phanispal Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Στις 17/11/2024 στις 11:57 ΠΜ, -dL- είπε C805-c855-c955 είναι στα τεχνικά χαρακτηριστικά πιο πάνω. Τώρα εαν αυτά που προσφέρουν αξίζουν την αναβάθμιση είναι θέμα cost to benefit, πχ απο την 745 στην 855 υπάρχει μια επιβάρυνση 800€ (απο 1600-->2400) αλλά σου δίνει απο 1000nit--> 3500nit max brightness και απο 220 dimming zones --> 2160 μιας και η 855 είναι mini led. https://www.displayspecifications.com/en/comparison/e2ce2de906 Τα ~1.600€ δεν είναι ρεαλιστική τιμή για την 75C745, 1.000€ την είχα πάρει και κάπου εκεί έπαιζε εδώ και ένα χρόνο, οπότε αυτή θεωρώ ως τιμή της. Οπότε το να πάω στα 2.400€ για την 75C855 δεν το σκέφτομαι καν. Να πω την αλήθεια, για την C805 σκέφτομαι που είναι ήδη κοντά στο χιλιάρικο. Πιο πολύ για τις περισσότερες ζώνες και το Mini LED. Τώρα αν γίνει κανά μαγικό και βγάλουν σοβαρή προσφορά και στα μεγαλύτερα μοντέλα, το συζητάμε. 1
Luciddream Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 hour ago, Gogotsa said: Nαι αυτο εννοω αν παιζει καλα σε 5.1. Αν δεν επαιζε νομιζω θα το ειχες καταλαβει. Αν δε σου κανει κοπο δωσε ενα feedback μολις σιγουρευτεις φιλος. Λοιπόν έβαλα το Alien Romulus με Dolby Atmos από το PC -> AVR και παίζει τέλεια το 5.1 του.. μόλις γυρίσω απο γυμναστήριο κατα τις 22:00 θα το βάλω και PC -> TV -> AVR να δούμε τι γίνεται.. πάντως 2 μέρες τώρα δεν νομίζω να έχω ακούσει από την TV καλό 5.1... αλλά ίσως μου λείπει κάποια ρύθμιση θα σου πω το βράδυ για 100% που θα τα συγκρίνω.
spirosR7 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω μια tcl βλέπω κάποιες προσφορές για την tcl 55c805 αλλά δε ξέρω τι να κάνω να περιμένω τη black friday μήπως δούμε καμία προσφορά για την c765 που μου είπε φίλος εδώ ότι είναι ανώτερη; Το μπάτζετ μου είναι αυστηρά μέχρι 600 ευρώ λέτε να δούμε την c765 σε αυτή την τιμή για black friday η όχι;
Luciddream Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 7 hours ago, Gogotsa said: Nαι αυτο εννοω αν παιζει καλα σε 5.1. Αν δεν επαιζε νομιζω θα το ειχες καταλαβει. Αν δε σου κανει κοπο δωσε ενα feedback μολις σιγουρευτεις φιλος. Νομίζω βρήκα τι φταίει. Έχει μια ρύθμιση η TV στα Advanced Settings του ήχου που λέει Digital audio out αυτό είτε στο Auto είτε στο PCM στέλνει μέτριο ήχο στο AVR. Μόλις το πήγα σε Pass Through έφτιαξε ο ήχος και παίζει μια χαρά το 5.1 και από PC -> TV -> AVR και από TV (Netflix κτλπ) -> AVR. edit: Εδώ και το τι στέλνει στον AVR η TV μόλις διαλέξεις pass through συγκεκριμένα από Disney+. Spoiler Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Luciddream
alimentas Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Στις 16/11/2024 στις 11:48 ΜΜ, jackess είπε Η 765 σωστά είναι η εξέλιξη της 805 αλλά καμία σχέση με 855. Το local dimming της 855 είναι επίπεδα μπροστά από της 765. Στα λεφτα της 855 παιρνεις κορυφαια oled οποτε δεν αξιζει το value της συγκεκριμενης κατ εμε.Η 805 ειναι στα μισα κ η 765 ενα λογικο ποσο πιο πανω σαν νεοτερο μοντελο. Ειμαι πολυ μπερδεμενος προσωπικα μιας κ την 805 δεν την εχω βρει πουθενα να την δω απο κοντα ωστε να ζυγισω αν αξιζουν τα παραπανω για την 765. 3 σεναρια εχω προς το παρων.Η να ξεφυγω κ να παω για oled το οποιο δεν το θελω ,η να παρω την 805 με τα μισα ή να παω καπου στην μεση για την hisence 65U8NQ που την ειδα απο κοντα κ επαθα πλακα.
paraskevas013 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Καλησπέρα στην ομάδα,είμαι σε αναζήτηση νάας 55αρας για να μπει σαλόνι, έχω καταλήξει σε 3, οποιάδηποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Hisense 55e7nq pro,hisense 55u7kq και την Tcl 55c805 που όπως έχω καταλάβει είναι αξιόπιστη με δυνατά χαρακτηριστικά! στο 600αρακι το μπάτζετ ! Το κακό με τις Hisense είναι ότι δεν έχει πολλές εφαρμογές στο λειτουργικό της, παρολαυτά νομίζω θα την παλέψω,,περισσότερο στα τεχνικά χαρακτηριστικά και στην ποιότητα της εικόνας θα σταθώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα