mordred Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Στις 28/5/2023 στις 11:29 ΠΜ, nikos xatz είπε Καλημέρα... Απ ότι ξέρω είναι θέμα software κάνουν και άλλοι χρήστες παράπονα στο ότι δεν δουλεύει σωστά.... Λογικά θα το φτιάξουν στα επόμενα update . Έβαλα v69 version αλλά τα ίδια... Από ARC μου βγάζει ήχο από όλα τα ηχεία σε κάθε κανάλι. Μπήκα κι εγώ στο telegram και το βρήκα το update. Δεν υπάρχει επίσημο forum η κάτι να κάνεις report θέματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Εγω ενα παραπονο εχω με την TCL. Το τηλεκοντρολ! Δεν χρειαζεται να ειναι bluetooth και να ειναι τοσο ευαισθητο. Συνεχεια παταω οτι ναι ναι, οπως παω να το πιασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos xatz Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, mordred είπε Έβαλα v69 version αλλά τα ίδια... Από ARC μου βγάζει ήχο από όλα τα ηχεία σε κάθε κανάλι. Μπήκα κι εγώ στο telegram και το βρήκα το update. Δεν υπάρχει επίσημο forum η κάτι να κάνεις report θέματα; Καλημέρα απ όσο ξέρω όχι αλλιώς μετά πας στην TCL λογικά και στέλνεις... Μπας και είναι τίποτα με το ήχο σύστημα??? Να θέλει εκεί τίποτα ρύθμιση?? Ή το καλώδιο?? Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2023 από nikos xatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, nikos xatz είπε Καλημέρα απ όσο ξέρω όχι αλλιώς μετά πας στην TCL λογικά και στέλνεις... Μπας και είναι τίποτα με το ήχο σύστημα??? Να θέλει εκεί τίποτα ρύθμιση?? Ή το καλώδιο?? Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει αντιπροσωπεία να μιλήσεις και από Astra μου είπαν οτι εφόσον είναι μέσα στις 14 μέρες να πάρω Κωτσόβολο. Στο Home theater δεν εχει και πολλά πράγματα να ρυθμισεις απλά ενεργοποιείς η απενεργοποιείς το arc (η το CEC αν θέλεις να έχεις κι έλεγχο από το τηλεκοντρόλ). HDMI άλλαξα. Από Κωτσόβολο μου είπαν να κάνω reset τα hdmi και επαναφορά ρυθμίσεων. Χλωμό το κόβω να αλλάξει κάτι. Aντε να δοκιμάσω και με optical να δω τι κάνει που δε μου κάνει βέβαια γιατί έχω το pc στο optical. Το θέμα είναι ότι, οκ τη φορτώνω και πάω Κωτσόβολο. Θα βγάλουν αυτοί άκρη εκεί; Μήπως είναι θέμα του μοντέλου; Στο telegram ρώτησα αν άλλος έχει συνδέσει με arc σε 5.1 αλλά δε πήρα απάντηση. Και λέω δεν υπάρχει ούτε ένας να έχει συνδέσει τη τηλεόραση με ηχοσύστημα μέσω arc; Επεξ/σία 31 Μαΐου 2023 από mordred Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos xatz Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Όχι απλά δεν ασχολούνται δεν βοηθάνε τα λαμογια στο telegram και εγώ που είχα ρωτήσει κάτι εκεί δεν πήρα ποτέ απάντηση🤨 .Τώρα στον Κότσο και να πας δεν ξέρω αν θα βγάλουν άκρη, δεν πιστεύω να είναι πιο τσακάλια εκεί ή να είσαι εσύ τόσο σκράπας . Στην τηλεόραση πειραματισου λίγο με τις ρυθμίσεις του ήχου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 26 λεπτά πριν, nikos xatz είπε Όχι απλά δεν ασχολούνται δεν βοηθάνε τα λαμογια στο telegram και εγώ που είχα ρωτήσει κάτι εκεί δεν πήρα ποτέ απάντηση🤨 .Τώρα στον Κότσο και να πας δεν ξέρω αν θα βγάλουν άκρη, δεν πιστεύω να είναι πιο τσακάλια εκεί ή να είσαι εσύ τόσο σκράπας . Στην τηλεόραση πειραματισου λίγο με τις ρυθμίσεις του ήχου... Τα δοκίμασα όλα στη tv, ότι ρυθμίσεις είχε για arc ηχο. Στο Κωτσο θα μπορούσα να πάω με τη τηλεόραση και να τη δοκιμάσω με ένα άλλο 5.1 (λέμε τώρα) ή δε ξέρω κι εγώ τι. Δε θα έπρεπε να βρεθεί λύση στο θέμα αυτό; Δε παίζει σωστά ένα βασικό και πλέον στανταρ feature σε όλες τις συσκευές ήχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos xatz Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, mordred είπε Τα δοκίμασα όλα στη tv, ότι ρυθμίσεις είχε για arc ηχο. Στο Κωτσο θα μπορούσα να πάω με τη τηλεόραση και να τη δοκιμάσω με ένα άλλο 5.1 (λέμε τώρα) ή δε ξέρω κι εγώ τι. Δε θα έπρεπε να βρεθεί λύση στο θέμα αυτό; Δε παίζει σωστά ένα βασικό και πλέον στανταρ feature σε όλες τις συσκευές ήχου Να σε ρωτήσω το e-arc το έχεις κλειστό από τις ρυθμίσεις??? Βρε και εγώ μαζί σου είμαι πως δεν πρέπει να βρεθεί λύση...Έλεγα μήπως κάποιος συνδυασμός θα βοηθούσε από τις ρυθμίσεις. Αν θέλεις πήγαινε το να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2023 από nikos xatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, nikos xatz είπε Να σε ρωτήσω το e-arc το έχεις κλειστό από τις ρυθμίσεις??? Βρε και εγώ μαζί σου είμαι πως δεν πρέπει να βρεθεί λύση... Και με ανοιχτό το δοκίμασα και με κλειστό το ίδιο κάνει... Επεξ/σία 31 Μαΐου 2023 από mordred Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos xatz Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Άρα πας και μία Κωτσο και βλέπεις και από εκεί τι θα σου πουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, nikos xatz είπε Άρα πας και μία Κωτσο και βλέπεις και από εκεί τι θα σου πουν... Έτσι το βλέπω καθώς δε νομίζω το HDMI reset και το factory reset να κάνει κάτι. Υπάρχει στο thread κάποιος που δίνει ήχο με arc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sal Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Εγω ειχα συνδέσει ηχόμπαρα με arc (μοντέλο 55P615) και ενω δούλευε κανονικά ξαφνικά άρχισε να παραμορφώνει τον ηχο.Ακουγόταν πολύ στο βάθος και πολύ χαμηλός.Δοκίμασα και με optical αλλα το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν εχω δοκιμάσει να συνδέσω την ηχόμπαρα σε αλλη tv ή να συνδέσω αλλη ηχόμπαρα στην tcl αλλα οταν συνδέεται με jack δουλευει κανονικά. Το εχω αφήσει ετσι γιατι δεν εχω βρει χρόνο να ασχοληθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε Εγω ειχα συνδέσει ηχόμπαρα με arc (μοντέλο 55P615) και ενω δούλευε κανονικά ξαφνικά άρχισε να παραμορφώνει τον ηχο.Ακουγόταν πολύ στο βάθος και πολύ χαμηλός.Δοκίμασα και με optical αλλα το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν εχω δοκιμάσει να συνδέσω την ηχόμπαρα σε αλλη tv ή να συνδέσω αλλη ηχόμπαρα στην tcl αλλα οταν συνδέεται με jack δουλευει κανονικά. Το εχω αφήσει ετσι γιατι δεν εχω βρει χρόνο να ασχοληθώ. To θέμα είναι ότι με την ηχόμπαρα δεν μπορείς να διακρίνεις αν παίζει σωστά καθώς θα σου δώσει ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sal Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Μεσω arc και optical σίγουρα δεν παιζει σωστα γιατι με jack ακούγεται κανονικά ο ήχος edit Καταλαβα τι λες.Μάλλον αναφέρεσαι στην δική σου περίπτωση και ναι,σε αυτο εχεις δικιο. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2023 από dimitris_sal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Εννοώ ότι σε 5.1 καταλαβαίνεις αν παίζουν σωστά τα κανάλια ενώ σε soundbar δε μπορείς να το διακρίνεις το ίδιο εύκολα. Αν η μπάρα σου έχει sub με jack δε θα παίζει έτσι κι αλλιώς σωστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos xatz Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mordred είπε Εννοώ ότι σε 5.1 καταλαβαίνεις αν παίζουν σωστά τα κανάλια ενώ σε soundbar δε μπορείς να το διακρίνεις το ίδιο εύκολα. Αν η μπάρα σου έχει sub με jack δε θα παίζει έτσι κι αλλιώς σωστά Να σου πω το quick start το έχεις on ??? Αν ναι κλείστο. Βγάλε για 10 λεπτά την τηλεόραση και το Home cinema από την πρίζα να μην παίρνουν από καμία πηγή ρεύμα και τα δύο (καλώδια τύπου ίντερνετ και άλλα hdmi ότι έχεις συνδέσει πάνω άλλες συσκευές πάνω σε αυτά τα δύο) όταν βγάλεις τις πρίζες και από τα δύο πάτα το κουμπί Power(τροφοδοσίας ) και στα δύο Στις συσκευές όχι από το κοντρόλ, να αδειάσει ότι ρεύμα έχει μέσα το κύκλωμα και στα δύο ξεχωριστά.και ξανάκανε από την αρχή την σύνδεση μεταξύ τους. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2023 από nikos xatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα