Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορουμε να βαλουμε stremio ή οποια άλλη εφαρμογη θελουμε ή υπαρχουν περιορισμοι ?

Το kodi βλεπω να υπαρχει στη λιστα αλλα πρεπει καπως να βαλουμε τα προσθετα ?

Μπορω να συνδεσω ποντικι πληκτρολογιο?

Μπορουν να μπουν υποτιτλοι στις ταινιες - σειρες που εχει το δωρεαν tcl tv?

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, adi32 είπε

Μπορουμε να βαλουμε stremio ή οποια άλλη εφαρμογη θελουμε ή υπαρχουν περιορισμοι ?

Το kodi βλεπω να υπαρχει στη λιστα αλλα πρεπει καπως να βαλουμε τα προσθετα ?

Μπορω να συνδεσω ποντικι πληκτρολογιο?

Μπορουν να μπουν υποτιτλοι στις ταινιες - σειρες που εχει το δωρεαν tcl tv?

Stremio το έχω κανονικά παίζει 

Δημοσ.
Στις 23/11/2023 στις 9:54 ΠΜ, Eatos είπε

Καλημέρα!
Πήρα πρόσφατα την 65P635 σε προσφορά που έτρεχε στο γνωστό κόκκινο κατάστημα.
VFM τηλεορασάρα γενικά, το θέμα είναι ότι δε βρίσκει με τίποτα κανάλια κατά τη σάρωση (αυτόματη σάρωση -> κεραία -> ψηφιακά μόνο).
Στην αρχή νόμιζα ότι φταίει η κεραία ή το καλώδιο, οπότε δοκίμασα με το ίδιο καλώδιο μια πιο παλιά LG που είχα, η οποία όμως τα έπιασε κανονικά (δεν έβρισκε τα HD απλώς).

Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά; Δεν έχω ιδέα από κεραίες κλπ οπότε δε μπορώ να κάνω διάγνωση.
Υπάρχει περίπτωση να είναι παλιά η κεραία ή το καλώδιο (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) και να μην είναι συμβατά με αυτή την τηλεόραση ή φταίει η ίδια η τηλεόραση;
Δε νομίζω να υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που μπορώ να πειράξω στην tv.

Φίλε μου καλησπέρα.. και εγώ μόλις την παρελαβα... Να σε ρωτήσω, μέσα έχει ένα ή δύο χειριστήρια σε εσένα?? εγώ επίσης δεν είχα θέμα με τα κανάλια.. ίσως είναι θέμα κεραίας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagnest είπε

Φίλε μου καλησπέρα.. και εγώ μόλις την παρελαβα... Να σε ρωτήσω, μέσα έχει ένα ή δύο χειριστήρια σε εσένα?? εγώ επίσης δεν είχα θέμα με τα κανάλια.. ίσως είναι θέμα κεραίας.

Ένα χειριστήριο είχε, προηγούμενα μοντέλα της tcl που έχω είχαν πάντα δύο χειριστήρια μέσα.
Btw είναι όντως θέμα κεραίας γιατί με εσωτερικό κεραιάκι που έβαλα έπιασε σήμα κανονικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Strategos είπε

pc για fifa σε 4070.

Χρησιμοποιείς e-arc;

(Νομίζω είναι το μοναδικό παραπάνω που προσφέρει το hdmi 2.1 σε αυτή την τηλεόραση (δεν επιτρέπει >60hz).)

Αν όχι αρκέσου στο hdmi 2.0

Δημοσ.
8 ώρες πριν, AzaZyL είπε

Ρε παιδιά τελικά το κουμπί info λειτουργεί στις TCL?

κανείς εδώ που να την έχει να βοηθήσει? Θέλω να προχωρήσω άμεσα σε αγορά....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Eatos είπε

Btw είναι όντως θέμα κεραίας γιατί με εσωτερικό κεραιάκι που έβαλα έπιασε σήμα κανονικά.

Προφανώς το σήμα της κεραίας είναι πολύ ισχυρό και μπουκώνει ο δέκτης της TCL. Με την εσωτερική που το σήμα είναι σε φυσιολογικά πλαίσια, όλα καλά.

Στις 23/11/2023 στις 9:54 ΠΜ, Eatos είπε

..... μια πιο παλιά LG που είχα όμως τα έπιασε κανονικά.

Προφανώς η TCL έχει πολύ πιο ευαίσθητο δέκτη από την παλιά σου lg.

Επεξ/σία από afm
Δημοσ.
10 ώρες πριν, AzaZyL είπε

Ρε παιδιά τελικά το κουμπί info λειτουργεί στις TCL?

Ρε παιδιά μια απάντηση από έναν κάτοχο της τηλεόρασης.. Θέλω να πάρω την 43c645 και η σύζυγος θέλει οπωσδήποτε το κουμπί info.. Δουλεύει κανονικά το info στις TCL? 

Δημοσ.

Παρέλαβα πριν 1 εβδομάδα την TCL 65 C745 και προσπαθώ να βρώ τι γίνεται με τις ρυθμίσεις κυρίως στην κίνηση.

Στο μενού προηγμένες ρυθμίσεις->κίνηση->σαφήνεια κίνησης όταν το ενεργοποιώ, σε σκηνές με γρήγορη κίνηση παρατηρώ σαν να δημιουργείται κάτι σαν είδωλο να αχνοφαίνεται και ακαριαία φεύγει.Δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά...Δεν είναι λογικό.

Όταν το απενεργοποιώ είναι χειρότερα.Η κίνηση γίνεται σαν πολλά καρέ κτλ...

Μήπως μου έχει διαφύγει κάτι στην ρύθμιση..?Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Δημοσ.
8 hours ago, nickol-us said:

Χρησιμοποιείς e-arc;

(Νομίζω είναι το μοναδικό παραπάνω που προσφέρει το hdmi 2.1 σε αυτή την τηλεόραση (δεν επιτρέπει >60hz).)

Αν όχι αρκέσου στο hdmi 2.0

άντε βρες ποιοτητικό hdmi 2 , 10 μέτρο, το 2.1 ακούγεται πιο safe για 4κ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...