SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Έχει γνωστός μου ένα iPhone 11 με σπασμένη οθόνη σε ένα σημείο μόνο . Αξίζει η αγορά του και η αντικατάσταση της και αν ναι που μπορεί να γίνει αυτό και με τι τιμή; Η αγορά του στα 250 ευρώ μαζί με θήκη είναι οκ ; Κατά τα άλλα το προσέχει αρκετά γιατί τον ξέρω ( φορτιστή καλώδιο δεν θα μου δώσει αλλά και αυτά είναι φθηνά για το 11) Ή θα ήταν καλύτερο να του πω να αλλάξει την οθόνη ώστε να δω ότι δουλεύει καλά και μετά να το πάρω ; 1
lneam Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 εαν αλλαξεις οθονη εκτος εταιρειας, οχι γνησια δηλαση, δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι ιδιας ποιοτητας. Το εχω δει προσωπικα. Θα εχει ωραια χρωματα, αλλα δεν θα ειναι σωστα. Η τιμη φυσικα ειναι τοσο χαμηλη, οσο χρειαζεται για να την αλλαξει ο καταναλωτης. Το ιδιο ισχυει και για την σταγανωτητα της συσκευης εκτος επισημου σερβις. εγω σε iphone θα χρησιμοποιουσα μονο γνησια εξαρτηματα, εχουν ανωτερη ποιοτητα (και τιμη).
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Πόσο κοστίζει η γνήσια οθόνη με τα περαστικά και πόσο μιας άλλης εταιρείας; 22 λεπτά πριν, lneam είπε εαν αλλαξεις οθονη εκτος εταιρειας, οχι γνησια δηλαση, δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι ιδιας ποιοτητας. Το εχω δει προσωπικα. Θα εχει ωραια χρωματα, αλλα δεν θα ειναι σωστα. Η τιμη φυσικα ειναι τοσο χαμηλη, οσο χρειαζεται για να την αλλαξει ο καταναλωτης. Το ιδιο ισχυει και για την σταγανωτητα της συσκευης εκτος επισημου σερβις. εγω σε iphone θα χρησιμοποιουσα μονο γνησια εξαρτηματα, εχουν ανωτερη ποιοτητα (και τιμη). Πόσο κοστίζει η γνήσια οθόνη με τα περαστικά και πόσο μιας άλλης εταιρείας;
GATE123 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 259€ κάνει με τα εργατικά η γνήσια . Δεν συμφέρει να πας σε OEM
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, GATE123 είπε 259€ κάνει με τα εργατικά η γνήσια . Δεν συμφέρει να πας σε OEM OEM είναι η μη γνήσια ; Γιατί δεν συμφέρει;
GATE123 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε OEM είναι η μη γνήσια ; Γιατί δεν συμφέρει; ΟΕΜ είναι η μη γνήσια. Γιατί θα έχει άλλη ανταπόκριση σε αφή, χρώματα σε ποιότητα. Άσε δε που θα πέσει και η αξία του κινητού.
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Άρα πόσο περιπου είναι καλή τιμή για αγορά του εφόσον όλο το υπόλοιπο κινητό είναι μια χαρά ; Γύρω στα 150?
HateMe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 https://www.bestprice.gr/item/2155772279/apple-iphone-11-64gb.html δες εδώ πόσο έχει ένα καινούριο. Εδώ εγώ δίνω το δικό μου 11 pro max 256gb που είναι σαν καινούριο, στα 600. Πρέπει να σου ρίξει ακόμα ένα 100ρικο κοντά για να πεις ότι είναι οκ. Γνώμη μου, πάρε καινούριο για να είσαι κομπλέ.
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, HateMe είπε https://www.bestprice.gr/item/2155772279/apple-iphone-11-64gb.html δες εδώ πόσο έχει ένα καινούριο. Εδώ εγώ δίνω το δικό μου 11 pro max 256gb που είναι σαν καινούριο, στα 600. Πρέπει να σου ρίξει ακόμα ένα 100ρικο κοντά για να πεις ότι είναι οκ. Γνώμη μου, πάρε καινούριο για να είσαι κομπλέ. Με το μικρό προβλήμα στην οθόνη ( ίσως κάποιος να μην θέλει να την αντικαταστήσει αλλά εγώ θέλω ) ποια θα ήταν καλή η τιμή για ένα τέτοιο κινητό χωρίς φορτιστή και καλώδιο ( οκ αυτά είναι φθηνά έτσι κι αλλιώς)
HateMe Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε Με το μικρό προβλήμα στην οθόνη ( ίσως κάποιος να μην θέλει να την αντικαταστήσει αλλά εγώ θέλω ) ποια θα ήταν καλή η τιμή για ένα τέτοιο κινητό χωρίς φορτιστή και καλώδιο ( οκ αυτά είναι φθηνά έτσι κι αλλιώς) ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ έχει 440 αν δεις το link που σου πόσταρα. Δεν έχει κανένα νόημα να πάρεις του φίλου σου 250 και να σκάσεις άλλα 150-200 να βάλεις άλλη οθόνη. ΑΡΑ; Πας σε καινούριο να ξεμπερδεύεις. Θα έχεις εγγύηση φουλ. Θα έχεις συσκευή με 100% υγεία μπαταρίας και λογικά παίζει να έχει και φορτιστή το κινητό (χωρίς να είμαι σίγουρος) άρα γλιτώνεις άλλα 18-20 ευρώ απ το να παρεις καινούριο + το καλώδιο που θα κοστίσει κ αυτό. ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΚΑΝ μ αυτό το κινητό. Καλό βράδυ. 1
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, HateMe είπε ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ έχει 440 αν δεις το link που σου πόσταρα. Δεν έχει κανένα νόημα να πάρεις του φίλου σου 250 και να σκάσεις άλλα 150-200 να βάλεις άλλη οθόνη. ΑΡΑ; Πας σε καινούριο να ξεμπερδεύεις. Θα έχεις εγγύηση φουλ. Θα έχεις συσκευή με 100% υγεία μπαταρίας και λογικά παίζει να έχει και φορτιστή το κινητό (χωρίς να είμαι σίγουρος) άρα γλιτώνεις άλλα 18-20 ευρώ απ το να παρεις καινούριο + το καλώδιο που θα κοστίσει κ αυτό. ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΚΑΝ μ αυτό το κινητό. Καλό βράδυ. Σε ευχαριστώ. Αν τον πείσω να μου το δώσει γύρω στα 130-150; 1
koutsis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε Σε ευχαριστώ. Αν τον πείσω να μου το δώσει γύρω στα 130-150; Δεν αξίζει καθόλου κατά τη γνώμη μου! Αφού 440 έχει καινούργιο και γύρω στα 300 βρίσκεις μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση. Εφόσον η οθόνη έχει 260 να την αλλάξεις δεν έχει νόημα να ασχοληθείς εφόσον παίρνεις μεταχειρισμένο σχεδον με τα ίδια λεφτά! μόνο αν στο δώσει δωρεάν ή αν στο δώσει 100€ και το κρατήσεις έτσι σπασμένο αν δεν σε πειράζει... Καλά ότι θέλει να στο πουλήσει 250€ το λες και θράσος! Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2022 από koutsis
HateMe Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε Σε ευχαριστώ. Αν τον πείσω να μου το δώσει γύρω στα 130-150; Ρε συ αγορίνα γιατί θες να μπλέξεις μ αυτό ; Πάλι χαμένος θα βγεις. Θα πάρεις την συσκευή 130 πες, οκ ; 130+259 που έχει η νέα οθόνη μας κάνουν 389. Ο φορτιστής που θα αγοράσεις έχει 18-20 απ την τελευταία φορά που κοίταξα γιατί ήθελα να πάρω έναν και το ξέχασα (τώρα το θυμήθηκα :P) Πάμε στα 407 ευρώ. Το καλώδιο κοστίζει κ αυτό και δεν μιλάμε για 1 ευρώ ούτε και 2 ευρώ. Ξανά λέω και το γράφω με caps να το εμπεδώσεις. ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΧΕΙ 444 ΕΥΡΩ, ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ! Δεν έχει νόημα το να συζητάμε για κάτι τέτοιο. 31 λεπτά πριν, koutsis είπε Καλά ότι θέλει να στο πουλήσει 250€ το λες και θράσος! Ό,τι να ναι ο τύπος ρε συ. 1
koutsis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, HateMe είπε Ό,τι να ναι ο τύπος ρε συ. Και είναι και γνωστός! Που να ήταν δηλαδή και άγνωστος πόσο θα ήθελε να το δώσει! 🤣
BertaJourdan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, koutsis είπε Και είναι και γνωστός! Που να ήταν δηλαδή και άγνωστος πόσο θα ήθελε να το δώσει! 🤣 Απο αγνωστο δεν το ακουμπας καν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα