osfp1978 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Τι διαφορά έχει η Ρ635 από την Ρ735; Εκτός σπ την τιμή; Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου από osfp1978
thomas_leme Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Έχω την tcl c635...κάποιος να αναφέρει ρυθμίσεις για να βλέπω τέλεια εικόνα σε ταινίες στο netflix και αν αλλάζω ρυθμίσεις για να δω έναν ποδοσφαιρικό αγώνα!!! ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
-dL- Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 8 hours ago, osfp1978 said: Τι διαφορά έχει η Ρ635 από την Ρ735; Εκτός σπ την τιμή; https://www.displayspecifications.com/en/comparison/4bcb20e11b Dolby vision, hands free voice control, micro dimming. 1
CaptainChris Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, osfp1978 είπε Θα προτιμουσατε Ρ735 ή C645; C645 2
-dL- Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 17 hours ago, osfp1978 said: Θα προτιμουσατε Ρ735 ή C645; Η σειρά C είναι qled. Προς τα εκεί θα πάω την επόμενη φορά στις 65''.
osfp1978 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, CaptainChris είπε C645 Απο οσο θυμάμαι εχεις την Ρ735.
CaptainChris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Ναι, λόγου κόστους είχα πάρει την P735 πριν ενάμιση χρόνοη σειρά C είχε τουλάχιστον 100€ παραπάνω. Η C645 είναι φετινό μοντέλο και έχει Ίδη πέσει η τιμή της, τώρα αυτή θα επερνά.
JDROGAS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Eαν εχει παρει καποιος την 58P635 θα ηθελα επιβεβαιωση εαν εχει dolby vision,ethernet lan,και 2 χειριστηρια. Ευχαριστω εκ των προτερων.
JDROGAS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, argitt είπε Όχι Έχει άλλα δεν το έχω δοκιμάσει Ναι Παιζει να ειναι θεμα λογισμικου και ισως νεοτερες P635 να το υποστηριζουν; Ρωταω γιατι εχω επιδοτηση στη vodafone (απο εκει θα την παρω) και αναφερει κανονικα dolby vision.
nickol-us Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Παιζει να ειναι θεμα λογισμικου και ισως νεοτερες P635 να το υποστηριζουν; Ρωταω γιατι εχω επιδοτηση στη vodafone (απο εκει θα την παρω) και αναφερει κανονικα dolby vision. Spoiler Χρόνια και ζαμάνια! Είσαι καλά Γιάννη; Αγόρασα την 65p635 σχετικά πρόσφατα (black friday). 2ο χειριστήριο εμένα δεν είχε ενώ πολλοί αναφέρουν 2. Ίσως να έβαζαν τα προηγούμενα έτη. Dolby νομίζω υποστηρίζει κανονικά, δεν το χρησιμοποιώ, κάτι είδα στο menu και το site αναφέρει κανονικά υποστήριξη https://www.tcl.com/gr/el/tvs/p635 Lan έχει κανονικά. 1
JDROGAS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, nickol-us είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Χρόνια και ζαμάνια! Είσαι καλά Γιάννη; Αγόρασα την 65p635 σχετικά πρόσφατα (black friday). 2ο χειριστήριο εμένα δεν είχε ενώ πολλοί αναφέρουν 2. Ίσως να έβαζαν τα προηγούμενα έτη. Dolby νομίζω υποστηρίζει κανονικά, δεν το χρησιμοποιώ, κάτι είδα στο menu και το site αναφέρει κανονικά υποστήριξη https://www.tcl.com/gr/el/tvs/p635 Lan έχει κανονικά. Γεια σου Νικολα! Σας παρακολουθω απο μακρια.... Γενικα εισαι ευχαριστημενος απο ποιοτητα εικονας; κυριως σε 4κ με ενδιαφερει διοτι κανω μεταβαση απο panasonic plasma (κι εδω το μαυρο ειναι πραγματικα μαυρο) Το dolby vision κυριως για Disney νομιζω οτι θα ειναι χρησιμο,και το lan απαραιτητο για μενα (εχω switch) και εχω βρει την υγεια μου......ειναι μεγαλο το σπιτι και το wifi δυσκολο σε μενα. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου από JDROGAS 1
nickol-us Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, JDROGAS είπε Γεια σου Νικολα! Σας παρακολουθω απο μακρια.... Γενικα εισαι ευχαριστημενος απο ποιοτητα εικονας; κυριως σε 4κ με ενδιαφερει διοτι κανω μεταβαση απο panasonic plasma (κι εδω το μαυρο ειναι πραγματικα μαυρο) Το dolby vision κυριως για Disney νομιζω οτι θα ειναι χρησιμο. H ποιότητα εικόνας είναι αρκετά καλή. Γενικά μιλάμε για οικονομική τηλεόραση, πολύ τίμια για τα χρήματα της. Έχει αρκετά καλό upscaler, ακόμη και σε 1080p video παίζει ανέλπιστα καλά. Είχα toshiba πριν (προέλευση vestel) και είδα μεγάλη βελτίωση παρόλο που ανέβηκα σε inches (49->65) Τώρα τα μαύρα είναι ικανοποιητικά για led, συγκριτικά με plasma δε μπορώ να ξέρω. 1
panatha1973 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Καλησπέρα κι απο μενα..... για 5 περίπου χρονια ειχα μια f&u 55", για τα χρηματα της ηταν γενικα μέτρια προς καλή....... παρέδωσε πνεύμα,(διπλό ειδωλο εικόνας με γραμμές...) και δεν συμφέρει θελω να πιστεύω η επισκευή της.... και λεω να αγοράσω την 58P635, που χωράει και στο σύνθετο......(65" ηθελα....) έχω κάποιες ερωτήσεις: - εχει google play ετσι??? (android 11 αν δεν κανω λάθος????) μπορώ να κατεβάζω κανονικά κάποιες lite εφαρμογές ετσι??? -εχει google search? λειτουργεί καλά ή σέρνεται? - η εικόνα ειναι αποδεκτή??? άλλη οικονομική πρόταση? ή ειναι οκ για τα χρήματα που ζητά??? ευχαριστώ πολυ.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα