miltostammy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Dim 33 είπε Exω την 65c635 εδω και 6 μηνες. Ομως δεν παρατηρησα αν εχει κανει καποιο update. Μπορείς να δεις σε ποια version είσαι φίλε μου?
Dim 33 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, miltostammy είπε Μπορείς να δεις σε ποια version είσαι φίλε μου? Αυριο θα ειμαι στο σπιτι, και θα δω, σημερα ειμαι εκτος περιοχης για εργασια
Satzik Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Ούτε η δική μου πήρε κάποιο update. Έχει τη ν508 από την αρχή.
miltostammy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 οποιος θέλει παει στο Telegram και ψαχνει: TCL android tv discussion & TCL android tv updates. Εκει θα βρείτε τα firmwares που αντιστοιχουν στις τηλεορασεις σας και στα συγγεκριμενα μοντ'ελα που εχετε. Για οποιον θελει να κανει χειροκινητα το update η διαδικασια ειναι η εξης. 1. Κατεβαζω το αντιστοιχο αρχειο του μοντελου της τηλεορασής μου. Το αεχειο ειναι .zip 2. Στικακι usb το κανω format fat32 και αντιγραφω σε αυτο το αρχειο zip που εχω κατεβάσει. 3. Τοποθετώ το στικακι στη θυρα usb της τηλεορασης . 4. Παω στις ρυθμίσεις της τηλεορασης. συστημα, ενημερωση, και ζητάω ενημερωση τοπικα. Θα διαβασει το στικακι και θα ξεκινησουμε την αναβαθμιση. Εχω κάνει ηδη 3 ενημερωσεις στις δικες μου 43/65 Ρ635. Η πιο προσφατη βγήκε την προηγούμενη εβδομαδα. Προσοχη να κατεβασετε το σωστο αρχειο. Και βλακεια να κανετε υπαρχει τροπος να μπειτε σε recovery να κανετε πάλι update στο σωστο αρχειο μετα. 2
miltostammy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 35 λεπτά πριν, andreaspA είπε και τι προσφερει το καινουργιο firmware ? θα πρεπει να μπεις στο αντιστοιχο link που θα βρεις για το μοντελο σου και εκει θα διαβασεις φιλε μου.
andreaspA Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, miltostammy είπε θα πρεπει να μπεις στο αντιστοιχο link που θα βρεις για το μοντελο σου και εκει θα διαβασεις φιλε μου. Συνηθως φλασαρω ολες τις συσκευες μου. Ειναι ο πιο σιγουρος τροπος για να σταματησει να λειτουργει κατι και να αγορασεις καινούργιο.
miltostammy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, andreaspA είπε Συνηθως φλασαρω ολες τις συσκευες μου. Ειναι ο πιο σιγουρος τροπος για να σταματησει να λειτουργει κατι και να αγορασεις καινούργιο. Φίλε μου γιαυτο γραφω...οποιος θέλει... στην αρχη του ποσταρισματος μου. Ο καθενας έχει τις αποψεις του ως προς τα updates. Γιαυτο ειμαστε ελευθεροι να τα κανουμε η οχι, αναλογα τις επιλογες μας και τις ιδεες μας. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2023 από miltostammy
dionisis777 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Παιδιά πως απενεργοποιω το soap opera effect? Το είχα κάνει όταν είχα πρωτοπορεί την tv αλλά έγιναν reset οι ρυθμίσεις κατά λάθος.
panseit Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικά με αρχεία mkv μεγάλου μεγέθους (70+ GB). hdr10+ etc etc. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος πρόβλημα να μη μπορεί να γίνει αναπαραγωγή με VLC for Android? Το αρχείο βρίσκεται σε εξωτερικό σκληρό δίσκο συνδεδεμένο με την τηλεόραση. Σε υπολογιστή παίζει κανονικά.
-dL- Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 35 minutes ago, panseit said: Παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικά με αρχεία mkv μεγάλου μεγέθους (70+ GB). hdr10+ etc etc. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος πρόβλημα να μη μπορεί να γίνει αναπαραγωγή με VLC for Android? Το αρχείο βρίσκεται σε εξωτερικό σκληρό δίσκο συνδεδεμένο με την τηλεόραση. Σε υπολογιστή παίζει κανονικά. Δεν μου παίζουν σχεδόν όλα στον VLC και όσα παίζουν δεν έχουν ομαλή αναπαραγωγή, σαν να χάνουν frames. Ούτε ο mx player, ούτε ο nova player είναι καλύτεροι αλλά τουλάχιστον δεν κρασάρει όπως ο VLC. Στο Kodi παίζουν όλα απροβλημάτιστα. 1
panseit Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 7 hours ago, -dL- said: Δεν μου παίζουν σχεδόν όλα στον VLC και όσα παίζουν δεν έχουν ομαλή αναπαραγωγή, σαν να χάνουν frames. Ούτε ο mx player, ούτε ο nova player είναι καλύτεροι αλλά τουλάχιστον δεν κρασάρει όπως ο VLC. Στο Kodi παίζουν όλα απροβλημάτιστα. Ty! Είχα βάλει και το Kodi και κολλαγε και αυτό. Τώρα το ξαναπέρασα και έπαιξε τέλεια. Ty!
-dL- Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, panseit said: Ty! Είχα βάλει και το Kodi και κολλαγε και αυτό. Τώρα το ξαναπέρασα και έπαιξε τέλεια. Ty! Ναι, η έκδοση 20.1 nexus είναι πολύ καλή. Μπορείς να βάλεις ενα απλό skin όπως το Arctic Zephyr 2 και να το απλοποιήσεις ακόμα περισσότερο σαν media center που το εικονίδιο Βίντεο ανοίγει τον σκληρό και είσαι έτοιμος. Επίσης για να μην σου βγάζουν τα μάτια οι υπότιτλοι που φωτίζουν πολύ σε ταινίες HDR πήγαινε στα settings, player, subtitles και βάλε την διαφάνεια των υπότιτλων κάπου στο 92%. Επίσης την ώρα που παίζει η ταινία πάτα δίπλα απο το play στο video και επέλεξε zoom για να σου πιάσει όλη την οθόνη και διάλεξε υπότιτλους απο όλη την λίστα. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από -dL- 1 1
panseit Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 35 minutes ago, -dL- said: Ναι, η έκδοση 20.1 nexus είναι πολύ καλή. Μπορείς να βάλεις ενα απλό skin όπως το Arctic Zephyr 2 και να το απλοποιήσεις ακόμα περισσότερο σαν media center που το εικονίδιο Βίντεο ανοίγει τον σκληρό και είσαι έτοιμος. Επίσης για να μην σου βγάζουν τα μάτια οι υπότιτλοι που φωτίζουν πολύ σε ταινίες HDR πήγαινε στα settings, player, subtitles και βάλε την διαφάνεια των υπότιτλων κάπου στο 92%. Επίσης την ώρα που παίζει η ταινία πάτα δίπλα απο το play στο video και επέλεξε zoom για να σου πιάσει όλη την οθόνη και διάλεξε υπότιτλους απο όλη την λίστα. Αυτό με τους υπότιτλους ήταν το πρώτο που έκανα Το Zoom δε φαίνεται να λειτουργεί καθώς δεν εξαφανίζονται οι μαύρες μπάρες πάνω και κάτω αλλά θα το ψάξω περισσότερο! Σε ευχαριστώ και πάλι!
-dL- Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 11 minutes ago, panseit said: Αυτό με τους υπότιτλους ήταν το πρώτο που έκανα Το Zoom δε φαίνεται να λειτουργεί καθώς δεν εξαφανίζονται οι μαύρες μπάρες πάνω και κάτω αλλά θα το ψάξω περισσότερο! Σε ευχαριστώ και πάλι! Σε μερικές ταινίες το κάνει και σε μένα. Αντί για ζοομ πάτα custom και μετά πάτα απο κάτω ratio και βάλτο 1,35. Κομπλέ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα