stefanidisg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, phanispal είπε Η C745 είναι 60/120/144Hz, ανάλογα με το input και την ανάλυση. Το panel τί είναι ; Στα έργα από Netflix η Disney ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 52 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Το panel τί είναι ; VA 52 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Στα έργα από Netflix η Disney ; Τι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 34 λεπτά πριν, phanispal είπε VA Τι εννοείς; Το panel ξέρω τι είναι , το refresh rate δεν ξέρω το πραγματικό πιο είναι όταν παίζει Netflix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Αν δεν κάνω λάθος οι περισσότερες ταινίες/σειρές είναι γυρισμένες σε 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο, οπότε τι σε νοιάζει πόσα Hz μπορεί να αποδώσει το πάνελ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 52 minutes ago, phanispal said: Αν δεν κάνω λάθος οι περισσότερες ταινίες/σειρές είναι γυρισμένες σε 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο, οπότε τι σε νοιάζει πόσα Hz μπορεί να αποδώσει το πάνελ; Μπορεί να θέλει να παίξει σε κονσόλα κανα παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου ΟΚ, αλλά ρωτάει 6 ώρες πριν, stefanidisg είπε το refresh rate δεν ξέρω το πραγματικό πιο είναι όταν παίζει Netflix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, phanispal είπε Αν δεν κάνω λάθος οι περισσότερες ταινίες/σειρές είναι γυρισμένες σε 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο, οπότε τι σε νοιάζει πόσα Hz μπορεί να αποδώσει το πάνελ; Αν δεν κάνω λάθος υπήρχαν τηλεοράσεις με 50 hz και 100hz οπότε όταν η επίγεια τηλεόραση όλες οι εκπομπές που μετέδιδαν στα 50 hz η τηλεόραση τα έπαιζαν στα 100 hz οπότε πιο ομαλή κίνηση με διπλάσιο refresh rate. Τί έχω χάσει ; Ενημερωτικά ενδιαφέρομαι χωρίς καμία αντιπαράθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Αν μιλάμε για πραγματικά 100Hz ίσως να έβλεπες κάποια διαφορά σε υλικό με γρήγορη κίνηση, π.χ. αθλήματα. Σε ταινίες/σειρές τι να δεις; Πέρα από αυτό, δεν είναι μόνο θέμα ρυθμού ανανέωσης πλεον, αλλά και τεχνολογίας πάνελ και ρυθμίσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Αν μιλάμε για πραγματικά 100Hz ίσως να έβλεπες κάποια διαφορά σε υλικό με γρήγορη κίνηση, π.χ. αθλήματα. Σε ταινίες/σειρές τι να δεις; Πέρα από αυτό, δεν είναι μόνο θέμα ρυθμού ανανέωσης πλεον, αλλά και τεχνολογίας πάνελ και ρυθμίσεων. Ακριβός , είχα πάρει μια 55" με 50 hz refresh rate και δεν μπορούσα να δω αθλήματα και ειδικά F1 , την έδωσα πίσω την δεύτερη μέρα, και πήρα άλλη με πραγματικά 100hz και η διαφορά ήταν τεράστια, καθώς αθλητικός τύπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrislia23 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σε όλους έχω παραγγείλει την TCL P635 την 50νταρα ξέρει κανείς αν είναι καλή για gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 11 λεπτά πριν, Chrislia23 είπε Καλησπέρα σε όλους έχω παραγγείλει την TCL P635 την 50νταρα ξέρει κανείς αν είναι καλή για gaming Ανάλογα τις απαιτήσεις που έχεις. Έχω ps5 πάνω στην 65αρα και παίζει μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-dL- Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 16 hours ago, Chrislia23 said: Καλησπέρα σε όλους έχω παραγγείλει την TCL P635 την 50νταρα ξέρει κανείς αν είναι καλή για gaming Έχω την 50p635 και είναι πολύ καλή σε αυτή την τιμή που παίζει κοντά στα 310 που την έχει crazy sunday το eshop (την πήρα 360 απο Κωτσο). Έχει ωραίο μαύρο και δεν θα σε απογοητεύσει σαν τηλεόραση. Τώρα σε παιχνίδια εξαρτάται τι είδους παίζεις και πόσο σημασία έχει για σένα το refresh rate αλλά γενικά παίζει μια χαρά. Είναι VFM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου On 20/02/2024 at 20:00, Chrislia23 said: Καλησπέρα σε όλους έχω παραγγείλει την TCL P635 την 50νταρα ξέρει κανείς αν είναι καλή για gaming συνηθως ρωταμε πριν παραγγειλουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) nevermind Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από sleepychris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Έχετε να προτείνετε κάποια βάση για την TCL 55C805 55; Μόλις την αγόρασα από Κωτσόβολο και την προορίζω για τοίχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα