Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, poulinos είπε

και βλεπε hostel ή καιτο human centipede που ειναι απο τις κορυφαιες αηδιαστικες ανωμαλες ταινιες.

Και Tusk (2014) (εντάξει, δεν είναι στο επίπεδο αισχρότητας του centi).

Το Hostel τουλάχιστον χαρακτηρίζεται ως gore, splatter και είναι στην κατηγορία του Saw, ενώ τα άλλα όχι.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
12 ώρες πριν, poulinos είπε

παλια επαιζε και το rotten

και πάνω που προσπαθούσα να θυμηθώ το site βλέπω το post σου.

Πιστεύω ότι παλαιότερα πετύχαινες ευκολότερα τέτοιο υλικό. Ίσως κάνω και λάθος μια και δεν ασχολούμαι.

Όσον αφορά τα videos στο youtube, με μια γρήγορη ματιά θα έλεγα ότι είναι χάσιμο χρόνο. Απορώ γιατί χάνουν το χρόνο τους μερικοί να τα ανεβάσουν. εντάξει δε τα είδα και όλα.

Μου φαίνεται παραείστε ευαίσθητοι μερικοί

Δημοσ.
15 ώρες πριν, poulinos είπε

Ναι αυτο το ροττεν στο σχολείο.. 😳 

ενα παιδί έβλεπε τέτοια έγραφε και διάφορες ιστορίες για να τρομάζει τους αλλους.. 🤣.. 

Η μλκια ειναι οτι μπικα και απο το σπίτι μετα.. για λιγο φυσικά.. 

Νταξει αν είσαι γιατρός πλαστικός χειρουργός, στο ΚΑΤ πχ μπορεί να θες να δεις κατι.. Αλλα υπάρχει και τρελά στο κοσμο.. 

Ps. το tik tok, νομιζω περισσότερο, εχει ξεφύγει σε γυμνό και τέτοια, τουλάχιστον εχουν βάλει έγκριση για να δεις κατι που σοκάρει (πως το σκέφτηκαν😅) αλλα οχι πάντα..

15 ώρες πριν, poulinos είπε

ενα παιδί έβλεπε τέτοια έγραφε και διάφορες ιστορίες για να τρομάζει τους αλλους.. 🤣.. 

Νταξει αν είσαι γιατρός πλαστικός χειρουργός, στο ΚΑΤ πχ μπορεί να θες να δεις κατι.. Αλλα υπάρχει και τρελά στο κοσμο.. 

Ps. το tik tok, νομιζω περισσότερο, εχει ξεφύγει σε γυμνό και τέτοια, τουλάχιστον εχουν βάλει έγκριση για να δεις κατι που σοκάρει (πως το σκέφτηκαν😅) αλλα οχι πάντα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν φτάνει πολλές κουβέντες λέμε! Πάμε να δούμε τίποτα σε full stop punctuation :) αναμενω κανα λινκ χαλαρους ή μη

επίσης βγαζει και άρκετα με μια σκέτη τελεία στην αναζήτηση —>    .  

Επεξ/σία από Greengreen
Δημοσ.
10 hours ago, micos000 said:

Και Tusk (2014) (εντάξει, δεν είναι στο επίπεδο αισχρότητας του centi).

Το Hostel τουλάχιστον χαρακτηρίζεται ως gore, splatter και είναι στην κατηγορία του Saw, ενώ τα άλλα όχι.

δεν το ξερω το tusk>υπαρχουν και αλλες ταινιες με καννιβαλους αλλα οκ δεν το εψαξα.

9 hours ago, Bitbit said:

και πάνω που προσπαθούσα να θυμηθώ το site βλέπω το post σου.

Πιστεύω ότι παλαιότερα πετύχαινες ευκολότερα τέτοιο υλικό. Ίσως κάνω και λάθος μια και δεν ασχολούμαι.

Όσον αφορά τα videos στο youtube, με μια γρήγορη ματιά θα έλεγα ότι είναι χάσιμο χρόνο. Απορώ γιατί χάνουν το χρόνο τους μερικοί να τα ανεβάσουν. εντάξει δε τα είδα και όλα.

Μου φαίνεται παραείστε ευαίσθητοι μερικοί

πολλα υπηρχαν οπως και πολλες ταινιες. και τωρα πιστευω αμα ψαξεις θα βρεις.απλα σιγουρα τα κριτηρια ειναι πιο strict τωρα. αλλα σιγουρα σε προγραμματα ανταλλαγης αρχειων θα παιζουν πολλα.αν εχει μεινει κατι απο emule,dc++ κτλ.

5 hours ago, vagelis2019 said:

τοτε ναι αυτο επαιζε πολυ.και πιο αγνωστο το gruesome.ειχα κανει Leech ολο το site τοτε. καποια πραγματα ηταν οντως ενδιαφεροντα γιατι εβλεπες πως ειχαν γινει.πχ απο μια αρρωστια κτλ.

5 hours ago, Greengreen said:

Λοιπόν φτάνει πολλές κουβέντες λέμε! Πάμε να δούμε τίποτα σε full stop punctuation :) αναμενω κανα λινκ χαλαρους ή μη

επίσης βγαζει και άρκετα με μια σκέτη τελεία στην αναζήτηση —>    .  

σιγουρα θα υπαρχουν λεξεις κλειδια να βρεις κατι.

4 hours ago, mAs_81 said:

Γι αυτο προτιμάμε zero punctuation !!

coca cola zero προτιμουμε:P

Δημοσ.

Να πω μια unpopular opinion; 

Επείδη κάποτε είχε μπει κι εγω στο rabbit hole του youtube και των υπολοίπων (rotten, leech, liveleak, efukt κλπ κλπ κλπ) και τώρα στο reddit πολύ υλικό που έρχεται απο Ουκρανία πια, θω πω οτι δεν ειναι κακό να τα δει κάποιος. 
Και να μείνει εκει. Να δει μια φορά τον θάνατο που στην σύγχρονη κοινωνία μας μένουμε αποστειρωμένα μακριά του ενώ έξω απο την Ευρώπη τον ζούνε κάθε μέρα στις κοινωνίες τους. 

Μην είστε μυγιάγγιχτοι. Κάποιοι δεν μπορούν να δουν ούτε σφαγεία πως λειτουργούν αλλά την πανσετούλα την τιμάνε. 

Τι να πουν οι γιατροί του ΚΑΤ πχ που μαζεύουν όλα τα τροχαία. 

Τα παραπάνω όσον αφορούν τα gore. 

• Like 1
Δημοσ.

Κάποια video έχουν ανεξήγητα τεράστιο αριθμό προβολών και κάποια άλλα που αναφέρονται περίπου στο ίδιο θέμα μηδενικές.

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, mouxaxa said:

Επείδη κάποτε είχε μπει κι εγω στο rabbit hole του youtube και των υπολοίπων (rotten, leech, liveleak, efukt κλπ κλπ κλπ) και τώρα στο reddit πολύ υλικό που έρχεται απο Ουκρανία πια, θω πω οτι δεν ειναι κακό να τα δει κάποιος. 
Και να μείνει εκει. Να δει μια φορά τον θάνατο που στην σύγχρονη κοινωνία μας μένουμε αποστειρωμένα μακριά του ενώ έξω απο την Ευρώπη τον ζούνε κάθε μέρα στις κοινωνίες τους. 

Μην είστε μυγιάγγιχτοι. Κάποιοι δεν μπορούν να δουν ούτε σφαγεία πως λειτουργούν αλλά την πανσετούλα την τιμάνε. 

to 99 μην πω το 99,9999 των ανθρωπων ζουν χωρις να συνειδητοποιουν. αν κατσεις να δεις τι γινεται γυρω μας και τα σκεφτεσαι τοτε σε βλεπω με καταθλιψη ή απλα μετα θα γινεις zombie οτι δεν θα νιωθεις.ακριβως το ιδιο με ολους τους γιατρους.στην αρχη τους πειραζει αλλα μετα γινεται συνηθεια και δεν σε αγγιζει αν σου εφεραν τον αλλον κομματια. ειναι αυτοματα η αμυνα του οργανισμου για να μην παρεις τα βουνα. και εγω οταν ειδα την πρωτη φορα στο rotten φρικαρα.πλεον επειδη εχω δει καμποσα εχω γινει πολυ πιο αναισθητος. εχω δει πατημενο κεφαλι στην ασφαλτο, εχω μπει σε εντατικες κτλ. αν σκεφτομασταν επισης ολοι τα ζωα που σφαζονται και με τι τροπο επισης θα ειχαμε γινει ολοι vegan. καλο να ξερεις τι γινεται αλλα μεχρι ενα οριο διοτι μπορει να σε σκισει πολυ ψυχολογικα αμα μπεις σε λεπτομερειες.

για οποιον θελει να το τραβηξει λιγο ευχαριστως να του δωσω σε pdf ενα ωραιο βιβλιο που λεγεται βασανιστηρια και εξουσια.

8 hours ago, Mhdenistis said:

Κάποια video έχουν ανεξήγητα τεράστιο αριθμό προβολών και κάποια άλλα που αναφέρονται περίπου στο ίδιο θέμα μηδενικές.

ειναι λιγο random αυτα . ποσο ευκολα θα το βρεις,ποσα video εχει κτλ

• Like 2
Δημοσ.

Το green inferno είναι μια καταπληκτικη κατακραυγή.....για τους ψευτο οικολόγους.....και αναρχοκουλτουριαδες....αυτου του πολιτισμού.......με δοσεις...υπερβολής και τόνους βεβεα λαδομπογιας.......κατάφερε πιστεύω ο σκηνοθετης(Eli Roth εάν θυμαμε καλά) να περάσει το δικό του κυνικό και σοκαριστικό μύνημα...........Άσχετο Οικολογοι-Φιλοζωηκες κτλπ.....πριν κανα 2 χρόνια στην Πυλαία......τα αδέσποτα.....σκότωσαν έναν παππού που έβγαζε βόλτα το εγκονι.........και οι φιλοζωηκη σφύριζε κλέφτικα μετά.........Απ' τα αγαπημένα μου έργα(,green inferno)μέσα από εικόνες....επιστημονικής φαντασίας πλέον.....για εμάς τον δυτικό πολιτισμό......το έργο προσπαθεί να μας καθηλώσει με τον τρόπο του

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/12/2022 στις 7:36 ΠΜ, mouxaxa είπε

Ε αντε δωστε τίποτα ολο λόγια και posts είστε/είσαι. Ξεχνατε τα λινκ στο τέλος. 
μην κάνετε ολο οσα βριζετε λοιπον! Link

Επεξ/σία από Greengreen
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...