Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/3/2023 στις 4:49 ΠΜ, ananaki είπε

Γειά σας παιδιά έχω ένα θέμα με την tcl 55 c735. Πήγα να βάλω άλλον launcher και τελικά τα έκανα χάλια. Τώρα δεν ανοίγει η τηλεόραση από το remote και ανοίγει μόνο όταν την βάλω στην πρίζα. Κολλάει στην οθόνη μετα το σήμα της tcl εκεί που γυρίζουν τα χρώματα όταν φορτώνει. Δυστυχώς μένει εκεί. Το τηλεκοντρόλ δεν κάνει τίποτα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει πως να κάνω reset? Με το να βάλω και να βγάλω την πρίζα δεν γίνεται τίποτα. Ούτε με το κουμπί που έχει από κάτω η τηλεόραση. 

μετάφραση και copy-paste από εδώ  https://www.factoryreset.tv/reset/brand-tcl
Δεν έχει το ίδιο ακριβώς μοντέλο αλλά είδα όλα με c735/p735 έχουν τις ίδιες οδηγίες.

Επαναφέρετε το TCL 55P735 χωρίς το τηλεχειριστήριο Εάν δεν διαθέτετε το τηλεχειριστήριο TCL 55P735, η τηλεόρασή σας έχει μπει σε βρόχο επανεκκίνησης ή δεν αποκρίνεται, μπορείτε να επαναφέρετε εργοστασιακά το TCL χρησιμοποιώντας τα φυσικά κουμπιά στο πίσω μέρος, στο κάτω μέρος ή στο πλάι της τηλεόρασης.

1- Πρώτα απ 'όλα, εντοπίζουμε τα κουμπιά λειτουργίας, αύξησης και μείωσης της έντασης του TCL 55P735. Πρέπει να βρίσκονται στο πίσω μέρος της τηλεόρασης, στη δεξιά πλευρά ή στο κάτω μέρος της οθόνης TCL.

2- Στη συνέχεια αποσυνδέουμε το TCL 55P735 από το ηλεκτρικό ρεύμα, το αποσυνδέουμε ή κλείνουμε τον διακόπτη της ταινίας όπου είναι συνδεδεμένη για να το αφήσουμε χωρίς ρεύμα.

3- Πατάμε ταυτόχρονα τα κουμπιά λειτουργίας και μείωσης της έντασης του TCL 55P735, τα κρατάμε πατημένα και συνδέουμε την τηλεόραση TCL στο ηλεκτρικό ρεύμα.

4- Κρατάμε πατημένα τα κουμπιά λειτουργίας και μείωσης της έντασης ήχου χωρίς να τα απελευθερώνουμε ανά πάσα στιγμή μέχρι να δούμε το λογότυπο TCL ή το λογότυπο Android TV. Τη στιγμή που βλέπουμε το λογότυπο μπορούμε να αφήσουμε τα κουμπιά.

5- Η τηλεόραση TCL 55P735 θα επανεκκινήσει και θα χρειαστούν μερικά λεπτά ή δευτερόλεπτα για να επαναφερθεί στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, αφού αποκατασταθεί θα πρέπει να την επαναδιαμορφώσουμε, επιλέγοντας τη γλώσσα, τη σύνδεση στο διαδίκτυο, τον συντονισμό καναλιών, την εγκατάσταση εφαρμογών ή τη διαμόρφωση συσκευών Bluetooth.
Επεξ/σία από sakisgri
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και σε εμένα από το google tv ξεκινάει όταν την ανοίγω αλλά όμως έχω δορυφορικό box για τα ελληνικά κανάλια στο hdmi-2. πιστεύω  να είναι νορμάλ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreas-d είπε

Και σε εμένα από το google tv ξεκινάει όταν την ανοίγω αλλά όμως έχω δορυφορικό box για τα ελληνικά κανάλια στο hdmi-2. πιστεύω  να είναι νορμάλ 

έψαξα και βρήκα ρύθμιση να ανοίγει εκεινπου την εκλεισες αν την έκλεισες αν εβλεπες κανονικά καναλια και την κλείσεις ανοίγει παλι εκει

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, someone- είπε

έψαξα και βρήκα ρύθμιση να ανοίγει εκεινπου την εκλεισες αν την έκλεισες αν εβλεπες κανονικά καναλια και την κλείσεις ανοίγει παλι εκει

Για ρίξε μία βοήθεια 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Για ρίξε μία βοήθεια 

θα το ψαξω αυριο και θα σε ενημερώσω, σκαλιζα τις ρυθμίσεις γενικα και κάπου βρέθηκε μπροστά μου.

Δημοσ.

Μία ερώτηση και από εμένα για την 55c635. Επειδή την κλείνω με το απλό πάτημα λόγω του fix με το dolby vision, θα έχει κάποιο θέμα? Νομίζω ότι δεν κάνει kill τις εφαρμογές όταν την κλείνουμε έτσι. Θα πάθει τπτ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χρειάστηκε να μετακινήσω την TV οπότε την έβγαλα από την πρίζα. Ξανά έκανα το fix για το dolby vision τουλάχιστον 5-6 φορές και δεν λειτουργεί. Το έχει πάθει κανείς άλλος? Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Παιδιά επειδή Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία τηλεόραση και Έχω δει ότι η tcl P731 50" έχει πολύ καλές αξιολογήσεις στο Skroutz σκέφτομαι να την αγοράσω. Απλά βλέπω και την P735 50" Και μάλιστα την έχει κατάστημα κοντά στο σπίτι μου το οποίο θα με διευκόλυνε λόγω απόστασης.

Η ερώτησή μου είναι ποια η διαφορά μεταξύ τους Ποια είναι η πιο καινούργια Ποια είναι πιο παλιά έστω και σε μήνες.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Δημοσ.

Είναι η ίδια τηλεόραση με διάφορα στο χρώμα του πλαισίου. Το 731 είναι γκρί στο 735 μαύρο. Είναι εξαιρετική αγορά θα την ευχαριστηθείς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CaptainChris είπε

Είναι η ίδια τηλεόραση με διάφορα στο χρώμα του πλαισίου. Το 731 είναι γκρί στο 735 μαύρο. Είναι εξαιρετική αγορά θα την ευχαριστηθείς.

Σ'ευχαριστώ. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα...Μόλις αγόρασα μία TCL 50αρα QLED....και μέσα στην συσκευασία εχει 2 τηλεκοντρόλ...μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τον λόγο??

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Meletis lazaridis είπε

καλησπέρα...Μόλις αγόρασα μία TCL 50αρα QLED....και μέσα στην συσκευασία εχει 2 τηλεκοντρόλ...μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τον λόγο??

Το ενα ειναι τηλεοπτικο. Το αλλο ειναι google.

Βολικοτατο!

Δημοσ.

Το ένα, το μακρόστενο, είναι το παλιό καλό τηλεχειριστήριο που ξέρουμε με τις υπέρυθρες έχει και μικρόφωνο για τις φωνητικές εντολές. Το άλλο είναι bloetooth τηλεχειριστήριο νέας γενιάς όπως το magic remote της LG.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...