nickol-us Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 14 λεπτά πριν, panatha1973 είπε Καλησπέρα κι απο μενα..... για 5 περίπου χρονια ειχα μια f&u 55", για τα χρηματα της ηταν γενικα μέτρια προς καλή....... παρέδωσε πνεύμα,(διπλό ειδωλο εικόνας με γραμμές...) και δεν συμφέρει θελω να πιστεύω η επισκευή της.... και λεω να αγοράσω την 58P635, που χωράει και στο σύνθετο......(65" ηθελα....) έχω κάποιες ερωτήσεις: - εχει google play ετσι??? (android 11 αν δεν κανω λάθος????) μπορώ να κατεβάζω κανονικά κάποιες lite εφαρμογές ετσι??? -εχει google search? λειτουργεί καλά ή σέρνεται? - η εικόνα ειναι αποδεκτή??? άλλη οικονομική πρόταση? ή ειναι οκ για τα χρήματα που ζητά??? ευχαριστώ πολυ..... Έχει google tv. Έχει κάποια πηγή εφαρμογών, δεν είναι το ίδιο με το playstore. Περιέχει αρκετά πράγματα αλλά όχι ίδια ποσότητα. Έχει google search και μέσω φωνής, λειτουργεί ανέλπιστα καλά και έχει τρομερή αναγνώριση. Διαθέτει browser, δεν τον έχω λειτουργήσει εκτενώς για να σου πω μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητές του. Η εικόνα είναι παραπάνω από αποδεκτή, θα έλεγα ανταγωνίζεται τις αντίστοιχες οικονομικές επώνυμες. Γενικά είναι μια γρήγορη τηλεόραση, με καλή εικόνα, δεν παίρνεις κάτι αντίστοιχο σε επώνυμη έχω την αίσθηση, τουλάχιστον αυτό ίσχυε όταν έψαχνα κατά το bf 2
osfp1978 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν υπαρχει σερβις στην Ελλαδα.Μεγαλο μειον.
CaptainChris Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, osfp1978 είπε Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν υπαρχει σερβις στην Ελλαδα.Μεγαλο μειον. https://www.tcl.com/gr/el/support-tv Φυσικά και υπάρχει
panatha1973 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Ψάχνοντας λιγο περισσότερο ειδα την 55C635...... λογικα θα ειναι καλύτερη απο την p σειρα...... μιας και ειναι "Q"led πιστευω να τη βρω σε μεγαλο πολυκατάστημα ωστε να προσθεσω και 5ετη εγγυηση.....
panatha1973 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) λοιπον, πηγα σε μεγαλη αλυσιδα για να παραγγειλω την 55c635, Μου καναν την παραγγελεια εδωσα την προκαταβολη γιατι δεν ηταν αμεσα παραδοτέα, αλλα λογο της τιμης κατι δεν μου πήγαινε καλα......... ηταν πολυ καλη η τιμη μαζι με την επεκταση της εγγυησης στα 5χρονια.... κοιταζω την παραγγελία και τελικα μου ειχαν παραγγείλει την 55P635...... Η 55C635 δεν υπάρχει........ πέραν τους κωτσοβολος και paisio υπάρχει σε αλλες αλυσίδες η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης? αλλη VFM προταση με android??? τελικά παρήγγειλα την 55c645........ ελπίζω να μην το μετανιώσω..... Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου από panatha1973
CaptainChris Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Η 645 που πήρες είναι φετινό μοντέλο, η 635 είναι περσινό
panatha1973 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, CaptainChris είπε Η 645 που πήρες είναι φετινό μοντέλο, η 635 είναι περσινό Ναι το ξέρω....(έμαθα λεπτομέρειες για τις tcl...) Έψαχνα την 635 αλλά δε μπόρεσα να τη βρω.... Έτσι παρήγγειλα την 645....
agogeo29 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 20 ώρες πριν, panatha1973 είπε Ναι το ξέρω....(έμαθα λεπτομέρειες για τις tcl...) Έψαχνα την 635 αλλά δε μπόρεσα να τη βρω.... Έτσι παρήγγειλα την 645.... 20 ώρες πριν, panatha1973 είπε Ναι το ξέρω....(έμαθα λεπτομέρειες για τις tcl...) Έψαχνα την 635 αλλά δε μπόρεσα να τη βρω.... Έτσι παρήγγειλα την 645.... Καλησπέρα, έχω την p635, πως μπορώ να αλλάξω την διάταξη των εφαρμογών στην αρχική και να προσθέσω άλλες π.χ. playstore? Επίσης υπάρχει τρόπος όταν ανοίγω την tv να παίζει κατευθείαν κανάλια της τηλεόρασης?
-dL- Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 48 minutes ago, agogeo29 said: Καλησπέρα, έχω την p635, πως μπορώ να αλλάξω την διάταξη των εφαρμογών στην αρχική και να προσθέσω άλλες π.χ. playstore? Επίσης υπάρχει τρόπος όταν ανοίγω την tv να παίζει κατευθείαν κανάλια της τηλεόρασης? Για να αλλάξεις την σειρά κρατάς ενα εικονίδιο πατημένο και μετά μετακίνηση. Το πλαυστορε δεν υπάρχει για να βάλεις εικονίδιο, μόνο απο εφαρμογές/όλες εφαρμογές/ εφαρμογές συστήματος/ και να ανοίξεις το Google playstore. Δυστυχώς όταν ξεκινάει η τηλεόραση απο επανεκκίνηση πάει στο home. Προσωπικά έχω ενεργοποιήσει εμφάνιση μόνο εφαρμογών και είναι πιο απλό. Το βάζεις απο τις ρυθμίσεις/λογαριασμοί και βλέπεις αμα σου αρέσει. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από -dL-
phanispal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Και με γρήγορη εκκίνηση πάλι στο Home σε πάει όταν την ανοίγεις. Για τη σειρά x635 δε γνωρίζω, πάντως η C745 είναι πολύ γρήγορη, σε 2-3 δευτερόλεπτα έχω μπει στην εφαρμογή της Cosmote, σαφώς πιο γρήγορη από το Mi Box S. Μακάρι βέβαια να ξεκινούσε ακριβώς εκεί που σταμάτησε πριν κλείσει, αλλά τουλάχιστον δεν καθυστερεί.
panatha1973 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Απ ότι είδα έχει RT51M Platform (Realtek RTD2880) android soc?(αν το αντιλαμβάνομαι σωστά...) Και aipq ? 3.0 processor Δε μπορω να βρω πληροφορίες, είναι ικανοποιητικα σε απόδοση???
agogeo29 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 19 ώρες πριν, -dL- είπε Για να αλλάξεις την σειρά κρατάς ενα εικονίδιο πατημένο και μετά μετακίνηση. Το πλαυστορε δεν υπάρχει για να βάλεις εικονίδιο, μόνο απο εφαρμογές/όλες εφαρμογές/ εφαρμογές συστήματος/ και να ανοίξεις το Google playstore. Δυστυχώς όταν ξεκινάει η τηλεόραση απο επανεκκίνηση πάει στο home. Προσωπικά έχω ενεργοποιήσει εμφάνιση μόνο εφαρμογών και είναι πιο απλό. Το βάζεις απο τις ρυθμίσεις/λογαριασμοί και βλέπεις αμα σου αρέσει. Τα έχω κάνει αυτά ευχαριστώ, ρώτησα μήπως υπάρχει κάτι άλλο και δεν το γνωρίζω
-dL- Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 17 hours ago, panatha1973 said: Απ ότι είδα έχει RT51M Platform (Realtek RTD2880) android soc?(αν το αντιλαμβάνομαι σωστά...) Και aipq ? 3.0 processor Δε μπορω να βρω πληροφορίες, είναι ικανοποιητικα σε απόδοση??? https://www.displayspecifications.com/en/model/119932cc
7nisiotis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, -dL- said: https://www.displayspecifications.com/en/model/119932cc Λαζαρε Spoiler (χαιρετισμούς από διπλανό φορουμ thatcher) , η συγκεκριμένη έχει ενσωματωμένο player πχ να διαβάζει αρχεία βίντεο από στικακι έτσι; Ψάχνω μια 55αρα TCL για τον πατέρα μου έως 500€ για χρήση ως TV (αθλητικά, ταινίες, εκπομπές τηλεόρασης, motogp φόρμουλα 1 κλπ) Ευχαριστώ Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από 7nisiotis
panatha1973 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, -dL- είπε https://www.displayspecifications.com/en/model/119932cc Ευχαριστώ, το έχω δει αυτό...... Σήμερα μου ήρθε, την έστησα, φαίνεται γρήγορη στο μενού, και πολύ φωτεινή (σε σχέση με αυτή που είχα...) Θα παίξω λίγο με τις ρυθμίσεις να δω πως θα μου αρέσει καλύτερα..... Από ήχο παντός είναι σαφέστατα καλύτερη από την παλιά μου.... ακούς και μπάσο σε αυτή...... Κατέβασα stremio και Kodi, το kodi αν και λίγο βαρύ φαίνεται να το τρέχει καλά...... Υπάρχει κάποιο ενημερωμένο πρόσθετο για ταινίες?????(έχω χρόνια να ξαναασχοληθω με αυτό....) Έχει κανείς να προτείνει ρυθμίσεις για την οθόνη???? Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από panatha1973
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα