JDROGAS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 25 λεπτά πριν, pavloa είπε Θέλουμε να δούμε μια σειρά στο Μέγκα.. ανοίγουμε τον browser μπαίνουμε στο Μέγκα και όταν πατάμε να δούμε το επεισόδιο τότε μας βγάζει player error 3001. Από το κινητό και το pc ανοίγει μια χαρά.. τι μπορεί να φταίει σε αυτό? Απ'οτι διαβαζω ειναι προβλημα του google tv. Δοκιμασε Settings -> _ Apps -> _ See All Apps -> _ (scroll to bottom) _ Show System Apps -> _ (scroll to highlight Google TV) -> _ Clear cache Then reboot (Settings->System->Restart). Εαν δεν δουλεψει δοκιμασε να κανεις clear και τα data. Eαν και παλι δεν τα καταφερεις δοκιμασε να απεγκαταστησεις καποιο update που εχει κανει o google tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Απ'οτι διαβαζω ειναι προβλημα του google tv. Δοκιμασε Settings -> _ Apps -> _ See All Apps -> _ (scroll to bottom) _ Show System Apps -> _ (scroll to highlight Google TV) -> _ Clear cache Then reboot (Settings->System->Restart). Εαν δεν δουλεψει δοκιμασε να κανεις clear και τα data. Eαν και παλι δεν τα καταφερεις δοκιμασε να απεγκαταστησεις καποιο update που εχει κανει o google tv. Οκ.. θα το δοκιμάσω. Να κάνω μια ερώτηση ποιος browser είναι καλύτερος για την tv? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDROGAS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, pavloa είπε Οκ.. θα το δοκιμάσω. Να κάνω μια ερώτηση ποιος browser είναι καλύτερος για την tv? Δεν τους δουλευω πολυ,αλλα απο τη μικρη εμπειρια μου και οτι διαβαζω ειναι o tv browser,chrome,muffin,opera. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 54 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Δεν τους δουλευω πολυ,αλλα απο τη μικρη εμπειρια μου και οτι διαβαζω ειναι o tv browser,chrome,muffin,opera. Ευχαριστώ... Επίσης στο hbbtv βγάζει ένα μικρό παράθυρο πάνω δεξιά... Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDROGAS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Δυστυχως ειμαι ασχετος απο hbbtv.....δεν εχω ανοιξει ποτε. Λογω του οτι υπαρχει cosmote tv ολη η θεαση των καναλιων γινεται μεσα απο την πλατφορμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Εδω τροπος να αλλαξετε στο τηλεκοντρολ τα κουμπια που ανοιγμουν εφαρμογες Πχ πατωντας το prime video να ανοιγει κατι αλλο https://play.google.com/store/apps/details?id=dev.vodik7.tvquickactions 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 18/10/2024 στις 1:51 ΜΜ, -dL- είπε Πήγαινε ρυθμίσεις/εφαρμογές και βρές την disney+ και πάτα πάνω της και πάτα διαγραφή chache και δεδομένων. Αν συνεχίσει πήγαινε στο play store απο εφαρμογές/όλες οι εφαρμογές/εφαρμογές συστήματος και σκρόλαρε μέχρι το google play store και απο εκει δες αμα υπάρχει καμία αναβάθμιση. Μπα τίποτα. Έβγαλα κ την τηλεόραση για λίγο από το ρεύμα αλλά πάλι τίποτα. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω. Υπάρχει περίπτωση να είναι καμιά ρύθμιση; Από κινητό και απο το box της Vodafone TV μπαίνει κανονικά! Edit: Μετά από αρκετές δοκιμές τελικά τα κατάφερα! Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από Tribal21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosoupia Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Καλημέρα σε όλους, ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας αν αξίζει η αγορά της tcl 55c655 καθότι είμαι έτοιμος για αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lele322 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 18 ώρες πριν, -dL- είπε Αυτά έχω στις ρυθμίσεις του wifi. Δεν μου βγάζει δολλάριο. Στο κινητό το μόνο που έχω είναι 2,4ghz επιλογή και wpa2/personal στην ασφάλεια. Ότι κινητό και να βάλω στο σπίτι συνδέεται αμέσως και βλέπω nova, netflix κλπ. Επανερχομαι. Δοκιμασα με 2 διαφορετικα κινητα. Iphone και samsung. Και στα 2 εγραφε περιορισμενη προςβαση. Παρολα αυτα οταν εψαξα να δω αν εχει ιντερνετ, ειχε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalis412 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 21 ώρες πριν, pavloa είπε Οκ.. θα το δοκιμάσω. Να κάνω μια ερώτηση ποιος browser είναι καλύτερος για την tv? TV BRO ο καλυτερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 42 λεπτά πριν, michalis412 είπε TV BRO ο καλυτερος ευχαριστώ... θα το κατεβάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Για τηλεοραση......... ο κανενας browser, ειναι ο καλυτερος ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν υπάρχει λύση για το hbbtv? Όταν μπαίνω στο hbbtv και επιλέγω κάτι για να δω τότε βγάζει ένα μικρό παράθυρο πάνω δεξιά... Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lele322 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Στις 17/10/2024 στις 10:02 ΠΜ, -dL- είπε Ο διακόπτης συμβατότητας θέλει κλείσιμο, στην ουσία ανοίγει τα 5ghz και κλειστό είναι μόνο 2,4. Η τηλεόραση πιάνει μόνο 2,4. Για να ξέρεις που ψάχνεις, το θέμα είναι μόνο το κινητό και οχι η τηλεόραση. Σου δίνει σύνδεση αλλά δεν επιτρέπει να πάρει IP για να δώσει δεδομένα στην τηλεόραση(συνδέει τον σωλήνα αλλά δεν ανοίγει το νερό...). Κάνε δοκιμές και με κανένα φίλο με άλλο κινητό να το επιβεβαιώσεις. Με Bluetooth συνδέεις το κινητό με την τηλεόραση για μεταφορά αρχείων κλπ αλλά δεν παίρνει δεδομένα οπότε δεν σου κάνει για να έχει η τηλεόραση ίντερνετ. Ξανα επανερχομαι.😀. Δοκιμασα με ενα xiaomi ,και συνδεθηκε κατευθειαν. Βεβαια στο χιαομι μπηκα μεσα στις ρυθμισεις συνδεσης του hotspot,και με αφηνει να διαλεξω μεταξυ 2,4, ή 5 ghz. Ενω εμενα δεν μου εχει τετοια επιλογη. Εχει μονο αυτον τον διακοπτη συμβατοτητας,που ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν θελει off η οn. Να υπαρχει καποιο app που να μπορω να επιλεξω band? Επισης μου εχει κ αυτες τις επιλογες. Λες αμα συνδεθω με usb πχ,να εχω ιντερνετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-dL- Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 7 minutes ago, lele322 said: Ξανα επανερχομαι.😀. Δοκιμασα με ενα xiaomi ,και συνδεθηκε κατευθειαν. Βεβαια στο χιαομι μπηκα μεσα στις ρυθμισεις συνδεσης του hotspot,και με αφηνει να διαλεξω μεταξυ 2,4, ή 5 ghz. Ενω εμενα δεν μου εχει τετοια επιλογη. Εχει μονο αυτον τον διακοπτη συμβατοτητας,που ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν θελει off η οn. Να υπαρχει καποιο app που να μπορω να επιλεξω band? Επισης μου εχει κ αυτες τις επιλογες. Λες αμα συνδεθω με usb πχ,να εχω ιντερνετ? Απο αυτά που έβαλες έχεις επιλογές να συνδεθείς και με bluetooth tethering, δοκίμασε το να δείς αμα δουλεύει είναι καλή λύση. Τα υπόλοιπα θέλουν καλώδιο type-c σε usb-A αρσενικό όπου συνδέεις το κινητό και μετά πατάς την επιλογή USB. Με ethernet δεν ξέρω πως θα το έκανες και με τι καλώδιο. Απο οτι διάβασα η επιλογή συμβατότητας στο motorola ενεργοποιεί την μπάντα 2,4 και κλειστό είναι μόνο σε 5ghz οπότε θέλει ανοιχτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα