venuets Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα σε όλους και καλές γιορτές να έχουμε. Βρίσκομαι σε αναζήτηση Πλατφορμών που Συνδρομητικές Υπηρεσίες για Ταινίες Σειρές και Live γενικότερα. Είμαι ήδη κάτοχος Λογαριασμών στα παρακάτω : Netflix , Disney+ , PrimeVideo , Apple TV , HBO μεσω VTV Τι έχετε να προτείνεται που να είναι διαθέσιμο επίσημα στην Ελλάδα και να αξίζει;
micos000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι τα έχεις σχεδόν όλα. Αν προσθέσεις Cinobo, Novaflix, Ertflix, StraDa Flims, μόνο ένα θα σου λείπει... ΑΝΤ1+ Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2022 από micos000
venuets Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, micos000 είπε Νομίζω ότι τα έχεις σχεδόν όλα. Αν προσθέσεις Cinobo, Novaflix, Ertflix, StraDa Flims, μόνο ένα θα σου λείπει... ΑΝΤ1+ Κανένα από τα παραπάνω νομίζω δεν με ενδιαφέρει. Γενικά δεν υπάρχει κάτι άλλο ;
micos000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Για Ελλάδα δεν νομίζω. Για έξω έχει hulu και paramount+ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα