Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα, Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές.

Λοιπόν, Σήμερα το Ζ του πληκτρολογίου (Genesis Thor300 RGB - απο το κιτρινομάγαζο κλασσικά) αποφάσισε γιορτινές μέρες να φωτίζει ΜΟΝΟ με πράσινο χρώμα, Στους υπόλοιπους συνδυασμούς μένει σβηστό. Εγγύηση έχω μέχρι τον 2/23 οπότε την τρίτη θα τους το πάω στο κοντινότερο κατάστημα να δω τι θα μου πουν.

Απ' ότι βλέπω, το ίδιο ΔΕΝ το έχουν και δεν βλέπω κάτι άλλο που να με ενδιαφέρει στην ίδια τιμή περίπου απο το συγκεκριμένο κατάστημα, πιθανολογώ θα μου προτείνουν πιστωτικό;

Εχω ψηθεί επιτέλους να αποκτήσω το φτηνό για την κατηγορία του και πασίγνωστο πλέον Motospeed CK104 (έλεγα για καφέ διακόπτες μιας και μ αρέσουν στο thor300) αλλα βλέπω σχεδόν παντού το έχουν με τους μαύρους και απ ότι έχω καταλάβει οι μαύροι είναι οι κόκκινοι που χρειάζονται παραπάνω πίεση. Σε μπλε δεν πάω κυρίως λόγω θορύβου.

Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση;

Μήπως να περιμένω να δω τι θα μου πει το eshop; Θα τους το πάω την τρίτη σίγουρα αν είναι ΜΗΠΩΣ και έχουμε καμιά απάντηση μέχρι την πέμπτη για το τι μπορεί να γίνει, είναι και δύσκολες οι μέρες των εορτών κιόλας.

Το πρόβλημά μου είναι οτι δεν έχω άλλο πληκτρολόγιο για τις γιορτές και βλέπω να μένω χωρίς αν δεν βρω να δανειστώ κανένα φτηνό.

Δημοσ.

Καλά Χριστούγεννα! Εγώ έχω το Corsair K68 RGB με Cherry Red. Εμένα με καλύπτει πλήρως ως προς τον θόρυβο/ταχύτητα. Πιστεύω ότι με το Motospeed CK104 Black δεν θα έχει θέματα. 

Όταν πας στο e-shop μπορείς να τους προτείνεις εσύ για πιστωτικό να δεις τι θα σε απαντήσουν. Έχω την εντύπωση ότι δεν θα φέρουν αντίρρηση.   

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aetos1988 είπε

Καλά Χριστούγεννα! Εγώ έχω το Corsair K68 RGB με Cherry Red. Εμένα με καλύπτει πλήρως ως προς τον θόρυβο/ταχύτητα. Πιστεύω ότι με το Motospeed CK104 Black δεν θα έχει θέματα. 

Όταν πας στο e-shop μπορείς να τους προτείνεις εσύ για πιστωτικό να δεις τι θα σε απαντήσουν. Έχω την εντύπωση ότι δεν θα φέρουν αντίρρηση.   

Το θέμα μου είναι οτι δεν με ενδιαφέρει να πάρω κάτι απο εκει αυτή την περίοδο, και επειδή πληκτρολόγιο/ποντίκι τα θεωρώ αναλώσιμα είμαι με το σκεπτικό ότι δεν θέλω να δώσω πολλά κ ας αλλάζω συσκευή ανα 3 έτη δεν είναι το πρόβλημά μου αυτό.

Το Ck104 το βρίσκω απο άλλο κατάστημα στον Κορυδαλλό ετοιμοπαράδοτο κιόλας. Θα δω τι θα μου πουν την τρίτη και βλέπουμε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xristaras12 είπε

Το θέμα μου είναι οτι δεν με ενδιαφέρει να πάρω κάτι απο εκει αυτή την περίοδο, και επειδή πληκτρολόγιο/ποντίκι τα θεωρώ αναλώσιμα είμαι με το σκεπτικό ότι δεν θέλω να δώσω πολλά κ ας αλλάζω συσκευή ανα 3 έτη δεν είναι το πρόβλημά μου αυτό.

Το Ck104 το βρίσκω απο άλλο κατάστημα στον Κορυδαλλό ετοιμοπαράδοτο κιόλας. Θα δω τι θα μου πουν την τρίτη και βλέπουμε.

Έχεις δίκιο. Δεν είχα προσέξει ότι το e-shop δεν έχει το Motospeed 🤭

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειχα διακοπτες cherry red blue brown. πλεον αποτελουν παρελθον, εχουν βγει πολυ καλυτεροι και απο πολλες μαρκες... ψαξου..πχ razer, logitech...

Επεξ/σία από Allan-Wake
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

ειχα διακοπτες cherry red blue brown. πλεον αποτελουν παρελθον, εχουν βγει πολυ καλυτεροι και απο πολλες μαρκες... ψαξου..πχ razer, logitech...

όπως ανέφερα και πιο πάνω, θα ήθελα το κόστος να παραμείνει χαμηλό. Razer για κανένα λόγο επίσης.

Logitech, βλέπω πάνω απο 70 για μηχανικό πληκτρολόγιο.

Η αμέσως επόμενη επιλογή για μένα είναι το CoolerMaster CK35Χ (350,352)

Τα πληκτρολόγια που ανέφερα πριν επίσης, έχουν outemu διακόπτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...