Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, argitt είπε

Σκέφτομαι να βάλω και εγώ το kodi σε p635 αλλά φοβάμαι ότι θα πέσει βαρύ για τα 2gb ram....... 

σε c725 που εχω kodi δεν της πεφτη καθολου βαρια και εχω και αλλες εφαρμογες μια χαρα τρεχει το kodi

Δημοσ.
5 ώρες πριν, argitt είπε

Σκέφτομαι να βάλω και εγώ το kodi σε p635 αλλά φοβάμαι ότι θα πέσει βαρύ για τα 2gb ram....... 

Για πιστοποιημένο λογισμικό android tv μια χαρά είναι τα 2gb.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 hours ago, quintus said:

Όσοι έχετε τη σειρά c/p635 (φαντάζομαι τα ιδια θα ισχυουν και για τις 645 ή 735, ή οχι; ) , έχετε εγκαταστήσει κάποια σουΐτα τύπου kodi; Πώς παίζετε (ή στριμαρετε από το δίκτυό σας) τα αρχεία σας; 

Kodi nexus 20.2 νομίζω και παίζω τα πάντα αλλά απο σκληρό δίσκο. Υπάρχει τρόπος να συνδέσεις το Kodi με το google drive αλλά δεν το έκανα καθώς έχει 15gb όριο και μια ταινία μου 4Κ είναι παραπάνω και μου αλλάζει συνέχεια η google to API.

https://github.com/cguZZman/plugin.googledrive

6 hours ago, argitt said:

Κάθε άλλο. Στον ενσωματωμένο player χάνει frames και οι υπότιτλοι είναι μικροί ενω στον kodi φυσάει και παίζει τα πάντα απροβλημάτιστα και αμα χαμηλώσεις τους υπότιτλους στο 92% δεν λάμπουν σε ταινίες HDR.

Επεξ/σία από -dL-
Δημοσ.

Δικτυακό δίσκο εννοώ network location, τοπικού δικτύου, όχι cloud. 

Πάντως όντως το Kodi που είχα σε Σονυ 5ετιας, με 2 γιγα και την προηγούμενη γενια επεξεργαστή (Α53 έναντι Α55 που έχει η σειρά 635, νομίζω η 735 πηγαίνει σε Α73) δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Εννοώ, δεν είναι ότι δεν το σηκώνει το hardware, απλώς ρώτησα μήπως έχει κάποια ιδιαίτερα 'τερτίπια' η tcl. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, -dL- είπε

Kodi nexus 20.2 νομίζω και παίζω τα πάντα αλλά απο σκληρό δίσκο. Υπάρχει τρόπος να συνδέσεις το Kodi με το google drive αλλά δεν το έκανα καθώς έχει 15gb όριο και μια ταινία μου 4Κ είναι παραπάνω και μου αλλάζει συνέχεια η google to API.

https://github.com/cguZZman/plugin.googledrive

Κάθε άλλο. Στον ενσωματωμένο player χάνει frames και οι υπότιτλοι είναι μικροί ενω στον kodi φυσάει και παίζει τα πάντα απροβλημάτιστα και αμα χαμηλώσεις τους υπότιτλους στο 92% δεν λάμπουν σε ταινίες HDR.

Εκανες update  στην TCL ? 

Eγω, στην 65C635 που  πηρα  πριν 12 μηνες επαιζε τους υποτιτλους μια χαρα, μπορουσαν να μεγαλωσουν και να μικρινουν. πριν απο 20 μερες τη εκανα update, και απο τοτε οι υποτιτλοι ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ !!!

Τωρα ψαχνω να βαλω  καποιον player να παιζει σωστα

Δημοσ.
Στις 15/12/2023 στις 10:47 ΜΜ, jaguar13 είπε

Kodi και vlc. 

Τα ιδια εχω και εγω , αλλα ποτε ποτε το Kodi κρασαρει ειδικα οταν το ανοιγεις , και το vlc χανει το δικτυο , δεν ξερω σε τι μπορει να οφειλετε 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω την tcl 55p635 εδώ και κανένα μήνα και έχω θέμα με την εφαρμογή της COSMOTE αλλά έχω την εντύπωση ότι γίνεται και με την ΕΟΝ. 
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως ενώ παίζουν στην αρχή τα κανάλια μια χαρά, μετά από κάποια ώρα αρχίζουν κ κάνουν μικρά κολλήματα σαν να πέφτουν τα fps να το πω; Δεν είναι θέμα ότι δεν φορτώνουν είναι σαν να κολλάει κάπως η κίνηση στις εικόνες, ναι δεν είναι τρελό να μην μπορείς να δεις αλλά είναι σπαστικό κ το παρατηρώ, ενώ με το tv box της COSMOTE όλα είναι μια χαρά. Φανταστείτε τα γράμματα κάτω στις ειδήσεις οι τίτλοι που περνάνε το βλέπεις ότι δεν κινούνται ελεύθερα όπως πάνε με το που ανοίξεις την tv. 
Έχετε καμία βοήθεια; Κάτι να το αντιμετωπίσουμε; Έχει τύχει σε κανέναν;
Γιατί πήρα smart tv κ ουσιαστικά ακόμα χρησιμοποιώ το tv box για να βλέπω σαν άνθρωπος. 

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας αναγνωρίζει η τηλεόραση apk αρχεία όταν κουμπωνετε ενα usb stick πάνω της?

Έχω την 50p735.

Επεξ/σία από dionisis777
Δημοσ.
16 hours ago, G10rgos said:

Καλησπέρα παιδιά, έχω την tcl 55p635 εδώ και κανένα μήνα και έχω θέμα με την εφαρμογή της COSMOTE αλλά έχω την εντύπωση ότι γίνεται και με την ΕΟΝ. 
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως ενώ παίζουν στην αρχή τα κανάλια μια χαρά, μετά από κάποια ώρα αρχίζουν κ κάνουν μικρά κολλήματα σαν να πέφτουν τα fps να το πω; Δεν είναι θέμα ότι δεν φορτώνουν είναι σαν να κολλάει κάπως η κίνηση στις εικόνες, ναι δεν είναι τρελό να μην μπορείς να δεις αλλά είναι σπαστικό κ το παρατηρώ, ενώ με το tv box της COSMOTE όλα είναι μια χαρά. Φανταστείτε τα γράμματα κάτω στις ειδήσεις οι τίτλοι που περνάνε το βλέπεις ότι δεν κινούνται ελεύθερα όπως πάνε με το που ανοίξεις την tv. 
Έχετε καμία βοήθεια; Κάτι να το αντιμετωπίσουμε; Έχει τύχει σε κανέναν;
Γιατί πήρα smart tv κ ουσιαστικά ακόμα χρησιμοποιώ το tv box για να βλέπω σαν άνθρωπος. 

Ευχαριστώ

Έχω την 50p635. Σε ΕΟΝ το κάνει και σε μένα, σαν να χάνει frames. Πας ρυθμίσεις/εφαρμογές/και βρίσκεις τις εφαρμογές EON, Cosmote κλπ και πατάς αναγκαστική διακοπή και απο κάτω εκκαθάριση προσωρινής μνήμης. Μετά πας σύστημα/τέρμα κάτω/επανεκκίνηση. Θα δείς οτι τώρα παίζει μια χαρά. Φταίνε οι εφαρμογές και η διαχείριση που έχουν στο buffer.

Δημοσ.

Όταν το κάνει σε ένα κανάλι, παρατήρησες να το κάνει και στα υπόλοιπα;

Εγώ έχω παρατηρήσει στο Cosmote TV app ότι το κάνει όταν πατάω το κάτω βελάκι και παίζω με τις επιλογές, και ότι δεν το κάνει σε όλα τα κανάλια, δηλαδή το κάνει μερικές φορές στο FX Life και αν αλλάξω κανάλι δείχνει σωστά. Δεν ξέρω αν με αυτή την κίνηση όμως γίνεται κάποια εκκαθάριση μνήμης (σε νομίζω μεταξύ μας).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, -dL- είπε

Έχω την 50p635. Σε ΕΟΝ το κάνει και σε μένα, σαν να χάνει frames. Πας ρυθμίσεις/εφαρμογές/και βρίσκεις τις εφαρμογές EON, Cosmote κλπ και πατάς αναγκαστική διακοπή και απο κάτω εκκαθάριση προσωρινής μνήμης. Μετά πας σύστημα/τέρμα κάτω/επανεκκίνηση. Θα δείς οτι τώρα παίζει μια χαρά. Φταίνε οι εφαρμογές και η διαχείριση που έχουν στο buffer.

Αδερφέ αυτό που λες το δοκίμασα την αναγκαστική διακοπή και την εκκαθάριση προσωρινής μνήμης, αλλά είναι σαν να κάνω επανεκκίνηση την τηλεόραση, δηλαδή παίζει καλά για κάποια ώρα και μετά πάλι κολλήματα… 

38 λεπτά πριν, phanispal είπε

Όταν το κάνει σε ένα κανάλι, παρατήρησες να το κάνει και στα υπόλοιπα;

Εγώ έχω παρατηρήσει στο Cosmote TV app ότι το κάνει όταν πατάω το κάτω βελάκι και παίζω με τις επιλογές, και ότι δεν το κάνει σε όλα τα κανάλια, δηλαδή το κάνει μερικές φορές στο FX Life και αν αλλάξω κανάλι δείχνει σωστά. Δεν ξέρω αν με αυτή την κίνηση όμως γίνεται κάποια εκκαθάριση μνήμης (σε νομίζω μεταξύ μας).

Ναι όταν το κάνει σε ένα κανάλι μετά το κάνει κ στα υπόλοιπα όπως και αν είμαι στο COSMOTE κ γυρίσω σε EON, το κάνει κ εκεί. 

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω την 50C645 και στην εφαρμογη της cosmote δεν μπορω να βάλω με τίποτα τους υποτιτλους στα κανάλια (τους cc όπου είναι διαθέσιμοι) .Ξέρει κάποιος αν γίνεται? 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια, και την γνώμη σας παιδιά. 

• TCL Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD QLED 55C735 HDR = 519€ (+ δωροεπιταγή κότσος)
  • TCL 65P635 65" Τηλεόραση Smart 4K TV = 549€ (Σκρουτζόβιος)

Δύσκολή απόφαση.

Θυσιάζω 10" και παίρνω 100hz+ ή καλύτερα 65" και ας μην είναι 100hz+ ?

Έχει κανείς άποψη ή παρόμοια εμπειρία , στο πως μπορείς να πάρεις πιο εύκολα την ρημαδοαπόφαση; 

(Τώρα έχω μια Samsung 43" FullHD LED παλιά , η οποία θα φύγει στο πατρικό).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AccountSaver είπε

Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια, και την γνώμη σας παιδιά. 

• TCL Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD QLED 55C735 HDR = 519€ (+ δωροεπιταγή κότσος)
  • TCL 65P635 65" Τηλεόραση Smart 4K TV = 549€ (Σκρουτζόβιος)

Δύσκολή απόφαση.

Θυσιάζω 10" και παίρνω 100hz+ ή καλύτερα 65" και ας μην είναι 100hz+ ?

Έχει κανείς άποψη ή παρόμοια εμπειρία , στο πως μπορείς να πάρεις πιο εύκολα την ρημαδοαπόφαση; 

(Τώρα έχω μια Samsung 43" FullHD LED παλιά , η οποία θα φύγει στο πατρικό).

Ποιότητα ή ποσότητα είναι το ερώτημα...

Δυστυχώς μπορείς να το απαντήσεις μόνο εσύ.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι χάλια ποιοτικά η 65αρα(την έχω), σίγουρα όμως δεν έχει και τα features που έχει η συγκεκριμένη 55αρα.

Ανάλογα με την χρήση και τις απαιτήσεις διαλέγεις και παίρνεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...