Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O φίλος δεν μας εχει πει χωρητικότητα, διοτι αν ειναι το 256 η τιμη παει στα 750 και το πραγμα αλλαζει κατα πολύ.

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, filipprin είπε

O φίλος δεν μας εχει πει χωρητικότητα, διοτι αν ειναι το 256 η τιμη παει στα 750 και το πραγμα αλλαζει κατα πολύ.

Ναι, γιατί υπάρχει άνθρωπος που θα δώσει 750€ για το 11!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει δεν υπαρχει οταν προτείνεται τιμες αγορας -επισκευής βασει σκρουτζ πρεπει να ξέρετε και τι λετε.Πχ αν ειναι το 256 με τιμη τα 750 μπορει και να αξιζει η επισκευη του.Σε καθε περιπτωση η κουβεντα αλλαζει πορεια..

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
Στις 25/12/2022 στις 8:03 ΠΜ, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε

Κατά τα άλλα το προσέχει αρκετά γιατί τον ξέρω

Αυτό δεν έχει να λέει κάτι, πρόβλημα μπορεί να βγάλει η οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή ανεξαρτήτως του πόσο κοστίζει. Και 150€ να το πάρεις που λες και να αλλάξεις την οθόνη με 260€ (και εφόσον θα ανοιχτεί η συσκευή δεν βλέπω τον λόγο να μην αλλάξεις ΚΑΙ την μπαταρία μαζί) πόσο σίγουρος είσαι οτι πχ σε 20 μέρες δεν θα βαρέσει πλακέτα η συσκευή και θα κλαις και όσα πλήρωσες;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε

64 gb είναι . Δεν μου είπε τιμή , απλά κάνω υποθέσεις για την τιμή από αυτά που βλέπω και εγώ 

Εφόσον είναι 64 το ξεχνάς τελείως, εκτός αν θέλεις να το κρατήσεις σπασμένο με κανένα 100αρι...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...