Snip Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 45 λεπτά πριν, -dL- είπε Προσωπικά δεν θα περίμενα αμα ήθελα νέα τηλεόραση φέτος. TCL Smart 75" 4K QLED 75C805 στο χιλιάρικο και 75C855 mini LED στα δυόμιση οι καλύτερες λύσεις τώρα. Αυτή την στιγμή ξέρουμε μόνο αυτά απο την CES/Jan2025: We don't know much about TCL's entire 2025 lineup yet, as they've only announced two new models. TCL is expected to announce more new models later in the year, including models that use TCL CSOT's next-generation WHVA panel. This long-rumored new panel technology is expected to offer similar contrast to existing conventional VA panels, but with a wider viewing angle, without the downsides of the wide-angle filters some brands have used in the past. Although TCL has technically announced two new models, only one of them is available in the near future. The TCL QM6K is a Mini LED display with up to 500 local dimming zones and Quantum Dot technology for a wide color gamut. It's one of the cheapest TVs on the market to support up to a 144Hz refresh rate for PC gamers. With TCL's resolution-halving Game Accelerator feature, you can up that to 288Hz for unprecedented motion clarity on a TV. It's available in a wide range of sizes, from 50" up to 85". TCL also teased a higher-end model, the TCL QM7K. We don't know anything about it yet other than that it'll be available in a wide range of sizes, up to 115", and is the successor to the 2024 TCL QM891G. Model- Sizes Backlight Type Advertised Zones Resolution Refresh Rate QM7K Up to 115" - exact sizes to be announced Mini LED Unknown 4k Unknown QM6K 50", 55", 65", 75", 85" Mini LED Up to 500 4k 144Hz (288Hz with Game Accelerator) Αν δεν κάνω λάθος και η C805 mini led είναι (συγκεκριμένα βλέπω ότι στο site της TCL αναφέρει QLED mini LED)
Gogotsa Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Διαβαζοντας τα χαρακτηριστικα απο τις καινουργιες, εγω θα περιμενα....... σιγα, δε ζεις 2 μηνες χωρις καινουργια τηλεοραση?
nk9 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:10 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:10 πμ Καλησπέρα. Έχω μια TCL 43P635 στην οποία και έχω εγκαταστήσει δίχως πρόβλημα μερικές εφαρμογές. Πάω σήμερα να εγκαταστήσω το Vodafone TV αλλά πάπαλα. Κατά την αναζήτηση μου επιστρέφει μήνυμα (φωνητικό και γραπτό) "sorry, something went wrong". Δοκιμάζω να ψάξω άλλη εφαρμογή αλλά ξανά το ίδιο μήνυμα. Με λίγα λόγια, η αναζήτηση εφαρμογών έπαψε να λειτουργει. Στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα σε φόρουμ του εξωτερικού βρήκα να αναφέρουν και άλλοι την εν λόγω δυσλειτουργία (ακόμα και σε μεμονωμένες εφαρμογές), πλην όμως λύση δεν διάβασα κάπου... Έχει κάποιος γνώση για το εν λόγω θέμα;
phanispal Δημοσ. Τετάρτη στις 07:30 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:30 πμ Φαντάζομαι υπάρχει ελεύθερος χώρος για να κατέβει κι άλλη εφαρμογή, έτσι;
nk9 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:03 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:03 πμ Ελεύθερος χώρος υπάρχει γιατί κάποια στιγμή μου ήρθε αναλαμπή και μπηκα στο Play Store από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης. Εκεί επέλεξα άνοιγμα της εφαρμογής και όλα δούλεψαν. Αυτό που έπαψε να λειτουργει τελικά είναι η μπάρα αναζήτησης στην αρχικη οθόνη...
phanispal Δημοσ. Τετάρτη στις 09:16 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:16 πμ Εγώ δε μπορώ με τίποτα να βρω πώς να καταργήσω τις προτάσεις από το Prime που μου βγάζει στο κεντρικό μενού. Το πρόβλημα είναι ότι τις βγάζει πάνω πάνω και από κάτω τις εφαρμογές, οπότε κάθε φορά που την ανοίγω πρέπει να πατάω το κάτω για να πάω στο Cosmote TV. Σε σχετική ρύθμιση υποτίθεται ότι απενεργοποίησα αυτή τη λειτουργία, αλλά δεν έκανε κάτι. Γενικά το software της TCL δείχνει να μουλαρώνει συχνά και να μην κάνει αυτά που του ζητάς.
-dL- Δημοσ. Τετάρτη στις 10:58 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:58 πμ 1 hour ago, nk9 said: Ελεύθερος χώρος υπάρχει γιατί κάποια στιγμή μου ήρθε αναλαμπή και μπηκα στο Play Store από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης. Εκεί επέλεξα άνοιγμα της εφαρμογής και όλα δούλεψαν. Αυτό που έπαψε να λειτουργει τελικά είναι η μπάρα αναζήτησης στην αρχικη οθόνη... Η μπάρα στην αρχική δεν ήταν ποτέ του Google play αλλά το store TCL (απλά αρκετές υπάρχουν και εκεί αλλά οχι τοπικές/ελληνικές). Και εγω 50p635, Vodafone tv απο τις ρυθμίσεις και Play store. 1 hour ago, phanispal said: Εγώ δε μπορώ με τίποτα να βρω πώς να καταργήσω τις προτάσεις από το Prime που μου βγάζει στο κεντρικό μενού. Το πρόβλημα είναι ότι τις βγάζει πάνω πάνω και από κάτω τις εφαρμογές, οπότε κάθε φορά που την ανοίγω πρέπει να πατάω το κάτω για να πάω στο Cosmote TV. Σε σχετική ρύθμιση υποτίθεται ότι απενεργοποίησα αυτή τη λειτουργία, αλλά δεν έκανε κάτι. Γενικά το software της TCL δείχνει να μουλαρώνει συχνά και να μην κάνει αυτά που του ζητάς. Απο την αρχή είχα βάλει την ρύθμιση "προβολή εφαρμογών μόνο" όπου σου δείχνει η αρχική μόνο τις εγκατεστημένες εφαρμογές και καμία πρόταση και μπούρδες. Σώθηκα, απλό και καθαρό.
phanispal Δημοσ. Τετάρτη στις 11:19 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:19 πμ Θα το κοιτάξω κι εγώ αν και νομίζω ότι κι εγώ έτσι το έχω, το έχω ξεψαχνίσει το μενού αλλά μάταια, με το ζόρι να μου δείχνει προτάσεις. Μπορείς να γράψεις το path μέχρι την επιλογή που λες;
-dL- Δημοσ. Τετάρτη στις 11:58 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:58 πμ 37 minutes ago, phanispal said: Θα το κοιτάξω κι εγώ αν και νομίζω ότι κι εγώ έτσι το έχω, το έχω ξεψαχνίσει το μενού αλλά μάταια, με το ζόρι να μου δείχνει προτάσεις. Μπορείς να γράψεις το path μέχρι την επιλογή που λες; Ρυθμίσεις/λογαριασμοί και σύνδεση/ο λογαριασμός σου/προβολή μόνο εφαρμογών 1 1
chsam Δημοσ. Τετάρτη στις 12:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:37 μμ Στις 20/1/2025 στις 12:15 ΜΜ, Snip είπε Αν δεν κάνω λάθος και η C805 mini led είναι (συγκεκριμένα βλέπω ότι στο site της TCL αναφέρει QLED mini LED) Ναι, την έχω και είναι mini led.
nk9 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:05 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, -dL- είπε Η μπάρα στην αρχική δεν ήταν ποτέ του Google play αλλά το store TCL (απλά αρκετές υπάρχουν και εκεί αλλά οχι τοπικές/ελληνικές). Και εγω 50p635, Vodafone tv απο τις ρυθμίσεις και Play store. Απο την αρχή είχα βάλει την ρύθμιση "προβολή εφαρμογών μόνο" όπου σου δείχνει η αρχική μόνο τις εγκατεστημένες εφαρμογές και καμία πρόταση και μπούρδες. Σώθηκα, απλό και καθαρό. Και δηλαδή έκανα εγκατάσταση εφαρμογών (π.χ. Cosmote TV, Eon) από την μπάρα δίχως να έχω λογαριασμό χρήστη στην tcl; Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:06 μμ από nk9
-dL- Δημοσ. Τετάρτη στις 04:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:31 μμ 2 hours ago, nk9 said: Και δηλαδή έκανα εγκατάσταση εφαρμογών (π.χ. Cosmote TV, Eon) από την μπάρα δίχως να έχω λογαριασμό χρήστη στην tcl; Όχι, απλά υπάρχουν σαν συντομεύσεις αλλά οχι για όλα και παίρνει σαν λογαριαμό αυτόν της google που έχεις βάλει. Αν μπείς στον λογαριασμό σου απο το κινητό και δείς μια εφαρμογή που έχεις στην τηλεόραση μπορεί να μην στην εμφανίζει σαν εγκατεστημένη ή να μην την βλέπει καθόλου. Αυτό. 1
nk9 Δημοσ. Σάββατο στις 12:26 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:26 μμ Στις 22/1/2025 στις 11:58 ΠΜ, -dL- είπε Ρυθμίσεις/λογαριασμοί και σύνδεση/ο λογαριασμός σου/προβολή μόνο εφαρμογών Με την επιλογή "προβολή μόνο εφαρμογών" πως κάνεις αναζήτηση νέων εφαρμογών; Μέσω του play store από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης;
Gogotsa Δημοσ. Σάββατο στις 03:16 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:16 μμ 2 ώρες πριν, nk9 είπε Με την επιλογή "προβολή μόνο εφαρμογών" πως κάνεις αναζήτηση νέων εφαρμογών; Μέσω του play store από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης; Οντως, μα να μη βαζουν ενα shortcut-widget...... 1
-dL- Δημοσ. Σάββατο στις 04:29 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:29 μμ 1 hour ago, Gogotsa said: Οντως, μα να μη βαζουν ενα shortcut-widget...... 4 hours ago, nk9 said: Με την επιλογή "προβολή μόνο εφαρμογών" πως κάνεις αναζήτηση νέων εφαρμογών; Μέσω του play store από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης; Δυστυχώς ναι, αλλά μικρό το κακό. Θα ήθελα να μπορώ να προσαρμόσω τα εικονίδια του νετφλιξ κλπ στο τηλεκοντρόλ.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα