power_1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, spirosR7 είπε Σε ευχαριστώ συμφορουμιτη για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι ναι περιμένω την black Friday να τσιμπήσω καμία σε καλή τιμή. Τα 900 μου φαίνονται πολλά και δυστυχώς ταβάνι είναι για μένα τα 700 ευρώ. Οπότε περιμένω μέχρι τότε και βλέπουμε γιατί δεν βιάζομαι. Κι 900 να ειναι με 20% επιστροφη θα παει 720 € σιγουρα θα βγαλουν . Απο μεγαλους εμπορους θα την εχουν μονο kotsovolos κι γερμανος οι αλλοι οι ποιο μικροι θα την πουλαν 760-820 e 1
-dL- Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 10 hours ago, lele322 said: Δεν βρισκω πως αλλαζω το κινητο σε 5ghz. Μονο την επεκταση συμβατοτητας βρηκα,και το wifi 6, που το ειχα ενεργοποιημενο ,και τωρα δοκιμασα με απενεργοποιημενο,και δεν συνδεθηκα. Δεν ξερω τι φταιει. Δεν ειμαι ασχετος τεχνολογικα.ολα σωστα τα κανω. Και στατικη ip εβαλα και στις 2 συσκευες,παλι τπτ. Ο διακόπτης συμβατότητας θέλει κλείσιμο, στην ουσία ανοίγει τα 5ghz και κλειστό είναι μόνο 2,4. Η τηλεόραση πιάνει μόνο 2,4. Για να ξέρεις που ψάχνεις, το θέμα είναι μόνο το κινητό και οχι η τηλεόραση. Σου δίνει σύνδεση αλλά δεν επιτρέπει να πάρει IP για να δώσει δεδομένα στην τηλεόραση(συνδέει τον σωλήνα αλλά δεν ανοίγει το νερό...). Κάνε δοκιμές και με κανένα φίλο με άλλο κινητό να το επιβεβαιώσεις. Με Bluetooth συνδέεις το κινητό με την τηλεόραση για μεταφορά αρχείων κλπ αλλά δεν παίρνει δεδομένα οπότε δεν σου κάνει για να έχει η τηλεόραση ίντερνετ.
lele322 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, -dL- είπε Ο διακόπτης συμβατότητας θέλει κλείσιμο, στην ουσία ανοίγει τα 5ghz και κλειστό είναι μόνο 2,4. Η τηλεόραση πιάνει μόνο 2,4. Για να ξέρεις που ψάχνεις, το θέμα είναι μόνο το κινητό και οχι η τηλεόραση. Σου δίνει σύνδεση αλλά δεν επιτρέπει να πάρει IP για να δώσει δεδομένα στην τηλεόραση(συνδέει τον σωλήνα αλλά δεν ανοίγει το νερό...). Κάνε δοκιμές και με κανένα φίλο με άλλο κινητό να το επιβεβαιώσεις. Με Bluetooth συνδέεις το κινητό με την τηλεόραση για μεταφορά αρχείων κλπ αλλά δεν παίρνει δεδομένα οπότε δεν σου κάνει για να έχει η τηλεόραση ίντερνετ. Αρα να κλεισω τον διακοπτη επεκτασης συμβατοτητας. Οκ , θα δοκιμασω και με κλειστο διακοπτη. Ωραια θα κανω δοκιμη και με άλλο κινητο. Εγω τι αλλο μπορω να κανω? Μαλλον τπτ! Με bluetooth δεν καταφερα να το συνδεσω για μεταφορα ιντερνετ. Το βρισκει αλλα δεν συνδεεται. Στο κινητο παντως δεν υπαρχει κατι άλλο να αλλαξω τα εχω ψαξει ολα. Απογοητευτηκα. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από lele322
jaguar13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Ψάξε για apn settings στο motorolla, έχουν αναφερθεί προβλήματα σε κάποια μοντελα με το hotspot και θέλει μια ρύθμιση στο apn. πχ Hotspot-not-working - English Motorola - MOTO COMMUNITY (lenovo.com)
-dL- Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, lele322 said: Αρα να κλεισω τον διακοπτη επεκτασης συμβατοτητας. Οκ , θα δοκιμασω και με κλειστο διακοπτη. Ωραια θα κανω δοκιμη και με άλλο κινητο. Εγω τι αλλο μπορω να κανω? Μαλλον τπτ! Με bluetooth δεν καταφερα να το συνδεσω για μεταφορα ιντερνετ. Το βρισκει αλλα δεν συνδεεται. Στο κινητο παντως δεν υπαρχει κατι άλλο να αλλαξω τα εχω ψαξει ολα. Απογοητευτηκα. Η απογοήτευση δεν είναι καλός σύμβουλος. Με κάποιο τρόπο θα το λύσεις ή δεν θα το λύσεις τώρα και θα πας παρακάτω μέχρι να το λύσεις με άλλο τρόπο. Το Gigabite voucher είναι στην γωνία για να βάλεις 2 χρόνια τσάμπα ίντερνετ με οπτική εαν έχεις εκεί που είσαι... Τι μοντέλο Motorola είναι το κινητό σου? (έχεις πάνω του κάποια custom rom?). Ιντερνετ με bluetooth δεν υπάρχει απο όσο γνωρίζω. (κοίτα να μην είναι συνδεδεμένο με bluetooth όταν ανοίγεις το hotspot γιατί μπορεί το κινητό σου να έχει 1 τσιπάκι και για τα 2 και να μην μπορεί να σου δώσει δεδομένα όσο είσαι συνδεδεμένος με blu στην ίδια πηγή...) Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από -dL-
lele322 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, -dL- είπε Η απογοήτευση δεν είναι καλός σύμβουλος. Με κάποιο τρόπο θα το λύσεις ή δεν θα το λύσεις τώρα και θα πας παρακάτω μέχρι να το λύσεις με άλλο τρόπο. Το Gigabite voucher είναι στην γωνία για να βάλεις 2 χρόνια τσάμπα ίντερνετ με οπτική εαν έχεις εκεί που είσαι... Τι μοντέλο Motorola είναι το κινητό σου? (έχεις πάνω του κάποια custom rom?). Ιντερνετ με bluetooth δεν υπάρχει απο όσο γνωρίζω. (κοίτα να μην είναι συνδεδεμένο με bluetooth όταν ανοίγεις το hotspot γιατί μπορεί το κινητό σου να έχει 1 τσιπάκι και για τα 2 και να μην μπορεί να σου δώσει δεδομένα όσο είσαι συνδεδεμένος με blu στην ίδια πηγή...) Ειναι edge 30 ultra.στοκ αντροιντ. Mε snapdragon gen1+ . Οχι δεν το εχω το μπλουτουθ ανοιχτο. Βεβαια εχει απτην μανα του το thinkshield ενα προγραμμα και καλα για προστασια. Αλλα δεν μπορω να το απενεργοποιησω . Ειναι ενσωματωμενο μεσα στην ρομ του.
lele322 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, jaguar13 είπε Ψάξε για apn settings στο motorolla, έχουν αναφερθεί προβλήματα σε κάποια μοντελα με το hotspot και θέλει μια ρύθμιση στο apn. πχ Hotspot-not-working - English Motorola - MOTO COMMUNITY (lenovo.com) Το εκανα. Εκανα ρεσετ στο apn. Τιποτα.
-dL- Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 17 hours ago, lele322 said: Ειναι edge 30 ultra.στοκ αντροιντ. Mε snapdragon gen1+ . Οχι δεν το εχω το μπλουτουθ ανοιχτο. Βεβαια εχει απτην μανα του το thinkshield ενα προγραμμα και καλα για προστασια. Αλλα δεν μπορω να το απενεργοποιησω . Ειναι ενσωματωμενο μεσα στην ρομ του. Και εγω στοκ έχω, Pixel 2xl και είμαι και σε παλιά έκδοση ανδροιντ. Λες να έχει τίποτα να κάνει οτι είναι 5G? Αν και είδα στο screenshot οτι είσαι σε 4G. Κάτι απο το κινητό θέλει το πιθανότερο να μην είναι το security σε WPA2-personal του wifi. Δοκίμασε να αφήσεις κάποιον να πάρει ίντερνετ απο εσενα σε hotspot να δεις αμα το κινητό του παίρνει ίντερνετ?
Tribal21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά, είχα την 50c645 και μετά από μια βλάβη στο πάνελ μου είπαν οτι πρέπει γίνει αντικατάσταση με καινούρια. Οπότε έβαλα λίγα χρήματα παραπάνω και πήρα την 55c805. Έχω ένα θέμα με το login στο disney+ όμως. Όταν βάζω τους κωδικούς κολλάει εκεί κ δεν μπαίνει. Ολες οι άλλες εφαρμογές δουλεύουν κανονικά. Δοκίμασα να την βγάλω και να την ξαναεγκαταστήσω, επανεκκίνηση της TV και του ρούτερ αλλά τίποτα. Η TV έχει πάρει την τελευταία αναβάθμιση. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα? Με την c645 δεν ειχα θέμα. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από Tribal21
Luciddream Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Εγώ βλέπω κανονικά Disney+ αν και δεν θυμάμαι αν είχα κάποιο θέμα όταν το πρωτοέβαλα. Έκανες update το app στην τηλεόραση πριν το ανοίξεις? edit: τώρα το ξαναδιάβασα για να λες ότι βγάζεις και βάζεις την εφαρμογή λογικά κατεβάζει την τελευταία. Εγώ γενικά τα login στην TV τα κάνω απο κινητό δες μήπως βοηθήσει αν έχει τέτοια επιλογή. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από Luciddream 1
-dL- Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 1 hour ago, Tribal21 said: Καλημέρα παιδιά, είχα την 50c645 και μετά από μια βλάβη στο πάνελ μου είπαν οτι πρέπει γίνει αντικατάσταση με καινούρια. Οπότε έβαλα λίγα χρήματα παραπάνω και πήρα την 55c805. Έχω ένα θέμα με το login στο disney+ όμως. Όταν βάζω τους κωδικούς κολλάει εκεί κ δεν μπαίνει. Ολες οι άλλες εφαρμογές δουλεύουν κανονικά. Δοκίμασα να την βγάλω και να την ξαναεγκαταστήσω, επανεκκίνηση της TV και του ρούτερ αλλά τίποτα. Η TV έχει πάρει την τελευταία αναβάθμιση. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα? Με την c645 δεν ειχα θέμα. Πήγαινε ρυθμίσεις/εφαρμογές και βρές την disney+ και πάτα πάνω της και πάτα διαγραφή chache και δεδομένων. Αν συνεχίσει πήγαινε στο play store απο εφαρμογές/όλες οι εφαρμογές/εφαρμογές συστήματος και σκρόλαρε μέχρι το google play store και απο εκει δες αμα υπάρχει καμία αναβάθμιση.
lele322 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, -dL- είπε Και εγω στοκ έχω, Pixel 2xl και είμαι και σε παλιά έκδοση ανδροιντ. Λες να έχει τίποτα να κάνει οτι είναι 5G? Αν και είδα στο screenshot οτι είσαι σε 4G. Κάτι απο το κινητό θέλει το πιθανότερο να μην είναι το security σε WPA2-personal του wifi. Δοκίμασε να αφήσεις κάποιον να πάρει ίντερνετ απο εσενα σε hotspot να δεις αμα το κινητό του παίρνει ίντερνετ? Δινω wifi σε αλλους κανονικα. Το χω δοκιμασει. Ναι σε 4g το χω περιορισει ,για την μπαταρια. Διπλα απο το ονομα του κινητου μου στην tv εχει το συμβολο του δολλαριου. Δες το σκρινσοτ. Αυτο το δολαριο στο εβγαζε και εσενα?
-dL- Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 5 hours ago, lele322 said: Δινω wifi σε αλλους κανονικα. Το χω δοκιμασει. Ναι σε 4g το χω περιορισει ,για την μπαταρια. Διπλα απο το ονομα του κινητου μου στην tv εχει το συμβολο του δολλαριου. Δες το σκρινσοτ. Αυτο το δολαριο στο εβγαζε και εσενα? Αυτά έχω στις ρυθμίσεις του wifi. Δεν μου βγάζει δολλάριο. Στο κινητό το μόνο που έχω είναι 2,4ghz επιλογή και wpa2/personal στην ασφάλεια. Ότι κινητό και να βάλω στο σπίτι συνδέεται αμέσως και βλέπω nova, netflix κλπ.
lele322 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, -dL- είπε Αυτά έχω στις ρυθμίσεις του wifi. Δεν μου βγάζει δολλάριο. Στο κινητό το μόνο που έχω είναι 2,4ghz επιλογή και wpa2/personal στην ασφάλεια. Ότι κινητό και να βάλω στο σπίτι συνδέεται αμέσως και βλέπω nova, netflix κλπ. Ναι οκ. Εγω δεν εχω καν κωδικο.οποτε δεν μου βγαζει την κλειδαρια. Το χω ελευθερο και μου βγαζει το δολαρριο.Το δοκιμασα και με κωδικο εννοειται. Ρυθμισεις ip και διακομιστη ,και γω τα ιδια εχω. Τεσπα μην σε κουράζω αλλο.. Δεν κανω κατι λαθος.Ισως φταιει το κινητο τι να πω. Αυριο θα το δοκιμασω και με άλλο κινητο.
pavloa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Θέλουμε να δούμε μια σειρά στο Μέγκα.. ανοίγουμε τον browser μπαίνουμε στο Μέγκα και όταν πατάμε να δούμε το επεισόδιο τότε μας βγάζει player error 3001. Από το κινητό και το pc ανοίγει μια χαρά.. τι μπορεί να φταίει σε αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα