Tribal21 Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, phanispal είπε Από διπλανό forum: Possible changelog for T653T01...V098..... "First release for After sales Database 1. Include improvement of Picture performances. 2. Improvement to avoid DVBT2 Signal lost Drop like in Poland & Czech 3. Implement DDC Calman 4. Implement modification to match DVBT2 UHD For France 5. Improved some Jira issues 6. Implement new features like Optical audio output, Subwoofer Audio output, Sound feature , Vertical Sound Field… 7. Implement some Google modifications. 8. Implement French Maintenance index new step " Αυτή η αναβάθμιση αφορά μόνο τις 845; Σε 645 έχει βγει; Επίσης οι αναβαθμίσεις στις εφαρμογές που έχουμε, πχ Disney+ γίνονται αυτόματα; Επεξ/σία 10 Απριλίου από Tribal21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου Σίγουρα έχει βγει και για C745 (δική μου) και για C805. Το δεύτερο που ρωτάς δεν το γνωρίζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου Καλημέρα παιδιά. Ψάχνομαι για αγορά νέας τηλεόρασης και γλυκοκοιτάζω την 65C645 ή την c805. Έχω μια απλή ερώτηση για εσάς που έχετε tcl......κάτι έχω ακούσει με τον οδηγό προγράμματος και τα ελληνικά...Τι ισχύει με αυτό; Λειτουργεί κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zafevolution Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου 10 ώρες πριν, Tribal21 είπε Αυτή η αναβάθμιση αφορά μόνο τις 845; Σε 645 έχει βγει; Επίσης οι αναβαθμίσεις στις εφαρμογές που έχουμε, πχ Disney+ γίνονται αυτόματα; Ναι οι αναβαθμίσεις στις εφαρμογές γίνονται αυτόματα. Μπορείς να τις κάνεις και μόνος σου από τις ρυθμίσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου παιδια πειτε γνωμες εως 350ε 43 αρα tcl ποια να παρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου Share Δημοσ. 11 Απριλίου Την 43C645. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koproli8os Δημοσ. 11 Απριλίου Share Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) TCL 43" 4K QLED 43C645 τουμπανο και για πσ5 αλλα χωρις υποστηριξη αλεξας για ελλαδα ενω για αμερικη εχει Επεξ/σία 11 Απριλίου από koproli8os Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 12 Απριλίου Share Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 10/4/2024 στις 4:33 ΠΜ, phanispal είπε Σίγουρα έχει βγει και για C745 (δική μου) και για C805. Το δεύτερο που ρωτάς δεν το γνωρίζω. Στην δικιά μου c645 δεν έχει κάνει update, ούτε βγάζει κάτι αν πάω από τις ρυθμίσεις κ πατήσω να ψάξει για κάποιο διαθέσιμο update! Επεξ/σία 12 Απριλίου από Tribal21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolaou4 Δημοσ. 12 Απριλίου Share Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αγορασα την P635 55άρα σε τιμη 500. "Γνωστα μαγαζια" την εχουν 370. Γιατι; Απο μαγαζι επαρχιας γνωστη αλυσιδα β κατηγοριας ας πουμε... Ποιος κατοχος μπορει να μου πει περιληπτικα ρυθμισεις εικονας - χρωμα κοντραστ κτλ; Ισχυει αυτο που λενε για παραεισαγωγες κτλ; χωρις εγγυηση και τετοια; γι αυτο και η διαφορα στην τιμη Επεξ/σία 12 Απριλίου από Nikolaou4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaronDavis Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου Γεια σας παιδιά η tcl 50c805 αξίζει στα 550 που την έχει προσφορά? Την θέλω για PS5 κυρίως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου Για gaming ειδικά είναι σχεδόν ιδανική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου 5 ώρες πριν, BaronDavis είπε Γεια σας παιδιά η tcl 50c805 αξίζει στα 550 που την έχει προσφορά? Την θέλω για PS5 κυρίως Καλησπέρα, που την βρήκες τόσο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iAkis Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου Στις 10/4/2024 στις 10:30 ΠΜ, chsam είπε Καλημέρα παιδιά. Ψάχνομαι για αγορά νέας τηλεόρασης και γλυκοκοιτάζω την 65C645 ή την c805. Έχω μια απλή ερώτηση για εσάς που έχετε tcl......κάτι έχω ακούσει με τον οδηγό προγράμματος και τα ελληνικά...Τι ισχύει με αυτό; Λειτουργεί κανονικά; Έχω και εγώ την 65C645 και είναι φανταστική. Θα φτιάξεις λίγο τις ρυθμίσεις της εικόνας και είσαι έτοιμος. Στις 12/4/2024 στις 11:32 ΜΜ, Nikolaou4 είπε Αγορασα την P635 55άρα σε τιμη 500. "Γνωστα μαγαζια" την εχουν 370. Γιατι; Απο μαγαζι επαρχιας γνωστη αλυσιδα β κατηγοριας ας πουμε... Ποιος κατοχος μπορει να μου πει περιληπτικα ρυθμισεις εικονας - χρωμα κοντραστ κτλ; Ισχυει αυτο που λενε για παραεισαγωγες κτλ; χωρις εγγυηση και τετοια; γι αυτο και η διαφορα στην τιμη Για ρυθμίσεις εικόνα δοκίμασε τις παρακάτω... Set the Contrast to 100 Tune the Black Level to 50 Adjust the Gamma to 2.2 Disable the Dynamic Contrast Tune the Black Stretch Set the Micro Contrast Leave the Local Contrast on Low Set the Color Temp to Warm – 5 Tune Sharpness to 0 Disable the Digital Noise Reduction Turn off Noise Reduction Turn off Graduation Clear Picture mode : Movie Brightness to 50 Color to 45 Tint to 0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου Η C645 έχει Local Dimming τελικά; Πάντως στη φωτό που ανέβασες υπάρχει πολύ glow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iAkis Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου 9 λεπτά πριν, phanispal είπε Η C645 έχει Local Dimming τελικά; Πάντως στη φωτό που ανέβασες υπάρχει πολύ glow. Local Dimming έχει η 745 και πανω. Δεν υπάρχει πολύ glow, ίσως έτσι να φαίνεται από την φωτό. Είναι μια πολύ καλή και φωτεινή τηλεόραση για τα λεφτά της. Αν υπάρχει δυνατότητα, πήγαινε σε κάποιο κατάστημα που την έχει σε display να πάρεις μια ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα