ReBeLoS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δωρο μια συσκευασια me 10 καψουλες απο την LOR. https://lorcoffeegallery.gr/#contact-area Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2022 από ReBeLoS 7 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreeKar98K Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Ισχύει όντως αυτό ή απλά δίνουμε τα στοιχεία μας;😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VASKOUK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Παλιότερα σε ίδια προσφορά αν και άργησαν τα έστειλαν . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 μοιάζει legit. είχε παίξει και πέρυσι αν δε κάνω λάθος κάπου Γενάρη με τη προώθηση τότε των origins. στους όρους δεν είδα και τίποτα περίεργο για μοίρασμα προσωπικών δεδομένων. το site είναι καθαρό στημένο προ 2 εβδομάδων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Legit ειναι παιδια μην ψαχνεστε. Απο προμο της εταιριας σε μεγαλο εμπορικο μου το ειπανε να μπω για δωρεαν καψουλες. Δεν το βρηκα στην τυχη.. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2022 από ReBeLoS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Σ΄ωραίος.. Παρήγγειλε και η γυναίκα μου και έτσι θα έρθουν 20 κάψουλες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaga1um3 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Έτρεξε και πέρυσι και ήταν legit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Στις 25/12/2022 στις 8:45 ΠΜ, dimigar είπε Σ΄ωραίος.. Παρήγγειλε και η γυναίκα μου και έτσι θα έρθουν 20 κάψουλες.. Δεν ξέρω αν ρίξουν άκυρο σε κοινές διευθύνσεις. Εγώ καλού κακού έστειλα 1 στο σπίτι και 1 στο κατάστημα 😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Τι εννοεις 1 στο καταστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, safridia είπε Τι εννοεις 1 στο καταστημα; Ένα πακέτο στο σπίτι του ένα στη δουλειά του (μαγαζί προφανώς) Και πέρυσι τις είχαν στείλει, έστω και αργοπορημένα Thanks @ReBeLoS ! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τελικά από ότι είδα κινητό και email ήθελαν διαφορετικό. Για email έπαιξα ως email+κατι@gmail.com για να το αλλάζω και το έκανα άλλες 2 φορές στο σπίτι. Θα δείξει αν τα λάβω όλα Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Τελικά από ότι είδα κινητό και email ήθελαν διαφορετικό. Για email έπαιξα ως email+κατι@gmail.com για να το αλλάζω και το έκανα άλλες 2 φορές στο σπίτι. Θα δείξει αν τα λάβω όλα 1 πακέτο έβαλα εγώ με τα στοιχεία μου στη δουλειά, ένα πακέτο σπίτι με τα στοιχεία της γυναίκας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μολις παρελαβα απο ACS 5 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, ReBeLoS είπε Μολις παρελαβα απο ACS Ααααα θα παω και εγω αυριο να τσεκαρω μηπως ηρθαν οι καφεδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 34 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ααααα θα παω και εγω αυριο να τσεκαρω μηπως ηρθαν οι καφεδες Δεν ειδοποιουν? 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις