοιξα την 50c805 να την τοποθετήσω και βρήκα το πάνελ σπασμένο🙁. Άντε να βγάλω άκρη τώρα!!

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 15/5/2024 στις 10:33 ΜΜ, chris_g92 είπε

Άρα είμαστε safe από εκεί, είναι official images

ειναι  safe εχω περασει εκει 3 update αλλα θελει προσοχη να το σωστο update για τη δικια σου τβ

Δημοσ.

Καλημέρα, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση γιατί πέρασαν οι δέκα δεκατέσσερις μέρες που είναι το doa. Δεν μπορούμε να στην αντικαταστήσουμε  και οι εγγύηση καλύπτει μηχανικές βλάβες όχι σπάσιμο μου είπαν. Ξέρετε αν μπορώ να κάνω κάτι η πάνε τα 670€ που έδωσα; Πλήρωσα και 5ετη εγγύηση!!!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, alexx είπε

Καλημέρα, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση γιατί πέρασαν οι δέκα δεκατέσσερις μέρες που είναι το doa. Δεν μπορούμε να στην αντικαταστήσουμε  και οι εγγύηση καλύπτει μηχανικές βλάβες όχι σπάσιμο μου είπαν. Ξέρετε αν μπορώ να κάνω κάτι η πάνε τα 670€ που έδωσα; Πλήρωσα και 5ετη εγγύηση!!!

Τότε πως πέρασαν Οι 14 μέρες;

Δημοσ.

Εγώ την πήρα στις 26.04 και λόγω φόρτου εργασίας την άνοιξα χτες και διαπίστωσα το σπάσιμο. Μπορώ να κάνω κάτι αφού πέρασαν οι 14 μέρες η είναι όπως τα λένε και μένω με μια σπασμένη τηλεόραση και 650€ χαμένα; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, alexx είπε

Εγώ την πήρα στις 26.04 και λόγω φόρτου εργασίας την άνοιξα χτες και διαπίστωσα το σπάσιμο. Μπορώ να κάνω κάτι αφού πέρασαν οι 14 μέρες η είναι όπως τα λένε και μένω με μια σπασμένη τηλεόραση και 650€ χαμένα; 

Αν έχεις βίντεο unboxing που να φένετε η ημερομηνία μπορεί να γίνει κάτι , αλλιώς πως θα το αποδείξεις ; Και από την άλλη παίρνεις μια τηλεόραση και δεν την ανοίγεις την ίδια στιγμή , 10 λεπτά είναι , και μόνο η αγωνία να ανοίξεις κάτι καινούργιο; Τί να πω μακάρι να βγάλεις άκρη.

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις ότι για κάποιο λόγο ισχύουν οι 14 μέρες, που για σπάσιμο/ράγισμα και πολλές είναι κατά τη γνώμη μου.

21 μέρες μετά που την άνοιξες εσύ είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για unboxing και σετάρισμα τηλεόρασης.

Μακάρι να βγάλεις άκρη γιατί είναι κρίμα, αλλά το βλέπω δύσκολο.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει ακρη.

Εγω μετα απο οσα εχω δει και εχω διαβασει οτι παραλαμβανω τραβαω βιντεο απο την παραδοση μεχρι το ξεσφραγισμα.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλα με την εδω εταιρια και πες τους το συμβαν. Ειναι πολλες οι μερες αλλα και μια μερα να ηταν χιλιες δικαιολογιες οτι εκανες εσυ την ζημια μπορουν να σου που απο το σου επεσε το κουτι στην σκαλα μεχρι οτι το εριξες κατα λαθος κατω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...