SabotazNic Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Rpanagos είπε Δεν ειδοποιουν? 🤔 Ε για πιο αμεσα, αν και συνηθως μας τα φερνουν γρηγορα απο το τοπικο καταστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Η πραγματικη προσφορα που βλεπω ειναι οτι η ACS κατεφερνει που και που και κανει παραδοσεις. Αυτη η εμπειρια, μοναδικη και σπανια, ειναι το δωρο μας απο την LOR. Ποσοι νομιζετε οτι εχουν ζησει τετοια εμπειρια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo_geo13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, ReBeLoS είπε Μολις παρελαβα απο ACS Θυμάσαι πότε έδωσες τα στοιχεία σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Παιδιά κι εγώ παρελαβα από acs σήμερα το πρωί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, neo_geo13 είπε Θυμάσαι πότε έδωσες τα στοιχεία σου; την ιδια στιγμη που ανοιξα το θεμα εδω. Στις 24/12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Έκανα κ εγω μια "παραγγελία". Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zmaskos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Και εγω μολις παρελαβα στο μαγαζι, αναμενω και στο σπιτι. Ευχαριστω τον TS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokelas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Σας είχαν στείλει αριθμό αποστολής; Η προσφορά ήταν μόνο για Αθήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Και εγώ παραδόξως καμία ενημέρωση, 26 έκανα την διαδικασία. Ίσως απλά τόσοι πολλοί έστειλαν τις 2 εκείνες μέρες και ακόμα να στέλνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sokelas είπε Σας είχαν στείλει αριθμό αποστολής; Η προσφορά ήταν μόνο για Αθήνα; Σε μενα ηρθε στο κινητο που ειχα καταχωρησει μεσω του viber μηνυμα απο την acs με live tracking οτι εχω δεμα για παραλαβη και το στειλανε την ιδια μερα που ηταν να παραλαβω. Πιο πριν καμια ενημερωση 2 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε Δεν γραφει νομιζω πουθενα μονο για Αθηνα Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2023 από ReBeLoS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipoOS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εδεσσα παρέλαβα από acs σήμερα το πρωί 2 L'OR Espresso Vanilla 1 L'OR Espresso Chocolate και με αριθμό αποστολής Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2023 από filipoOS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Craven Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Παρέλαβα και εγώ σήμερα νωρίς το μεσημέρι, μου ήρθε στο viber μήνυμα στις 10 το πρωί και στις 12 παρέλαβα, δεν είχα ενημέρωση πιο πριν. Τι έπαθε η ACS και παρέδωσε σχετικά γρήγορα.. αξίζει γιορτή αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, filipoOS είπε Εδεσσα παρέλαβα από acs σήμερα το πρωί 2 L'OR Espresso Vanilla 1 L'OR Espresso Chocolate και με αριθμό αποστολής 35 λεπτά πριν, Craven είπε Παρέλαβα και εγώ σήμερα νωρίς το μεσημέρι, μου ήρθε στο viber μήνυμα στις 10 το πρωί και στις 12 παρέλαβα, δεν είχα ενημέρωση πιο πριν. Τι έπαθε η ACS και παρέδωσε σχετικά γρήγορα.. αξίζει γιορτή αυτό Και εσείς 24/12? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Εγω τιποτα...ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Πήγα σήμερα acs, και με το τηλ δεν βρέθηκε καμία αποστολή σε εκκρεμότητα. Οπότε τα δικά μου ακόμα δεν τα έχουν στείλει. Εν τω μεταξύ στα σπαμ ήταν και το μαιλ επιβεβαίωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις