Προς το περιεχόμενο

TCL TV γενική συζήτηση

Satzik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται. Τελικά υπήρχε μόνο στην Νέα Σμύρνη 55C635 την έκανα κράτηση και θα πάω να την πάρω (μπορεί να έχει και άλλο κομμάτι).

Και 65'' έχει σε 4 καταστήματα (Νέα Σμύρνη, Αιγάλεω τα άλλα δεν τα θυμάμαι).

Τελικά από τα καταστήματα τα βρίσκεις πολύ πιο εύκολα.

ειχε και αλλη τελικα ...πηρες τηλ το καταστημα να επιβεβαιωσεις? αντε καλοριζικη

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται. Τελικά υπήρχε μόνο στην Νέα Σμύρνη 55C635 την έκανα κράτηση και θα πάω να την πάρω (μπορεί να έχει και άλλο κομμάτι).

Και 65'' έχει σε 4 καταστήματα (Νέα Σμύρνη, Αιγάλεω τα άλλα δεν τα θυμάμαι).

Τελικά από τα καταστήματα τα βρίσκεις πολύ πιο εύκολα.

Σωστά, Αττική όμως μόνο. Από επαρχία σκούρα τα πράγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, ison είπε

ειχε και αλλη τελικα ...πηρες τηλ το καταστημα να επιβεβαιωσεις? αντε καλοριζικη

Ναι έκανα κράτηση οπότε πρέπει να πάω μέχρι τις 9 να την πάρω.

7 λεπτά πριν, muspozepsu είπε

Σωστά, Αττική όμως μόνο. Από επαρχία σκούρα τα πράγματα.

Εγώ ρώτησα μόνο για Αττική, αλλά φαντάζομαι ότι επαρχία γενικά θα είναι πιο σκούρα τα πραγματα.

Επεξ/σία από armagedwnn
  • Like 1

Στις 26/12/2022 στις 1:58 ΜΜ, Billie13 είπε

Πέρασα και Kodi και σέρνεται το σύμπαν.Δε μπορεί να μου στριμαρει μεγάλα αρχεία ενώ έχω realdebrid links.Το Shield πάει τρένο.Μαλλον θα κλάνει το μηχάνημα στα μεγάλα αρχεία.

για δώσε ένα παράδειγμα.......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Billie13 είπε

Αρχεία hdr 4K όπως το Avatar στα 120gb.Παιζε σοβαρά πάντως να μη φταίει η τηλεόραση τελικά και να κοιτάξω προς router μεριά.

Προσπαθησες να παιξεις 120gb ταινια απο Kodi και σου φταιει η τηλεοραση ? Η σύνδεση σου μπορεί να κατεβασει 120gb σε 2 ωρες που διαρκει η ταινια?
Πετα και το Kodi. Παραγινε. Το stremio ειναι 10 φορες καλυτερο και δουλευει σαν συνδρομητικο καναλι.

Επεξ/σία από andreaspA
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Προσπαθησες να παιξεις 120gb ταινια απο Kodi και σου φταιει η τηλεοραση ? Η σύνδεση σου μπορεί να κατεβασει 120gb σε 2 ωρες που διαρκει η ταινια?
Πετα και το Kodi. Παραγινε. Το stremio ειναι 10 φορες καλυτερο και δουλευει σαν συνδρομητικο καναλι.

Και ακόμα καλυτερα stb emu που πάει σφαίρα. Παίζουν και κάτι 4κ κανάλια αλλά και ταινίες αν το ψάξεις. Stremio βλέπω μόνο από PC που έχω άφθονο χώρο αν και δεν ξέρω αν υποστηρίζει HDR περιεχόμενο από hdmi από το pc. Άσε που το μικρο pc που έχω στην tv έχει την on board του i5 4570 και παίζει 4κ στα 30hz!! Και έψαχνα να δω τι φταίει οπότε το έβαλα 1080/60hz. Θα αλλάξω μάλλον να βάλω το PC της κόρης στην tv με τον Ryzen 2200g η θα του βάλω ολότελα ένα 5600g να παίζει και κάνα παιχνιδι

Επεξ/σία από giokspy

1 ώρα πριν, andreaspA είπε

Φίλε μου έχω 200αρα fiber to the home και με το Shield τις πάω τρένο.Εχω και realdebrid.Δεν είχα ποτέ θέμα.

48 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Φίλε μου έχω 200αρα fiber to the home και με το Shield τις πάω τρένο.Εχω και realdebrid.Δεν είχα ποτέ θέμα.

Ακομα και για 200αρα , 120gb ταινια ειναι στο θεωρητικο όριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Avatar στα 116 GB το πάει τρένο χωρίς το παραμικρό κόλλημα.Και δέκα λεπτά μετά να το πάω,την ξεκινάει λες και την έχεις κατεβασμένη.Realdebrid,ftth 200 και Kodi είναι όνειρο.Θα κάνω δοκιμές και με το stremio.Να υποθέσω ότι 4Κ Hdr με ελληνικούς υπότιτλους βρίσκω και εκεί ε;

Επεξ/σία από Billie13
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποτε ένα τεχνικός τηλεοράσεων με συμβούλεψε:

"Σε τηλεόραση ΜΟΝΟ samsung η LG.....τίποτα άλλο.

10 χρόνια μια 43αρα στο σαλόνι,μια 32 στο εξοχικό 8 χρόνια,μια 32αρα στο δωμάτιο 8 χρόνια....

Όλες samsung.

Όλα αυτά τα χρόνια αγοράσα μόνο ένα τηλεχειστηριο αντίγραφο για την 43αρα..

Και δεν σκεφτικα ποτέ να τις αλλάξω με smart.

Απλά πήρα δύο used λάπτοπ με hdmi και βουαλα!!!!!

😀

Επεξ/σία από alexioannou

16 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Το Avatar στα 116 GB το πάει τρένο χωρίς το παραμικρό κόλλημα.Και δέκα λεπτά μετά να το πάω,την ξεκινάει λες και την έχεις κατεβασμένη.Realdebrid,ftth 200 και Kodi είναι όνειρο.Θα κάνω δοκιμές και με το stremio.Να υποθέσω ότι 4Κ Hdr με ελληνικούς υπότιτλους βρίσκω και εκεί ε;

Μια χαρα βρισκεις. Με το streminio το plugin.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, alexioannou είπε

Κάποτε ένα τεχνικός τηλεοράσεων με συμβούλεψε:

"Σε τηλεόραση ΜΟΝΟ samsung η LG.....τίποτα άλλο.

10 χρόνια μια 43αρα στο σαλόνι,μια 32 στο εξοχικό 8 χρόνια,μια 32αρα στο δωμάτιο 8 χρόνια....

Όλες samsung.

Όλα αυτά τα χρόνια αγοράσα μόνο ένα τηλεχειστηριο αντίγραφο για την 43αρα..

Και δεν σκεφτικα ποτέ να τις αλλάξω με smart.

Απλά πήρα δύο used λάπτοπ με hdmi και βουαλα!!!!!

😀

Στα 30 χρόνια που έχω τηλεοράσεις Thomson lg daewoo grundig Sony Samsung Philips ... Μονο μια Samsung και μια μικρή 14αρα philips μου έχουν χαλάσει όλες οι άλλες ακόμα δουλεύουν 

Επεξ/σία από Satzik
  • Like 1

46 λεπτά πριν, Satzik είπε

Στα 30 χρόνια που έχω τηλεοράσεις Thomson lg daewoo grundig Sony Samsung Philips ... Μονο μια Samsung και μια μικρή 14αρα philips μου έχουν χαλάσει όλες οι άλλες ακόμα δουλεύουν 

εμενα μονο lg. Lg Plasma.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...