Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, penny_gr είπε Η horizon που είχα πάρει είχε κωδικό 32HL6330F/B και μάλιστα και το κουτί έλεγε FHD όποτε δεν περαστηκε λάθος στη περιγραφή. Ίσως να ήθελε κάποια ρύθμιση την οποία δε βρήκα ποτέ και έψαξα παντού. Η ποιότητα ήταν αθλια και σε HD κανάλια ακόμη. Και σαν οθόνη υπολογιστή... Γι αυτό και με φοβίζει κάτι τόσο φθηνό. Η 32HL6330F/B είναι κανονικά Full HD. Πέρα απ' τις γνωστές ρυθμίσεις (χρώμα, φωτεινότητα, οξύτητα κλπ) υπάρχει και μια επιλογή τύπου εικόνας. Παίξε και μ' αυτό, αν δεν το 'χεις κάνει ήδη. Δυστυχώς, δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο από μακριά. Αν ξέρει κάποιος άλλος φίλος ή κάποιος που 'χει αντίστοιχη Horizon, θα ήταν καλά. Μου φαίνεται τραγικό τηλεόραση FHD να είναι όντως τόσο χάλια. Τι να πω. Δεν είναι ότι δεν σε πιστεύω. Απλά απορώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillT Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 καλημέρα παιδιά, δεν είχα σκοπό να πάρω τηλεόραση, οπότε ούτε ψάξιμο έχω κάνει ούτε τίποτα (και να σας πω την αλήθεια μάλλον καλύτερα, από τη στιγμή που δεν έχω σκοπό να δώσω πολλά χρήματα), αλλά έπεσα πάνω στην 55p635 με την πενταετή εγγύηση από Γερμανό και μου φάνηκε ενδιαφέρουσα πρόταση. Στο ζουμί τώρα, Το έπιπλο της τηλεόρασης που έχω είναι ακριβώς 110cm και η απόσταση των βάσεων της συγκεκριμένης τηλεόρασης είναι 111,6cm σύμφωνα με το site, άρα δε χωράει. Έχω και άλλο περιορισμό αλλά αυτό θα τον λύσω στη συνέχεια. Δεν είμαι σε τοίχο, άρα η μόνη μου επιλογή είναι κάτι σας αυτό. Θεωρείτε ότι η τηλεόραση θα είναι εντάξει με αυτή τη βάση? όπως είπε και ο φίλος @-dL- μερικά post πιο πάνω η vesa στη συγκεκριμένη τηλεόραση είναι χαμηλά. Δεν μπορώ να καταλάβω αν πρέπει να βγει κάποιο καπάκι από την τηλεόραση για να τοποθετηθεί στη βάση. Θα είναι ασφαλής? τα δύο κάτω brackets της βάσης θα κρύβονται ή θα φαίνονται από μπροστά? όποιος μπορεί ας κάνει ένα σχόλιο ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-dL- Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Η 55p635 έχει και αυτή vesa 200χ200 οπότε στην βάση που ανέφερες θα βιδώσει στην 1η τρύπα απο το κέντρο της βάσης. Αυτό αφήνει 4 τρύπες να περισεύουν δηλαδή 20 πόντοι. Η τηλεόραση δεν έχει κάποιο καπάκι για τις βίδες και η χαμηλότερη τρύπα είναι 8 πόντους απο την κάτω πλευρά της τηλεόρασης οπότε θα φαίνεται με την βάση που σκέφτεσαι. Θα πρέπει να βρείς μια βάση που να μην έχει παραπάνω απο vesa 200x200 καθώς και 300χ300 να είναι θα περισεύουν 10 πόντοι και πάλι θα φαίνεται. Μπορείς να πας σε βάση που έχει τέτοιο σχήμα όπου μπορείς να επιλέξεις τρύπα ωστε να μην φαίνεται τίποτα. Να σου πω οτι η 50p635 που έχω είναι 111,2 πλάτος και τα ποδαράκια είναι στους 95 πόντους(10 πόντοι μέσα απο την άκρη της τηλεόρασηςσε κάθε πλευρά) και η 55 που είναι 122,6 τα ποδαράκια είναι περίπου στο 1 μέτρο ακριβώς οπότε είναι όπως το λες επίφοβο. Μπορείς να πας και σε τέτοια λύση που κάνει για οτι τηλεόραση έχεις ή θα έχεις στο μέλλον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillT Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 28 minutes ago, -dL- said: Η 55p635 έχει και αυτή vesa 200χ200 οπότε στην βάση που ανέφερες θα βιδώσει στην 1η τρύπα απο το κέντρο της βάσης. Αυτό αφήνει 4 τρύπες να περισεύουν δηλαδή 20 πόντοι. Η τηλεόραση δεν έχει κάποιο καπάκι για τις βίδες και η χαμηλότερη τρύπα είναι 8 πόντους απο την κάτω πλευρά της τηλεόρασης οπότε θα φαίνεται με την βάση που σκέφτεσαι. Θα πρέπει να βρείς μια βάση που να μην έχει παραπάνω απο vesa 200x200 καθώς και 300χ300 να είναι θα περισεύουν 10 πόντοι και πάλι θα φαίνεται. Μπορείς να πας σε βάση που έχει τέτοιο σχήμα όπου μπορείς να επιλέξεις τρύπα ωστε να μην φαίνεται τίποτα. Να σου πω οτι η 50p635 που έχω είναι 111,2 πλάτος και τα ποδαράκια είναι στους 95 πόντους(10 πόντοι μέσα απο την άκρη της τηλεόρασηςσε κάθε πλευρά) και η 55 που είναι 122,6 τα ποδαράκια είναι περίπου στο 1 μέτρο ακριβώς οπότε είναι όπως το λες επίφοβο. Μπορείς να πας και σε τέτοια λύση που κάνει για οτι τηλεόραση έχεις ή θα έχεις στο μέλλον. ιδανικά θα έπρεπε να πάρω και γω την 50αρα. Αλλά, πρώτον δεν ήθελα να χάσω σε μέγεθος και δεύτερον ο Γερμανός σήμερα την κατέβασε άλλα 30€ και πήγε στα 369 και σε συνδυασμό με την πενταετή δωρεάν εγγύηση ήταν ακαταμάχητη πρόταση. Πήρα και τη βάση που έλεγα γιατί είδα ότι στο 200x200 στηρίζεται στο κυρίως μέρος της βάσης και όχι στα brackets, οπότε αν είναι αποσπόμενα δεν θα τα βάλω καθόλου, αλλίως θα τα κόψω. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες πάντως. Είμαι με τηλεόραση 43" του 2009. Πόσο λάθος μπορεί να πάει η συγκεκριμένη αγορά...😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
penny_gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 15 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Η 32HL6330F/B είναι κανονικά Full HD. Πέρα απ' τις γνωστές ρυθμίσεις (χρώμα, φωτεινότητα, οξύτητα κλπ) υπάρχει και μια επιλογή τύπου εικόνας. Παίξε και μ' αυτό, αν δεν το 'χεις κάνει ήδη. Δυστυχώς, δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο από μακριά. Αν ξέρει κάποιος άλλος φίλος ή κάποιος που 'χει αντίστοιχη Horizon, θα ήταν καλά. Μου φαίνεται τραγικό τηλεόραση FHD να είναι όντως τόσο χάλια. Τι να πω. Δεν είναι ότι δεν σε πιστεύω. Απλά απορώ. Και εγώ απορούσα που δεν έστρωνε με τίποτα η εικόνα και την επέστρεψα. Απλά τώρα με ανησυχεί πια να πάρω τηλεόραση χωρίς να μπορώ να τη δω αν είναι φθηνή μη την ξαναπατήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, penny_gr είπε Και εγώ απορούσα που δεν έστρωνε με τίποτα η εικόνα και την επέστρεψα. Απλά τώρα με ανησυχεί πια να πάρω τηλεόραση χωρίς να μπορώ να τη δω αν είναι φθηνή μη την ξαναπατήσω. Αφού την γύρισες, μια χαρά. -Οι TCL είναι value for money. Δεν θα το μετανιώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos xatz Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Καλησπέρα στην παρέα.... Θα ήθελα την βοήθεια σας οπωσδήποτε παρακαλώ πολύ... Έχω την C835 μετά από αναβάθμιση είπα να της κάνω ένα reset shop μέσω του Service Menu όπως διάβασα σε ένα ξένο φόρουμ,εκεί ήταν που έγινε και η μαλ...α. Πάτησα κατά λάθος το reset all και το έσβησε τα πάντα. Αυτό που θέλω είναι αν μπορεί κάποιος να μου στείλει φωτογραφία τις ρυθμίσει για το White Balance του Service menu έχει 4 επιλογές, normal, cold, warm, warm2 εκτός από το normal που μου έχει σε όλα 128 r, g, b gain και r, g,b offset στα άλλα 3 μου έχει σε όλα μηδέν. Μπορεί κάποιος να στείλει από την δική του τηλεόραση να δω περίπου τι νούμερα να βάλω για να πάρω ένα μπούσουλα και να φτιάξω την εικόνα που είναι πολύ ψυχρή και χάλια μαύρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Καλημέρα,έχω την TCL 50P735 και η τηλεόραση είναι σε όλα τέλεια εκτός από ένα μικρό χούι.Σε μερικές ταινίες στο Νετφλιξ,αλλάζει την φωτεινότητα σε κάθε σκηνή,σχεδόν.Αν είναι φωτημει μια σκηνή και θ επόμενη είναι πιο σκοτεινή,χαμηλώνει την φωτεινότητα και το αναποδο.Δεν το κάνει ποτέ όταν βλέπεις τηλεόραση,ποτέ όταν παίζεις στο xbox ή όταν βλέπω YouTube,μόνο στο Νετφλιξ και όχι σε όλες τις ταινίες,μόνο σε κάποιες. Κάποια ρύθμιση με αυτόματη φωτεινότητα είναι αλλά δεν είμαι σίγουρος ποια.Προχθές έκλεισα ότι βρήκα σχετικό στις ρυθμίσεις και χθες το βραδυ που είδα μια ταινία,νομίζω ότι δεν το έκανε.Παντως μου έχει δημιουργήσει ψυχολογικό,ενώ είναι φοβερή σε όλα,εικόνα,ήχος,μενού τα πάντα,αυτή η βλακεία με έχει ξενερώσει. Το θέμα είναι ότι σήμερα θα πάω να μείνω στο σπίτι της κοπέλας μου για 15 μέρες και θα με τρώει μέχρι να ξαναγυρίσω να την τεσταρω αν όντως διορθωθηκε.Μήπως ξέρει κάποιος με σιγουριά ποια ρύθμιση είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos xatz Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, LouCi4er είπε Καλημέρα,έχω την TCL 50P735 και η τηλεόραση είναι σε όλα τέλεια εκτός από ένα μικρό χούι.Σε μερικές ταινίες στο Νετφλιξ,αλλάζει την φωτεινότητα σε κάθε σκηνή,σχεδόν.Αν είναι φωτημει μια σκηνή και θ επόμενη είναι πιο σκοτεινή,χαμηλώνει την φωτεινότητα και το αναποδο.Δεν το κάνει ποτέ όταν βλέπεις τηλεόραση,ποτέ όταν παίζεις στο xbox ή όταν βλέπω YouTube,μόνο στο Νετφλιξ και όχι σε όλες τις ταινίες,μόνο σε κάποιες. Κάποια ρύθμιση με αυτόματη φωτεινότητα είναι αλλά δεν είμαι σίγουρος ποια.Προχθές έκλεισα ότι βρήκα σχετικό στις ρυθμίσεις και χθες το βραδυ που είδα μια ταινία,νομίζω ότι δεν το έκανε.Παντως μου έχει δημιουργήσει ψυχολογικό,ενώ είναι φοβερή σε όλα,εικόνα,ήχος,μενού τα πάντα,αυτή η βλακεία με έχει ξενερώσει. Το θέμα είναι ότι σήμερα θα πάω να μείνω στο σπίτι της κοπέλας μου για 15 μέρες και θα με τρώει μέχρι να ξαναγυρίσω να την τεσταρω αν όντως διορθωθηκε.Μήπως ξέρει κάποιος με σιγουριά ποια ρύθμιση είναι? Καλημέρα φίλε... 2 επιλογές είναι που πρέπει να κλείσεις... Ρυθμίσεις - οθόνη και ήχος -ευφυείς ρυθμίσεις - έξυπνη εικόνα και εκεί πας και τα κλείνεις και τα δύο. Μετά η άλλη ρύθμιση που κλείνεις είναι ρυθμίσεις - εικόνα και ήχος - εικόνα - προηγμένες ρυθμίσεις - ρυθμίσεις φωτεινότητας - δυναμική φωτεινότητα και το βάζεις off. Λογικά με αυτά τα δύο θα ξεμπερδέψεις αν πάλι όχι υπάρχει και μια ακόμα ρύθμιση από το Service menu. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-dL- Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, LouCi4er είπε Καλημέρα,έχω την TCL 50P735 και η τηλεόραση είναι σε όλα τέλεια εκτός από ένα μικρό χούι.Σε μερικές ταινίες στο Νετφλιξ,αλλάζει την φωτεινότητα σε κάθε σκηνή,σχεδόν.Αν είναι φωτημει μια σκηνή και θ επόμενη είναι πιο σκοτεινή,χαμηλώνει την φωτεινότητα και το αναποδο.Δεν το κάνει ποτέ όταν βλέπεις τηλεόραση,ποτέ όταν παίζεις στο xbox ή όταν βλέπω YouTube,μόνο στο Νετφλιξ και όχι σε όλες τις ταινίες,μόνο σε κάποιες. Κάποια ρύθμιση με αυτόματη φωτεινότητα είναι αλλά δεν είμαι σίγουρος ποια.Προχθές έκλεισα ότι βρήκα σχετικό στις ρυθμίσεις και χθες το βραδυ που είδα μια ταινία,νομίζω ότι δεν το έκανε.Παντως μου έχει δημιουργήσει ψυχολογικό,ενώ είναι φοβερή σε όλα,εικόνα,ήχος,μενού τα πάντα,αυτή η βλακεία με έχει ξενερώσει. Το θέμα είναι ότι σήμερα θα πάω να μείνω στο σπίτι της κοπέλας μου για 15 μέρες και θα με τρώει μέχρι να ξαναγυρίσω να την τεσταρω αν όντως διορθωθηκε.Μήπως ξέρει κάποιος με σιγουριά ποια ρύθμιση είναι? Θα σου πω τι είναι και δεν θα το πιστέψεις. Κάποιες ταινίες στο Νετφλιξ είναι HDR και ενεργοποιείται. Για να το φτιάξεις πρέπει όταν θα στο κάνει ξανά κάνεις pause και θα πάς στις ρυθμίσεις εικόνας για να το φτιάξεις. Θα δείς οτι ενω είχες πχ 50 φωτεινότητα τώρα είναι 100%. Ενώ έχεις τσεκάρει να γίνονται οι ρυθμίσεις σου σε όλες τις πηγές αυτό δεν ισχύει όταν παίζουν ταινίες hdr. Αλλιώς είναι η αυτόματη φωτεινότητα που είπε και ο φίλος απο πάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, nikos xatz είπε Καλημέρα φίλε... 2 επιλογές είναι που πρέπει να κλείσεις... Ρυθμίσεις - οθόνη και ήχος -ευφυείς ρυθμίσεις - έξυπνη εικόνα και εκεί πας και τα κλείνεις και τα δύο. Μετά η άλλη ρύθμιση που κλείνεις είναι ρυθμίσεις - εικόνα και ήχος - εικόνα - προηγμένες ρυθμίσεις - ρυθμίσεις φωτεινότητας - δυναμική φωτεινότητα και το βάζεις off. Λογικά με αυτά τα δύο θα ξεμπερδέψεις αν πάλι όχι υπάρχει και μια ακόμα ρύθμιση από το Service menu. Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Ευφυεις ρυθμίσεις που λες,είναι και τα δύο από την αρχή off.Δυναμικη φωτεινότητα το έβαλα off μαζί με μια άλλη ρύθμιση που δεν την θυμάμαι αυτή τη στιγμή αλλά πάλι νομίζω ότι χθες το βράδυ στην ταινία,πάλι το έκανε.Οχι στον βαθμό που το έκανε πριν απενεργοποιήσω αυτά τα δύο άλλα πάλι το έκανε νομίζω.Μολις θα είμαι πάλι μπροστά στην τηλεόραση θα το τσεκαρω σίγουρα. 1 ώρα πριν, -dL- είπε Θα σου πω τι είναι και δεν θα το πιστέψεις. Κάποιες ταινίες στο Νετφλιξ είναι HDR και ενεργοποιείται. Για να το φτιάξεις πρέπει όταν θα στο κάνει ξανά κάνεις pause και θα πάς στις ρυθμίσεις εικόνας για να το φτιάξεις. Θα δείς οτι ενω είχες πχ 50 φωτεινότητα τώρα είναι 100%. Ενώ έχεις τσεκάρει να γίνονται οι ρυθμίσεις σου σε όλες τις πηγές αυτό δεν ισχύει όταν παίζουν ταινίες hdr. Αλλιώς είναι η αυτόματη φωτεινότητα που είπε και ο φίλος απο πάνω. Όταν παίζουν οι συγκεκριμένες ταινίες στο Νετφλιξ και κάνει αυτά τα περίεργα με την φωτεινότητα,αν πατήσω pause και πάω στις ρυθμίσεις,δεν υπάρχει η ρύθμιση για την φωτεινότητα,απλά δεν υπάρχει στο μενού.Πολυ περίεργο.Θα το τσεκαρω και αυτό που λες.Σε ευχαριστώ για την απάντηση,καλημέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos xatz Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα LouCi4er και αυτή είναι η 3η επιλογή που με αυτό θα έχεις 100% αποτελέσματα, κάτι άλλο δεν υπάρχει. You need to access the hidden menu by entering the Settings menu > Picture > Advanced Settings > highlight Contrast > enter the code 1950. Once there you need to go to Param setting > DBC (Dynamic Backlight Control) > turn off the Energy saving. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2023 από nikos xatz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 26 λεπτά πριν, nikos xatz είπε Καλησπέρα LouCi4er και αυτή είναι η 3η επιλογή που με αυτό θα έχεις 100% αποτελέσματα, κάτι άλλο δεν υπάρχει. You need to access the hidden menu by entering the Settings menu > Picture > Advanced Settings > highlight Contrast > enter the code 1950. Once there you need to go to Param setting > DBC (Dynamic Backlight Control) > turn off the Energy saving. Κάπου το είχα διαβάσει αυτό που γράφεις αλλά μέσα στα τόσα θέματα στο ίντερνετ,δεν μπόρεσα να το ξαναβρώ.Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω.Σε ευχαριστώ πολύ για ακόμα μια φορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις κρέμασα τη 65p635. Μέχρι στιγμής έχω ενθουσιαστεί για το τι τηλεόραση παίρνεις σε αυτά τα λεφτά. Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο συγκεκριμένο μοντέλο (καθώς δε με νοιάζουν τα features των ακριβών τηλεοράσεων, όπως 120hz κλπ) Ισχύει τελικά αν πας σε budget λύση καλύτερα να πάρεις VA πάρα ips panel (σε reviews με διπλα διπλα χαμηλής κατηγορίας τηλεοράσεις οι ips είχαν τραγικά μαύρα). Επεξ/σία 27 Μαΐου 2023 από mordred Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Αφού σύνδεσα ψιλοκαλιμπράρισα την τηλεόραση έχω τα εξής θέματα και αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει. 1. Δεν μπορώ με τίποτα να πάρω σωστό 5.1 από την τηλεόραση στο Samsung Home theater μέσω ARC (στην προηγούμενη Samsung τηλεόραση που είχα έπαιζε άψογα). Προσπάθησα και μέσω CEC και χεράτα με audio output στο ARC είτε με passthrough είτε σε auto. Και να εξηγήσω. Ενώ δίνει ήχο, τα chanels δεν παίζουν σωστά. Μέσω netflix και τα pattern test που έχει, στο δεξί-αριστερό τεστ παίζουν οκ, αλλά στα τεστ του κεντρικού και surround ακούγονται και τα μπροστινά. Απενεργοποίησα eArc, που είναι καινούριο, μήπως τρώει καμιά φρίκη το σχετικά παλιό home theater, αλλά τζίφος. Και λέω μήπως είναι κάτι στο netflix ας δοκιμάσω με κανένα φλασακι να δω πως μεταφέρει τον ήχο μέσω ARC. Αλλά... 2. δε μου αναγνωρίζει το flash drive σε ntfs ή exFAT και γράφει ότι πρέπει να το φορμάρει, που φυσικά όταν το κάνει format μετά δεν αναγνωρίζεται από τα windows... ΥΓ. Τελικά, ένα άλλο φλασακι σε fat32 το είδε κανονικά. Δοκιμάζοντας 5.1 test αρχεια κάνει το ίδιο πράγμα. Οπότε δε φταίει το netfilx Καμία πρόταση; Επεξ/σία 28 Μαΐου 2023 από mordred Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα