Zengar Zombolt Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η ηχομπαρα του τιτλου με δωρεαν μεταφορικα στα 64.90€ ανταγωνισμος απο 82,90€ + πιθανα μεταφορικα Skroutz / Bestprice εγω πηρα μια να την δοκιμασω στο PC και βλεπουμε Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2022 από Zengar Zombolt 8 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dletkas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Χρόνια πολλά σε όλους . Μόλις τσίμπησα και εγώ μία για το pc και το ps5 αντι των ηχείων του 10ευρου που είχα . ευχαριστώ πολύ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panmpa Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Εξαντλήθηκε. Κρίμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Την είχα πάρει πέρσυ για το σαλόνι. Πολύ καλή για τα λεφτά τής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taygetos2000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Χρονια πολλά έριξα κ γω μια παραγγελία, ευχαριστώ ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 404 η σελίδα. Πήρε κανείς την ηχόμπαρα στην τιμή της προσφοράς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, Doubt είπε 404 η σελίδα. Πήρε κανείς την ηχόμπαρα στην τιμή της προσφοράς; παραγγελια εχω ριξει λογο εορτων δεν νομιζω να εχουν γινει παραλαβες ακομα μιας και ειναι κλειστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltre Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 καλημερα και χρονια πολλα,εχουν ερθει δυο mail για τη παραγγελια,αν παραλαβω θα ενημερωσω.Τη παραγγελια την εκανα με το που ανεβηκε το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltre Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 τηλεφωνο πριν απο λιγο μια ευγενικη κυρια να μενημερωσει οτι ακυρωνουν τη παραγγελια... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 μήπως έχει κανείς άποψη για καλή ηχομπάρα μέχρι 100 ευρώ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, miltre είπε τηλεφωνο πριν απο λιγο μια ευγενικη κυρια να μενημερωσει οτι ακυρωνουν τη παραγγελια... To ίδιο και εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μολις μου ηρθε sms / εμαιλ οτι την εστειλαν με courier 😄 Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από Zengar Zombolt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Πριν απο λιγο παρελαβα τωρα να δω ποτε θα βρω χρονο να την τεσταρω και να κανω update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Των εχω καιρο σαν σκετη ηχομπαρα για την τηλεοραση γιατι δεν υπηρχε χωρος για το woofer,καποιες φορες το ασυρματο ειναι μονοδρομος για σαλονι οταν δεν εχεις χωρο..Ειναι μια χαρα αν θελετε να εχετε καλυτερο και πιο δυνατο ηχο απο τα ηχεια της tv ,μην περιμενετε να ακουσετε κατι εξωπραγματικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε Των εχω καιρο σαν σκετη ηχομπαρα για την τηλεοραση γιατι δεν υπηρχε χωρος για το woofer,καποιες φορες το ασυρματο ειναι μονοδρομος για σαλονι οταν δεν εχεις χωρο..Ειναι μια χαρα αν θελετε να εχετε καλυτερο και πιο δυνατο ηχο απο τα ηχεια της tv ,μην περιμενετε να ακουσετε κατι εξωπραγματικο σε τι αποσταση εισαι απο την tv ; γιατι ποιο πολυ σαν Under-monitor την διαφημιζουν γιαυτο την πηρα και εγω για το pc που θα την εχω μπροστα μου μαξ μισο μετρο Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από Zengar Zombolt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα