@pnea1973 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Satzik είπε Εμένα μου βγάζει στα προτεινόμενα όλες τις εφαρμογές cosmote ertflix ant1+ μάλλον λόγω επιλογή χώρας. Μία ερώτηση σε ποιο hdmi βάζουμε κονσόλα και σε ποιο ηχομπαρα; Στο ps5 πάντως δουλεύει στα 1440 120fps κανονικά Στην 75αρα στο hdmi 1 κονσόλα και στο 4 ηχομπαρα που είναι e arc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kon_Lad Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Κοιτάω την 55αρα C735 και ενώ διαβάζω γενικά καλά σχόλια, πετυχαίνω που και που σχόλια τύπο δε δουλεύει καλά το VRR σε κάποια games κλπ. Κάποιος που την έχει δοκιμάσει με PS5 σε αρκετά γκέιμς ή/και σε PC να μας πει μία συνολική εμπειρία αν είναι εύκολο? Τα φτάνει απροβλημάτισμα τα 120 fps σε 4Κ στο ps? Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bahamut zero Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, DionGR είπε Πηρα την 43ρα. Οκ, το android δεν ειναι οσο γρηγορο οσο το TV Box που ειχα αλλα it'll do. Εαν εχει καποιος προτασεις ρυθμησεων ας τις μοιραστει. Επισης μερικες φορες το DOLBY VISION τρολλαρει και η εικονα εναλλάσσει dark/bright σε σκηνές. αυτό με το dolby vision το παρατήρησα κι εγώ. να ελπίζουμε σε update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 εχω μια ηχομπαρα creative stage 2.1 στην παλιά τηλεόραση να τα κρατήσω και στην 65αρα tcl η να αφησω τα δικα της ηχεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Satzik Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, someone- είπε εχω μια ηχομπαρα creative stage 2.1 στην παλιά τηλεόραση να τα κρατήσω και στην 65αρα tcl η να αφησω τα δικα της ηχεία; Και εγώ αυτήν την ηχομπαρα κράτησα. Τα δικά της ηχεία μου φάνηκαν χωρίς βάθος κάπως χωρίς το μπασο της μπάρας Πάντως κ τα δικά της ηχεία είναι πολύ καλά μου φάνηκαν Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2022 από Satzik 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xart83 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, power_1 είπε Αυτη εχει καλες κρητικες και κανει μεχρι 70' και 35 κιλα. https://www.skroutz.gr/s/23440426/Brateck-LPA63-463-Βάση-Τηλεόρασης-Τοίχου-με-Βραχίονα-έως-70-και-35kg.html Μηπως την εχει κανεις ? Εχω μια παρομοια (Brateck LPA63-466 Βάση Τηλεόρασης Τοίχου με Βραχίονα έως 80" και 40kg | Skroutz.gr). Παρα πολυ καλες βασεις και σε καλη τιμη. . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billie13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Το Dolby Vision έχει θέμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noble Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Επειδή φίλος ενδιαφέρεται για την TCL, από υποστήριξη πώς πάμε; Για Θεσσαλονίκη ρωτάω περισσότερο, αλλά όποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα ήταν χρήσιμη γιατί νομίζω το after sales είναι σημαντικός παράγοντας επιλογής τηλεόρασης. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Billie13 είπε Το Dolby Vision έχει θέμα. Χωριϛ να την εχω δουλεψει πολυ επειδη εφυγα για διακοπεϛ, το dolby vision σε apple tv+ και disney plus δουλευε αψογα. Περισσοτερα μετα τιϛ 9 Ιανουαριου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DionGR Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, vangelis_k είπε Χωριϛ να την εχω δουλεψει πολυ επειδη εφυγα για διακοπεϛ, το dolby vision σε apple tv+ και disney plus δουλευε αψογα. Περισσοτερα μετα τιϛ 9 Ιανουαριου. Εμενα δεν εχει θεμα σε μερικες σκηνες/επεισοδια. Εξαρταται απο το εαν μια σκηνη δεν μπορει να ξεχωρισει καλα εαν ειναι σκοτεινη/φωτεινη, και εκει αρχιζει το περα-δωθε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Satzik Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και γω παρατήρησα θέμα στο dolby. Το θέμα είναι αν είναι από το Android και διορθωθεί με update ή είναι θέμα hardware. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2022 από Satzik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billie13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Πέρασα και Kodi και σέρνεται το σύμπαν.Δε μπορεί να μου στριμαρει μεγάλα αρχεία ενώ έχω realdebrid links.Το Shield πάει τρένο.Μαλλον θα κλάνει το μηχάνημα στα μεγάλα αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, power_1 είπε Αυτη εχει καλες κρητικες και κανει μεχρι 70' και 35 κιλα. https://www.skroutz.gr/s/23440426/Brateck-LPA63-463-Βάση-Τηλεόρασης-Τοίχου-με-Βραχίονα-έως-70-και-35kg.html Μηπως την εχει κανεις ? καλύτερα διπλού βραχίονα https://www.skroutz.gr/s/28083199/Brateck-LPA69-466-Βάση-Τηλεόρασης-Τοίχου-με-Βραχίονα-έως-80-και-60kg.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, DionGR είπε Εμενα δεν εχει θεμα σε μερικες σκηνες/επεισοδια. Εξαρταται απο το εαν μια σκηνη δεν μπορει να ξεχωρισει καλα εαν ειναι σκοτεινη/φωτεινη, και εκει αρχιζει το περα-δωθε. Απο τι πηγή βλέπεις; Απο τα apps η μέσω κάποιου player? Για να ξέρω τι με περιμένει 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokspy Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Και σε μένα έχει θέμα το Dolby vision. Και δε βρήκα πουθενά πως απενεργοποιείται. Μάλλον είναι θέμα hardware. βρήκα κάτ στο xda αλλά δε νομίζω να δουλεύει. Πολύ καλή tv 55c635 και μακάρι να βρεθεί τρόπος να απενεργοποιηθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα