Dcmpaira Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου Καλησπέρα υπάρχει κάποιο λινκ για προτεινόμενες ρυθμίσεις για Tcl C645 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petran1965 Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Γνωρίζει κάποιος πότε θα έρθουν τα νέα μοντέλα της tcl 2024 στην Ελλάδα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου Εμένα ξαφνικα η TCL 55C805 δεν πιανει Wifi. Ξερουμε τι παιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 7 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Εμένα ξαφνικα η TCL 55C805 δεν πιανει Wifi. Ξερουμε τι παιζει; Κάνε κανά power drain μήπως σκάλωσε κάτι, διαφορετικά μη το σκέφτεσαι, πήγαινέ τη στο service Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 12 hours ago, ThanosR92 said: Εμένα ξαφνικα η TCL 55C805 δεν πιανει Wifi. Ξερουμε τι παιζει; τραβα ενα ethernet απο το router και θα ξενοιασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 13 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Εμένα ξαφνικα η TCL 55C805 δεν πιανει Wifi. Ξερουμε τι παιζει; Μπορεί να φταίει και το router, δώσε σταθερά κανάλια στο router Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 8 Μαρτίου Share Δημοσ. 8 Μαρτίου Καλησπέρα, έχει παρατηρήσει άλλος lip-sync με την c645 ή και με άλλο μοντέλο? Το έχω παρατηρήσει σε εκπομπές στην digea (οχι σε ταινίες και οχι πάντα) και σπάνια σε κάποια video στο Youtube. Επίσης δεν γίνεται πάντα και φτιάχνει μετά από λίγο. Χοντρικά μία φορά την μέρα θα το δω όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ison Δημοσ. 8 Μαρτίου Share Δημοσ. 8 Μαρτίου Στις 6/3/2024 στις 10:44 ΜΜ, ThanosR92 είπε Εμένα ξαφνικα η TCL 55C805 δεν πιανει Wifi. Ξερουμε τι παιζει; Θεωρώ οτι ειναι ανοιχτο και δεν το εχεις απενεργοποιησει ...σωστα? Βρισκει γενικα routers ή ειναι κενη η λιστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-dL- Δημοσ. 8 Μαρτίου Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 32 minutes ago, Tribal21 said: Καλησπέρα, έχει παρατηρήσει άλλος lip-sync με την c645 ή και με άλλο μοντέλο? Το έχω παρατηρήσει σε εκπομπές στην digea (οχι σε ταινίες και οχι πάντα) και σπάνια σε κάποια video στο Youtube. Επίσης δεν γίνεται πάντα και φτιάχνει μετά από λίγο. Χοντρικά μία φορά την μέρα θα το δω όμως. Να υποθέσω οτι στις ρυθμίσεις ήχου δεν έχει μείνει κατα λάθος σε κάποια θέση εκτός 0 η μπάρα καθυστέρησης και οτι έχεις βάλει στις προηγμένες ρυθμίσεις ελληνικά για να μην ψάχνει ο καταιγιστικά γρήγορος επιλογέας mpeg της digea... Εάν είσαι οκ απο αυτά τότε τσέκαρε ρυθμίσεις/κανάλια/διαγνωστικός έλεγχος καναλιού πχ MEGA και δες μήπως έχεις πρόβλημα στο σήμα(κάτω απο 50% έχεις θέμα) και έχεις καθυστέρηση προς το βράδυ που πέφτει η ισχύς(η ποιότητα πρέπει να είναι 100% συνέχεια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 8 Μαρτίου Share Δημοσ. 8 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, -dL- είπε Να υποθέσω οτι στις ρυθμίσεις ήχου δεν έχει μείνει κατα λάθος σε κάποια θέση εκτός 0 η μπάρα καθυστέρησης και οτι έχεις βάλει στις προηγμένες ρυθμίσεις ελληνικά για να μην ψάχνει ο καταιγιστικά γρήγορος επιλογέας mpeg της digea... Εάν είσαι οκ απο αυτά τότε τσέκαρε ρυθμίσεις/κανάλια/διαγνωστικός έλεγχος καναλιού πχ MEGA και δες μήπως έχεις πρόβλημα στο σήμα(κάτω απο 50% έχεις θέμα) και έχεις καθυστέρηση προς το βράδυ που πέφτει η ισχύς(η ποιότητα πρέπει να είναι 100% συνέχεια). Ευχαριστώ για την απάντηση! Η μπάρα καθυστέρησης είναι στο 0 ναι. Η γλώσσα είναι ελληνικά και σαν 2η αγγλικά. Σε όλα τα κανάλια είναι 100% η ποιότητα και 90-100% η ισχύς του σήματος. Το περίεργο είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια! Σήμερα μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει! Δηλαδή ακόμα κ αν η μπάρα καθυστέρησης πχ ήταν στο 5, θα έπρεπε να το κάνει συνέχεια κ σε όλα τα κανάλια, ταινίες, εκπομπές κτλπ Επεξ/σία 8 Μαρτίου από Tribal21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-dL- Δημοσ. 9 Μαρτίου Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 12 hours ago, Tribal21 said: Ευχαριστώ για την απάντηση! Η μπάρα καθυστέρησης είναι στο 0 ναι. Η γλώσσα είναι ελληνικά και σαν 2η αγγλικά. Σε όλα τα κανάλια είναι 100% η ποιότητα και 90-100% η ισχύς του σήματος. Το περίεργο είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια! Σήμερα μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει! Δηλαδή ακόμα κ αν η μπάρα καθυστέρησης πχ ήταν στο 5, θα έπρεπε να το κάνει συνέχεια κ σε όλα τα κανάλια, ταινίες, εκπομπές κτλπ Μήπως έχεις ανοιχτό to hbbtv (είναι αυτό που σου βγάζει στα κανάλια το κόκκινο κουμπί που αμα το πατήσεις σε βγάζει σε on demand του καναλιού) και η σύνδεση σου στο διαδίκτυο δεν είναι δυνατή όταν κάνει ανανέωση προγράμματος απο κάτω και τρώει σκάλωμα? Δεν πάει το μυαλό μου σε κάτι άλλο αφού δεν το κάνει συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 9 Μαρτίου Share Δημοσ. 9 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, -dL- είπε Μήπως έχεις ανοιχτό to hbbtv (είναι αυτό που σου βγάζει στα κανάλια το κόκκινο κουμπί που αμα το πατήσεις σε βγάζει σε on demand του καναλιού) και η σύνδεση σου στο διαδίκτυο δεν είναι δυνατή όταν κάνει ανανέωση προγράμματος απο κάτω και τρώει σκάλωμα? Δεν πάει το μυαλό μου σε κάτι άλλο αφού δεν το κάνει συνέχεια. Όχι κλειστό ειναι κ αυτό. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Αν δεν το κάνει σε άλλους λογικά έχει πρόβλημα η TV μου. Εχτές το βράδυ το έκανε σ'ενα βιντεακι στο youtube και το έλεγξα τώρα στο pc και στο pc είναι οκ. Δεν είναι κάτι τραγικό γιατί ευτυχώς δεν το κάνει συνέχεια αλλά είναι σπάσιμο νεύρων να παίρνεις καινούρια τηλεόραση και να έχεις τέτοια θεματάκια. Και το ακόμα πιο περίεργο: γιατί να το κάνει σε ενα βίντεο και μετά να βάζεις άλλα 10 κ να μην το κάνει? Εκεί λες οκ είναι θέμα του βίντεο. Έλα μου ντε όμως που το ίδιο βίντεο που το κάνει στην TV στο pc δεν το κάνει!! Επεξ/σία 9 Μαρτίου από Tribal21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 9 Μαρτίου Share Δημοσ. 9 Μαρτίου Εδώ παιδιά συμφέρει να απενεργοποιήσω κάτι ή να αλλάξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-dL- Δημοσ. 9 Μαρτίου Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 4 hours ago, Tribal21 said: Όχι κλειστό ειναι κ αυτό. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Αν δεν το κάνει σε άλλους λογικά έχει πρόβλημα η TV μου. Εχτές το βράδυ το έκανε σ'ενα βιντεακι στο youtube και το έλεγξα τώρα στο pc και στο pc είναι οκ. Δεν είναι κάτι τραγικό γιατί ευτυχώς δεν το κάνει συνέχεια αλλά είναι σπάσιμο νεύρων να παίρνεις καινούρια τηλεόραση και να έχεις τέτοια θεματάκια. Και το ακόμα πιο περίεργο: γιατί να το κάνει σε ενα βίντεο και μετά να βάζεις άλλα 10 κ να μην το κάνει? Εκεί λες οκ είναι θέμα του βίντεο. Έλα μου ντε όμως που το ίδιο βίντεο που το κάνει στην TV στο pc δεν το κάνει!! Τσέκαρε αμα στο κάνει σε βίντεο που είναι HDR ή Dolby vision. Κάτι έχει να κάνει απο οτι διάβασα με το VRR της τηλεόρασης. Η TCL λέει να βάλεις PCM Stereo στις ρυθμίσεις ήχου για να φτιάξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 9 Μαρτίου Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 47 λεπτά πριν, -dL- είπε Τσέκαρε αμα στο κάνει σε βίντεο που είναι HDR ή Dolby vision. Κάτι έχει να κάνει απο οτι διάβασα με το VRR της τηλεόρασης. Η TCL λέει να βάλεις PCM Stereo στις ρυθμίσεις ήχου για να φτιάξει. Οχι δεν εχω δει να το κάνει σε dolby vision. Δεν εχει Dolby έτσι κ αλλιως η digea. Στο disney+ που έχω δει σειρά με dolby vision ήταν μια χαρά. Θα δοκιμάσω κ αυτο που λες με το PCM στέρεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα