nikos xatz Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, mordred είπε Αφού σύνδεσα χιλοκαλιμπράρισα την τηλεόραση έχω τα εξής θέματα και αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει. 1. Δεν μπορώ με τίποτα να πάρω σωστό 5.1 από την τηλεόραση στο Samsung Home theater μέσω ARC (στην προηγούμενη Samsung τηλεόραση που είχα έπαιζε άψογα). Προσπάθησα και μέσω CEC και χεράτα με audio output στο ARC είτε με passthrough είτε σε auto. Και να εξηγήσω. Ενώ δίνει ήχο, τα chanels δεν παίζουν σωστά. Μέσω netflix και τα pattern test που έχει, στο δεξί-αριστερό τεστ παίζουν οκ, αλλά στα τεστ του κεντρικού και surround ακούγονται και τα μπροστινά. Απενεργοποίησα eArc, που είναι καινούριο, μήπως τρώει καμιά φρίκη το σχετικά παλιό home theater, αλλά τζίφος. Και λέω μήπως είναι κάτι στο netflix ας δοκιμάσω με κανένα φλασακι να δω πως μεταφέρει τον ήχο μέσω ARC. Αλλά... 2. δε μου αναγνωρίζει το flash drive σε ntfs ή exFAT και γράφει ότι πρέπει να το φορμάρει, που φυσικά όταν το κάνει format μετά δεν αναγνωρίζεται από τα windows... ΥΓ. Τελικά, ένα άλλο φλασακι σε fat32 το είδε κανονικά. Δοκιμάζοντας 5.1 test αρχεια κάνει το ίδιο πράγμα. Οπότε δε φταίει το netfilx Καμία πρόταση; Καλημέρα... Απ ότι ξέρω είναι θέμα software κάνουν και άλλοι χρήστες παράπονα στο ότι δεν δουλεύει σωστά.... Λογικά θα το φτιάξουν στα επόμενα update . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nikos xatz είπε Καλημέρα... Απ ότι ξέρω είναι θέμα software κάνουν και άλλοι χρήστες παράπονα στο ότι δεν δουλεύει σωστά.... Λογικά θα το φτιάξουν στα επόμενα update . Μακάρι. Υπάρχει κάποιο forum της TCL να δω τι γράφουν η να ποστάρω κι εγώ το θέμα; Να μη δοκιμάσω άλλο καλώδιο και κάτι resest στις hdmi που γράφουν διάφοροι δηλαδή Επεξ/σία 28 Μαΐου 2023 από mordred Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos xatz Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, mordred είπε Μακάρι. Υπάρχει κάποιο forum της TCL να δω τι γράφουν η να ποστάρω κι εγώ το θέμα; Να μη δοκιμάσω άλλο καλώδιο και κάτι resest στις hdmi που γράφουν διάφοροι δηλαδή Δοκιμές κάνε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πετύχεις.. Όσο για reset αυτό είναι στο χέρι σου αν δεν βαριέσαι να τα ξανά ρυθμίσεις από την αρχή. Εγώ έχω περάσει την εφαρμογή Telegram εκεί έχει θέματα για TCL συζητήσεις αναβαθμίσεις και γενικές πληροφορίες. Ότι θέλεις πες μου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-dL- Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mordred είπε Μακάρι. Υπάρχει κάποιο forum της TCL να δω τι γράφουν η να ποστάρω κι εγώ το θέμα; Να μη δοκιμάσω άλλο καλώδιο και κάτι resest στις hdmi που γράφουν διάφοροι δηλαδή Φαντάζομαι το έχεις προσέξει οτι μόνο η hdmi πόρτα 3 έχει ARC, αυτή δίπλα στο βύσμα της τηλεόρασης. Εναλλακτικά είχα διαβάσει οτι το οπτικό καλώδιο δουλεύει μια χαρά. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2023 από -dL- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agogeo29 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Καλημέρα, αγόρασα την TCL 55P635 55'' και έχω πρόβλημα με την εφαρμογή της cosmote tv. Την εγκατέστησα κανονικά και ενώ ανοίγει και μπαίνω στο μενού μόλις πατήσω κάποιο κανάλι για προβολή παγώνει η εικόνα και βγάζει σε όλη την οθόνη κάτι παράξενα χρώματα. Την απεγκατέστησα , την ξανάβαλα και πάλι το ίδιο. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? Γνωρίζετε εάν πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos xatz Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, agogeo29 είπε Καλημέρα, αγόρασα την TCL 55P635 55'' και έχω πρόβλημα με την εφαρμογή της cosmote tv. Την εγκατέστησα κανονικά και ενώ ανοίγει και μπαίνω στο μενού μόλις πατήσω κάποιο κανάλι για προβολή παγώνει η εικόνα και βγάζει σε όλη την οθόνη κάτι παράξενα χρώματα. Την απεγκατέστησα , την ξανάβαλα και πάλι το ίδιο. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? Γνωρίζετε εάν πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Καλημέρα φίλε μου..Καλορίζικη , παρόμοιο πρόβλημα έχουν και άλλοι χρήστες στην σελίδα 24 που το αναφέρουν και απ ότι λένε θέλει αναβάθμιση η εφαρμογή της cosmote TV..οπότε περιμένεις δυστυχώς για ενημέρωση.. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από nikos xatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agogeo29 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Στις 30/4/2023 στις 11:07 ΠΜ, teosard είπε Το ίδιο update έχει και μένα η tv και κάνει ακριβώς το ίδιο δεν παίζει live cosmote tv μόνο replay. Στις 30/4/2023 στις 11:07 ΠΜ, teosard είπε Το ίδιο update έχει και μένα η tv και κάνει ακριβώς το ίδιο δεν παίζει live cosmote tv μόνο replay. Καλημέρα και από εμένα, έχω το ίδιο πρόβλημα σε 55P635 αγορασμένη στις 27-05-2023 οπότε ένα μήνα μετά δεν έγινε τίποτα από cosmote Στις 29/4/2023 στις 10:47 ΠΜ, koskourk είπε Φίλε μου ακριβώς το ίδια θέμα έχω κι εγώ σε 65P635. Το εμφανίζει μόνο σε ζωντανή μετάδοση. Σε replay ή αναπαραγωγή ταινιοθήκης, παίζει μια χαρά. Επικοινώνησα με τεχνική υποστήριξη της Cosmote και με ενημέρωσαν ότι κάνουν ενέργειες αποκατάστασης. Θα σου πρότεινα να τους αναφέρεις κι εσύ την δυσλειτουργία. Από update έχει πάρει μέχρι και V8-R5AT01-LF1V063. Εσύ ποια έκδοση έχεις ; 24 λεπτά πριν, nikos xatz είπε Καλημέρα φίλε μου..Καλορίζικη , παρόμοιο πρόβλημα έχουν και άλλοι χρήστες στην σελίδα 24 που το αναφέρουν και απ ότι λένε θέλει αναβάθμιση η εφαρμογή της cosmote TV..οπότε περιμένεις δυστυχώς για ενημέρωση.. Ευχαριστώ πολύ μόλις το διάβασα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-dL- Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, nikos xatz είπε Καλημέρα φίλε μου..Καλορίζικη , παρόμοιο πρόβλημα έχουν και άλλοι χρήστες στην σελίδα 24 που το αναφέρουν και απ ότι λένε θέλει αναβάθμιση η εφαρμογή της cosmote TV..οπότε περιμένεις δυστυχώς για ενημέρωση.. Δοκίμασε κάποιος να κάνει cast απο την εφαρμογή του κινητού στην τηλεόραση? Στην τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής το cast επανήλθε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos xatz Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, -dL- είπε Δοκίμασε κάποιος να κάνει cast απο την εφαρμογή του κινητού στην τηλεόραση? Στην τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής το cast επανήλθε. Όχι εγώ δεν έχω δοκιμάσει... Δεν έχω cosmote tv 🙄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 19 ώρες πριν, -dL- είπε Φαντάζομαι το έχεις προσέξει οτι μόνο η hdmi πόρτα 3 έχει ARC, αυτή δίπλα στο βύσμα της τηλεόρασης. Εναλλακτικά είχα διαβάσει οτι το οπτικό καλώδιο δουλεύει μια χαρά. Φυσικά το Home Theater ειναι συνδεδεμένο με το HDMI 3 ARC. Οπτικό καλώδιο δε παίζει να χρησιμοποιήσω καθώς το χρησιμοποιώ για το pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agogeo29 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Καλησπέρα και πάλι, εγκατάσταση εφαρμογών πως κάνουμε? Εκτός από τις προτεινόμενες εφαρμογές γράφω στην αναζήτηση την εφαρμογή που θέλω αλλά δεν μπορώ να την επιλέξω , δεν μου δίνει την δυνατότητα να την αναζητήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos xatz Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, agogeo29 είπε Καλησπέρα και πάλι, εγκατάσταση εφαρμογών πως κάνουμε? Εκτός από τις προτεινόμενες εφαρμογές γράφω στην αναζήτηση την εφαρμογή που θέλω αλλά δεν μπορώ να την επιλέξω , δεν μου δίνει την δυνατότητα να την αναζητήσω Καλησπέρα... Την περνάς σε USB από υπολογιστή και την κάνεις εγκατάσταση μέσω του file manager που έχει η Guard εφαρμογή στην τηλεόραση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agogeo29 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, nikos xatz είπε Καλησπέρα... Την περνάς σε USB από υπολογιστή και την κάνεις εγκατάσταση μέσω του file manager που έχει η Guard εφαρμογή στην τηλεόραση... Ευχαριστώ για την βοήθεια. Να ρωτήσω και κάτι άλλο το πληκτρολόγιο της τηλεόρασης δουλεύει κανονικά? Γράφει τον κωδικό του wi fi και δεν μου δίνει επιλογή για τσεκαροσμα, το ίδιο κάνει και στην αναζήτηση εφαρμογών. Πρόκειται για κάποιο bug η εγώ δεν κάνω κάτι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos xatz Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Κοίτα εμένα μια χαρά δουλεύει στην C835 δεν έχω προσέξει κάτι περίεργο ή κουλό. Μήπως σου διαφεύγει κάτι στην πορεία? Ποία αναβάθμιση έχεις? Την 560 ? Αν θέλεις πάντως μπορείς να το αλλάξεις και να βάλεις το Gboard της Google από τις ρυθμίσεις.Αλλιώς μπες ρυθμίσεις στις εφαρμογές βρες την εφαρμογή του πληκτρολογίου και κάνε μία εκκαθάριση μνήμης μπας και σε βοηθήσει, λέω εγώ τώρα ποτέ δεν ξέρεις. 😉 Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από nikos xatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillT Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Έστησα και γω χτες αργά το βράδυ την 55p635, οπότε δεν πρόλαβα να κάνω πολλά πράγματα. Αν και google-android fanboy, το google tv δεν με εντυπωσίασε. Χρησιμοποιώ χρόνια android tv με mi box και nvidia shield του 2017, και γενικά δεν με δυσκόλεψε κάτι, απλά το google tv μου φαίνεται λίγο πιο μπάχαλο. Λογικά θα παραμείνω στο nvidia shield ως βασική πηγή και θα το βλέπω παράλληλα και από google tv μέχρι να εγκαταστήσω εφαρμογές και να το φέρω στα μέτρα μου. Η τηλεόραση έτσι κι αλλιώς δεν θα συνδεθεί καθόλου σε κεραία. Επιβεβαιώνω και γω το πρόβλημα με την εφαρμογή της cosmote tv στο live πρόγραμμα. Εγώ δεν έχω τα χιόνια που ανέφεραν κάποια άλλα παιδιά, απλά μαύρη εικόνα αλλά με ήχο κανονικά. Όσο για την ποιότητα της εικόνας, δεν ειμαι κανένας απαιτητητικός, ούτε περίμενα θαύματα σε αυτή την κατηγορία. σε 4K hdr από youtube ήταν όντως εντυπωσιακό. στα υπόλοιπα που πρόλαβα απλά οκ. Θέλει σίγουρα να δω περίσσότερο υλικό (και stream, και δικά μου μέσω kodi) για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. ps. Έχει κανένας άλλος nvidia shield? έχει δοκιμάσει κανένας να κάνει pair το bluetooth remote της tcl στο shiled? δουλεύει? Επεξ/σία 30 Μαΐου 2023 από BillT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα