pral13 Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 24 λεπτά πριν, power_1 είπε Οι διαφορες μεγαλες ,αλλη κατηγορια τηλεορασης . 805 vs 645 Mini led vs led 100rz vs 50hrz ( κινηση για αγωνες παιχνιδια) 1300 nits vs 400nits (φωτεινοτητα) 512 dz vs 60 (για φαινομενο blooming(φωτοστεφανο) 2*15watt vs 2*10watt (ηχος) 3gb ram 32 gb rom vs 2gb ram 8gb rom (καλητερη κινηση στο internet δεν κολαει) Αν δεν μπορεις να δωσεις τα επιπλεον 160 οκ. Πες τι διασταση θελεις ? Ευχαριστώ!!! 50'' θέλω. Ίσως περιμένω να πέσει η 805 κοντά στα 500 ευρώ
phanispal Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Έχουν όντως διαφορά στο οπτικό αποτέλεσμα. Αν μπορείς δες τες από κοντά, ιδανικά με δικό σου υλικό αν σου επιτραπεί. Κοντά μπορεί (στο skroutz δείχνει ότι μέχρι 549€ είχε φτάσει). Στη Black Friday δε νομίζω ότι έπαιξε πιο κάτω.
pral13 Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 23 λεπτά πριν, phanispal είπε Έχουν όντως διαφορά στο οπτικό αποτέλεσμα. Αν μπορείς δες τες από κοντά, ιδανικά με δικό σου υλικό αν σου επιτραπεί. Κοντά μπορεί (στο skroutz δείχνει ότι μέχρι 549€ είχε φτάσει). Στη Black Friday δε νομίζω ότι έπαιξε πιο κάτω. Ισχύει μέχρι 549 έχει φτάσει. Με παίρνει όμως να περιμένω μέχρι τέλος Μαίου μήπως παίξουν προσφορές λόγω Euro. Το από κοντά το δοκίμασα χθες Κωτσό, ωστόσο δε σε αφήνουν να βάλεις κάτι δικό σου. Επίσης με τη μια τηλεόραση εδώ και τη δεύτερη στην άλλη άκρη δε καταλαβαίνεις και πολλά. Είδα ωστόσο συγκριτικά video και είναι εμφανής η διαφορά.
asmilon Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Καλησπερα παιδια. Σε TCL 43P635 δε βρισκω την επιλογη για να αλλαξω τις συνδρομες που εμφανιζονται στην αρχικη οθονη της συσκευης. Μου δειχνει μονο "Ταινιες Google Play" και μια εμφανιζει και μια εξαφανιζει τις υπολοιπες, ενω δε μου δινει επιλογη για διαλεξω τι θελω να εμφανιζεται και με ποια σειρα. Χανω κατι; Η συσκευη εχει ολα τα updates κατεβασμενα.
asmilon Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Απανταω στο ερωτημα μου.. Δεν ειμαι σιγουρος τι εχει ο default launcher και συμπεριφερεται ετσι, αλλα βρηκα ενα workaround που παιζει καλυτερα. Εβαλα το Projectivy Launcher που ειναι ενας free εναλλακτικος launcher και παιζει αψογα, το λειτουργικο σε αφηνει να τον ορισεις σαν προεπιλεγμενο, οποτε πατωντας το home σε παει εκει, μπορεις να ρυθμισεις τις ροες συνδρομων σου να εμφανιζονται οπως θες και εμφανιζει τις διαφορες πηγες εισοδου σαν επιλεξιμα κουμπια για αμεση προβαση. Highly recommended 2
adi32 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου (επεξεργασμένο) Θελω να μπλοκαρω popup διαφημισεις Δοκιμασα να βαλω στην 805 καποιον browser που να εχει ublock origin αλλα δεν μπαινει ο kiwi ουτε το firefox Ο Opera μπαινει αλλα δεν παιρνει ublock Ο Chrome μπαινει αλλα δεν παιρνει προσθετα Εβαλα dns στις ρυθμισεις στο ρουτερ και ανοιγει τις σελιδες που δεν ανοιγε αλλα το προβλημα ειναι με τα popups στους browsers Επεξ/σία 8 Μαϊου από adi32
lele322 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Γεια σας. Ψάχνω για μια 55-65αρα tcl, οχι qled ή oled. Καλο θα ηταν να εχει hdmi 2.1 . Ποια να επιλεξω ,με μαξιμουν τιμη 600€? Ιδανικα αν υπαρχει 65αρα στα 600.
sortep21 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Κοιτάω αυτή: TCL Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD QLED 65C61B HDR (2024), έχει κάποιος άποψη για την συγκεκριμένη; Μπορείτε να μου πείτε τι απόσταση έχουν τα ποδαράκια της βάσης μεταξύ τους; Ευχαριστώ
chsam Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, sortep21 είπε Κοιτάω αυτή: TCL Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD QLED 65C61B HDR (2024), έχει κάποιος άποψη για την συγκεκριμένη; Μπορείτε να μου πείτε τι απόσταση έχουν τα ποδαράκια της βάσης μεταξύ τους; Ευχαριστώ Την πήρα, αλλά δεν την χάρηκα αφού ήρθε σπασμένη.....πάντως τα ποδαράκια μπαίνουν σε δυο διαφορετικές αποστάσεις....μια στις άκρες και μια πιο κεντρικά. Επεξ/σία 10 Μαϊου από chsam 1
greatst Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 4 ώρες πριν, chsam είπε Την πήρα, αλλά δεν την χάρηκα αφού ήρθε σπασμένη.....πάντως τα ποδαράκια μπαίνουν σε δυο διαφορετικές αποστάσεις....μια στις άκρες και μια πιο κεντρικά. Σπασμένη; Τι λες τώρα! Και τι ενέργειες έγιναν για αποκατάσταση;
adi32 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Για όποιον θέλει να βάλει kiwi browser https://github.com/kiwibrowser/android/releases/download/20191007/Kiwi-20191007091034.apk
chsam Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Στις 10/5/2024 στις 4:59 ΜΜ, greatst είπε Σπασμένη; Τι λες τώρα! Και τι ενέργειες έγιναν για αποκατάσταση; Ήταν μέσω Σκρουτζ, οπότε την πήρε μετά από μια βδομάδα μεταφορική και περιμένω αντικατάσταση. Δεν χρειάστηκε, αλλά είχα τραβήξει βίντεο στο unboxing για να είμαι σίγουρος.... 1
greatst Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 4 ώρες πριν, chsam είπε Ήταν μέσω Σκρουτζ, οπότε την πήρε μετά από μια βδομάδα μεταφορική και περιμένω αντικατάσταση. Δεν χρειάστηκε, αλλά είχα τραβήξει βίντεο στο unboxing για να είμαι σίγουρος.... Μάλιστα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ενημέρωσέ μας όταν γίνει η αντικατάσταση!
michalis412 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Στις 11/5/2024 στις 3:36 ΜΜ, adi32 είπε Για όποιον θέλει να βάλει kiwi browser https://github.com/kiwibrowser/android/releases/download/20191007/Kiwi-20191007091034.apk καλησπερα λειτουργεί με το τηλεκοντρολ η θελει ποντίκι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα