Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαθηκε σήμερα το πρωί στη περιοχή Αγιας Σοφιας Πειραιά - Παρκο Δηλαβερη το σκυλάκι μας ή Basker. είναι μεσαίο προς μεγάλο και τραβάει και το λουρί της. Ειναι τσιπαρισμενο με καρτελάκι στο λαιμό με το όνομα της και γράφει και τα κινητά μας.

20220817_163650.jpg

• Sad 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν έχει το λουρί του, στάνταρ κάποιος  θα  το βρει. Όπως είπαν και οι άλλοι, ανέβασε post στο fb (με επρισσότερες και καλύτερες φωτογραφίες)

Επεξ/σία από filip123go
Δημοσ.

Εδω μην περιμενεις πολλα,βαλτο στο fb και σε οτι ομαδα με αγγελιες εχει η περιοχη σου.

Βλεπω διαφορες αναρτησεις σημερα για χαμενα σκυλακια.
Ισως τους τρομαξαν τα οποια πυροτεχνηματα και εφυγαν.
Σιγουρα δεν ειναι συμπτωση.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, gusmin είπε

Χαθηκε σήμερα το πρωί στη περιοχή Αγιας Σοφιας Πειραιά - Παρκο Δηλαβερη το σκυλάκι μας ή Basker. είναι μεσαίο προς μεγάλο και τραβάει και το λουρί της. Ειναι τσιπαρισμενο με καρτελάκι στο λαιμό με το όνομα της και γράφει και τα κινητά μας.

20220817_163650.jpg

Συντομα θα σας παρουν τηλεφωνο!

Δημοσ.

Εάν έχετε φροντίσει τόσο το θέμα τσιπ όσο και τα κινητά σας σε καρτελακι. Είμαι αισιόδοξος ότι θα το βρείτε. Αναρτήστε το σε διάφορες ομάδες στο fb και κατά προτίμηση των οικείων περιοχών εκεί που χάθηκε και θα γίνει δουλειά.

Απο περιέργεια, πως χάθηκε; Το αφήσατε για λίγο από το λουρί και εξαφανίστηκε; 

Δημοσ.

ευχαριστώ όσους ενδιαφερθηκαν, βρέθηκε η κούκλα στην Σχολη Ναυτικων Δοκιμων που προς τιμή τους τα παιδιά της σκοπιάς τη φρόντισαν την έβαλαν μέσα για να μην ξαναφύγει και κάλεσαν στα κινητά που είχε στο περιλαίμιο της. Τελος καλό όλα καλά. Εννοειται Τριτη με το που ανοίξουν τα μαγαζιά πάμε για tracker. 

2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Εάν έχετε φροντίσει τόσο το θέμα τσιπ όσο και τα κινητά σας σε καρτελακι. Είμαι αισιόδοξος ότι θα το βρείτε. Αναρτήστε το σε διάφορες ομάδες στο fb και κατά προτίμηση των οικείων περιοχών εκεί που χάθηκε και θα γίνει δουλειά.

Απο περιέργεια, πως χάθηκε; Το αφήσατε για λίγο από το λουρί και εξαφανίστηκε; 

Το αφήσαμε για 3 ημέρες σε κάποιον που φυλάει κατοικίδια και είναι τσεκαρισμενος από πολλούς γνωστούς. Του έφυγε την ώρα της βόλτας ενώ προσπαθούσε να μαζέψει τα κακά της. αυτό μας είπε τουλάχιστον. Λουρι δεν βρέθηκε, την άφησε ελεύθερη στο πάρκο? δεν ξέρω και δεν θα μας πει. Ευτυχως είχαμε αίσιο τέλος.

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, gusmin είπε

ευχαριστώ όσους ενδιαφερθηκαν, βρέθηκε η κούκλα στην Σχολη Ναυτικων Δοκιμων που προς τιμή τους τα παιδιά της σκοπιάς τη φρόντισαν την έβαλαν μέσα για να μην ξαναφύγει και κάλεσαν στα κινητά που είχε στο περιλαίμιο της. Τελος καλό όλα καλά. Εννοειται Τριτη με το που ανοίξουν τα μαγαζιά πάμε για tracker. 

Το αφήσαμε για 3 ημέρες σε κάποιον που φυλάει κατοικίδια και είναι τσεκαρισμενος από πολλούς γνωστούς. Του έφυγε την ώρα της βόλτας ενώ προσπαθούσε να μαζέψει τα κακά της. αυτό μας είπε τουλάχιστον. Λουρι δεν βρέθηκε, την άφησε ελεύθερη στο πάρκο? δεν ξέρω και δεν θα μας πει. Ευτυχως είχαμε αίσιο τέλος.

Τέλεια. 

Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται, ο σκύλος μπορεί να χαθεί εκεί που δεν το περιμένεις. Ο θείος μου πήγαινε βόλτα το σκύλι στο άλσος Νέας Σμύρνης, με λουρί. Εκεί συναντήθηκαν σε ένα σημείο με πολλά σκυλιά διαφόρων ιδιοκτητών αλλα με λουρί αλλα ελεύθερα, έγινε σκυλοκαυγας, εκεί κάπου φοβήθηκε ο σκύλος έτρεξε με δύναμη και έφυγε το λουρί από τα χέρια, χάθηκε ο σκύλος και έψαχναν σαν τρελοί να τον βρούνε. 

Τελικά ο σκύλος είχε επιστρέψει μόνος του και όταν γύρισε στο σπίτι άπραγος τον βρήκε κάτω στην κεντρική είσοδο. Πως και θυμόταν τους δρόμους.... Μάλλον επειδή το περνάνε από τους ίδιους δρόμους 3 φορές την μέρα τα έχει μάθει από έξω ο σκύλος. 

• Like 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, gusmin είπε

Αφού βρέθηκε το σκυλάκι όλα καλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...