Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω την tcl c635...κάποιος να αναφέρει ρυθμίσεις για να βλέπω τέλεια εικόνα σε ταινίες στο netflix και αν αλλάζω ρυθμίσεις για να δω έναν ποδοσφαιρικό αγώνα!!! ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Δημοσ.
17 hours ago, osfp1978 said:

Θα προτιμουσατε Ρ735 ή C645;

Η σειρά C είναι qled. Προς τα εκεί θα πάω την επόμενη φορά στις 65''.

Δημοσ.

Ναι, λόγου κόστους είχα πάρει την P735 πριν ενάμιση χρόνοη σειρά C είχε τουλάχιστον 100€ παραπάνω. Η C645 είναι φετινό μοντέλο και έχει Ίδη πέσει η τιμή της, τώρα αυτή θα επερνά.

Δημοσ.

Eαν εχει παρει καποιος την 58P635 θα ηθελα επιβεβαιωση εαν εχει dolby vision,ethernet lan,και 2 χειριστηρια.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, argitt είπε

Όχι

Έχει άλλα δεν το έχω δοκιμάσει

Ναι

Παιζει να ειναι θεμα λογισμικου και ισως νεοτερες P635 να το υποστηριζουν;

Ρωταω γιατι εχω επιδοτηση στη vodafone (απο εκει θα την παρω) και αναφερει κανονικα dolby vision.

Screenshot 2024-01-28 at 18-49-16 TCL 58” P635 4K HDR SMART TV Smartphones Christmas Prosfores Vodafone.gr.png

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Παιζει να ειναι θεμα λογισμικου και ισως νεοτερες P635 να το υποστηριζουν;

Ρωταω γιατι εχω επιδοτηση στη vodafone (απο εκει θα την παρω) και αναφερει κανονικα dolby vision.

Spoiler

Χρόνια και ζαμάνια!

Είσαι καλά Γιάννη;

Αγόρασα την 65p635 σχετικά πρόσφατα (black friday).

2ο χειριστήριο εμένα δεν είχε ενώ πολλοί αναφέρουν 2. Ίσως να έβαζαν τα προηγούμενα έτη.

Dolby νομίζω υποστηρίζει κανονικά, δεν το χρησιμοποιώ, κάτι είδα στο menu και το site αναφέρει κανονικά υποστήριξη

https://www.tcl.com/gr/el/tvs/p635

Lan έχει κανονικά.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, nickol-us είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Χρόνια και ζαμάνια!

Είσαι καλά Γιάννη;

Αγόρασα την 65p635 σχετικά πρόσφατα (black friday).

2ο χειριστήριο εμένα δεν είχε ενώ πολλοί αναφέρουν 2. Ίσως να έβαζαν τα προηγούμενα έτη.

Dolby νομίζω υποστηρίζει κανονικά, δεν το χρησιμοποιώ, κάτι είδα στο menu και το site αναφέρει κανονικά υποστήριξη

https://www.tcl.com/gr/el/tvs/p635

Lan έχει κανονικά.

Γεια σου Νικολα!

Σας παρακολουθω απο μακρια....

Γενικα εισαι ευχαριστημενος απο ποιοτητα εικονας; κυριως σε 4κ με ενδιαφερει διοτι κανω μεταβαση απο panasonic plasma (κι εδω το μαυρο ειναι πραγματικα μαυρο)

Το dolby vision κυριως για Disney νομιζω οτι θα ειναι χρησιμο,και το lan απαραιτητο για μενα (εχω switch) και εχω βρει την υγεια μου......ειναι μεγαλο το σπιτι και το wifi δυσκολο σε μενα.

Επεξ/σία από JDROGAS
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, JDROGAS είπε

Γεια σου Νικολα!

Σας παρακολουθω απο μακρια....

Γενικα εισαι ευχαριστημενος απο ποιοτητα εικονας; κυριως σε 4κ με ενδιαφερει διοτι κανω μεταβαση απο panasonic plasma (κι εδω το μαυρο ειναι πραγματικα μαυρο)

Το dolby vision κυριως για Disney νομιζω οτι θα ειναι χρησιμο.

H ποιότητα εικόνας είναι αρκετά καλή. Γενικά μιλάμε για οικονομική τηλεόραση, πολύ τίμια για τα χρήματα της.

Έχει αρκετά καλό upscaler, ακόμη και σε 1080p video παίζει ανέλπιστα καλά.

Είχα toshiba πριν (προέλευση vestel) και είδα μεγάλη βελτίωση παρόλο που ανέβηκα σε inches (49->65)

Τώρα τα μαύρα είναι ικανοποιητικά για led, συγκριτικά με plasma δε μπορώ να ξέρω.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα κι απο μενα.....

για 5 περίπου χρονια ειχα μια f&u 55", για τα χρηματα της ηταν γενικα μέτρια προς καλή.......

παρέδωσε πνεύμα,(διπλό ειδωλο εικόνας με γραμμές...) και δεν συμφέρει θελω να πιστεύω η επισκευή της....

και λεω να  αγοράσω την 58P635, που χωράει και στο σύνθετο......(65" ηθελα....)

έχω κάποιες ερωτήσεις:

- εχει google play ετσι??? (android 11 αν δεν κανω λάθος????)  μπορώ να κατεβάζω κανονικά κάποιες lite εφαρμογές ετσι???

-εχει google search? λειτουργεί καλά ή σέρνεται?

- η εικόνα ειναι αποδεκτή???

άλλη οικονομική πρόταση? ή ειναι οκ για τα χρήματα που ζητά???

ευχαριστώ πολυ.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...