SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε σε τι αποσταση εισαι απο την tv ; γιατι ποιο πολυ σαν Under-monitor την διαφημιζουν γιαυτο την πηρα και εγω για το pc που θα την εχω μπροστα μου μαχ μισο μετρο λιγο λιγοτερο απο 2 μετρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Ειχα παρει παλιοτερα τη σκετη χωριϛ το γουφερ και τη χαρισα. Χωριϛ να ειναι κακη δεν εντυπωσιαζε κιολαϛ. Στην τηλεοραση πολυ μετρια. Μονο εξω σαν φορητο ηχειο ειχε χρησιμευσει περισσοτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 την εβαλα σημερα ολα κομπλε εκανα και το update της πολυ καλος καθαρος ηχος και αρκετα δυνατος χρηση σε υπολογιστη για ταινιες games και γενικα multimedia μεχρι στιγμης πολυ ικανοποιημενος αν και εχω την εντυπωση πως απο bluetooth ακουγετε λιγο ποιο δυνατα ο ηχος απο οτι με aux αλλα μπορει να ειναι και ιδεα μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα