-dL- Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 18 hours ago, 7nisiotis said: Λαζαρε Hide contents (χαιρετισμούς από διπλανό φορουμ thatcher) , η συγκεκριμένη έχει ενσωματωμένο player πχ να διαβάζει αρχεία βίντεο από στικακι έτσι; Ψάχνω μια 55αρα TCL για τον πατέρα μου έως 500€ για χρήση ως TV (αθλητικά, ταινίες, εκπομπές τηλεόρασης, motogp φόρμουλα 1 κλπ) Ευχαριστώ Με κατάλαβες απο το άβαταρ!!! Την καλησπέρα μου και εδω φίλε. Και εγω τώρα την πήρα την 50p635 και με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Εχω βάλει review στο σκρουτζ αναλυτικότατο. Σε αυτά τα χρήματα θα κοίταγα κάποια απο την σειρά C που είναι qled όπως η 55C645. Δες την και απο κοντά σε Κωτσό και αποφασίζεις. Android TV έχει που είναι στόκ, δεν θα έχεις κανένα θέμα με τα σμάρτ της και οτι δεν παίζει στον ενσωματωμένο player παίζει τέλεια μέ το Kodi. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1973 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Κάπου είχα διαβάσει για το πως να ρυθμίσω το info των ελληνικών καναλιών από τα αγγλικά που μου τα βγάζει στα ελληνικά, αλλά δεν μπορώ να το ξαναβρώ..... Θυμάται κανείς πως???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-dL- Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 14 hours ago, panatha1973 said: Κάπου είχα διαβάσει για το πως να ρυθμίσω το info των ελληνικών καναλιών από τα αγγλικά που μου τα βγάζει στα ελληνικά, αλλά δεν μπορώ να το ξαναβρώ..... Θυμάται κανείς πως???? Αν θυμάμαι καλά είναι αυτόματο. Εάν η γλώσσα του μενού στις ρυθμίσεις είναι Ελληνικά τότε είναι και το info. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δεν ξερω αν εχει υποθει πριν.... αλλα τι διαφορα εχουν η Ρ635 και η Ρ638. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPaxilleas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 11 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Δεν ξερω αν εχει υποθει πριν.... αλλα τι διαφορα εχουν η Ρ635 και η Ρ638. Δες εδώ: https://www.displayspecifications.com/en/news/02727ef (η μόνη διαφορά είναι το χρώμα και στη σειρά P638 δεν υπάρχει 75άρα) Και εδώ: https://www.displayspecifications.com/en/comparison/011721a4e6 (για τις 65") για να δεις ότι είναι εντελώς ίδιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1973 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Στις 4/2/2024 στις 12:33 ΜΜ, -dL- είπε Αν θυμάμαι καλά είναι αυτόματο. Εάν η γλώσσα του μενού στις ρυθμίσεις είναι Ελληνικά τότε είναι και το info. Η γλώσσα είναι στα Ελληνικά αλλά το μενού το εμφανίζει στα Αγγλικά, μόνο τα κρατικά λειτουργούν σωστά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-dL- Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, panatha1973 said: Η γλώσσα είναι στα Ελληνικά αλλά το μενού το εμφανίζει στα Αγγλικά, μόνο τα κρατικά λειτουργούν σωστά.... Πήγα και το δοκίμασα πριν σου γράψω οπότε: όταν αλλάζω την γλώσσα σε αγγλικά στο ρυθμίσεις/σύστημα γλώσσα τότε το info δείχνει τα ΕΡΤ1-2-3 στα Ελληνικά και όλα τα υπόλοιπα στα αγγλικά ή με greeklish. Όταν βάζω την γλώσσα στα Γερμανικά όλα στα Γερμανικά εκτός απο ΕΡΤ και όταν την βάζω στα Ελληνικά τότε όλα είναι στα Ελληνικά. Σε ότι γλώσσα και να βάλω το μενού τα ΕΡΤ1-2-3 είναι πάντα στα Ελληνικά. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από -dL- 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Ερώτηση, αρχεία 4Κ HDR πώς μπορεί να αναπαράξει; Έβαλα επεισόδια GoT τα οποία πρέπει να είναι αυτούσιο BluRay σε .m2ts απ' ότι καταλαβαίνω, και ενώ ο ενσωματωμένος player της C745 παίζει το αρχείο, κολλάει. Δε σταματάει να παίζει, απλά χάνει καρέ, και πολλά μάλιστα. Τα αρχεία είναι σε έναν εξωτερικό USB 3 500GB (χωρίς έξτρα τροφοδοσία) και τον διαβάζει σα USB 3 αφού ανάβει μπλε led αντί για πράσινο. Έναν 3ΤΒ με εξωτερική τροφοδοσία που έβαλα δεν τον διάβασε καν η τηλεόραση, ενώ ακουγόταν ότι έπαιρνε ρεύμα και περιστρεφόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-dL- Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 10 hours ago, phanispal said: Ερώτηση, αρχεία 4Κ HDR πώς μπορεί να αναπαράξει; Έβαλα επεισόδια GoT τα οποία πρέπει να είναι αυτούσιο BluRay σε .m2ts απ' ότι καταλαβαίνω, και ενώ ο ενσωματωμένος player της C745 παίζει το αρχείο, κολλάει. Δε σταματάει να παίζει, απλά χάνει καρέ, και πολλά μάλιστα. Τα αρχεία είναι σε έναν εξωτερικό USB 3 500GB (χωρίς έξτρα τροφοδοσία) και τον διαβάζει σα USB 3 αφού ανάβει μπλε led αντί για πράσινο. Έναν 3ΤΒ με εξωτερική τροφοδοσία που έβαλα δεν τον διάβασε καν η τηλεόραση, ενώ ακουγόταν ότι έπαιρνε ρεύμα και περιστρεφόταν. Μπορεί να παίξει κανονικά αρχεία 4k μέχρι 30mbps bitrate που έχω δοκιμάσει και ιδανικά x265 mkv. Οτι δεν παίζει ο ενσωματωμένος το παίζει ο kodi μια χαρά. Bluray remux και m2ts ανάλογα τα mbps δεν τα παίζει καλά ή τα παίζει χάνοντας καρέ. Φαντάζομαι είναι αδύναμος ο επεξεργαστής αποκωδικοποίησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Με Kodi δεν έχω ασχοληθεί. Λες να δοκιμάσω το VLC μπας και; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 55 λεπτά πριν, phanispal είπε Λες να δοκιμάσω το VLC μπας και; εγω παντως στην TCL μου, με VLC , παιζω αριστα το οτιδηποτε του εχω δωσει να παιξει απο το Synology nas μου μεσω wifi. Τωρα διαβασα καποια μηνυματα σας και απορω που ακριβως εχετε προβλημα και ποιος καν ειναι ο ενσωματωμενος Player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1973 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 5/2/2024 στις 4:42 ΜΜ, -dL- είπε Πήγα και το δοκίμασα πριν σου γράψω οπότε: όταν αλλάζω την γλώσσα σε αγγλικά στο ρυθμίσεις/σύστημα γλώσσα τότε το info δείχνει τα ΕΡΤ1-2-3 στα Ελληνικά και όλα τα υπόλοιπα στα αγγλικά ή με greeklish. Όταν βάζω την γλώσσα στα Γερμανικά όλα στα Γερμανικά εκτός απο ΕΡΤ και όταν την βάζω στα Ελληνικά τότε όλα είναι στα Ελληνικά. Σε ότι γλώσσα και να βάλω το μενού τα ΕΡΤ1-2-3 είναι πάντα στα Ελληνικά. Η γλώσσα παντού είναι Ελληνικά....... Αλλά δεν μου εμφανίζει Ελληνικά στο info...... Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσω με την εταιρεία......(ευκαιρία να δω και το support.....).... Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από panatha1973 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 22 λεπτά πριν, panatha1973 είπε Η γλώσσα παντού είναι Ελληνικά....... Αλλά δεν μου εμφανίζει Ελληνικά στο info...... Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσω με την εταιρεία......(ευκαιρία να δω και το support.....).... Άλλαξε γλώσσα στα αγγλικά και μετά ξαναγύρνα στα ελληνικά (μετά απο κανά-δυο restart) μην έχει σκαλώσει τίποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 12 ώρες πριν, -dL- είπε Μπορεί να παίξει κανονικά αρχεία 4k μέχρι 30mbps bitrate που έχω δοκιμάσει και ιδανικά x265 mkv. Οτι δεν παίζει ο ενσωματωμένος το παίζει ο kodi μια χαρά. Bluray remux και m2ts ανάλογα τα mbps δεν τα παίζει καλά ή τα παίζει χάνοντας καρέ. Φαντάζομαι είναι αδύναμος ο επεξεργαστής αποκωδικοποίησης. 8 ώρες πριν, andreaspA είπε εγω παντως στην TCL μου, με VLC , παιζω αριστα το οτιδηποτε του εχω δωσει να παιξει απο το Synology nas μου μεσω wifi. Τωρα διαβασα καποια μηνυματα σας και απορω που ακριβως εχετε προβλημα και ποιος καν ειναι ο ενσωματωμενος Player. Παιδιά το bitrate στα συγκεκριμένα αρχεία είναι πολύ υψηλό, το βλέπω τώρα στο VLC στο PC, κυμαίνεται μεταξύ 50-100Mbps, συνήθως γύρω στα 70. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Nightfall Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου TCL 65C745 η hisense u7k 65 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα