Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Ήρθα στο σπίτι μου στην επαρχία από Αθήνα, και το λάπτοπ μου δεν αναγνωρίζει το δίκτυο wi-fi μου. Το κινητό μου μπαίνει κανονικά χωρίς πρόβλημα. Τι μπορεί να συμβαίνει; Το ρούτερ μου είναι ένα παλιό του ΟΤΕ , ZTE, model ZXHN H108NS.  Μόλις πάω να κάνω troubleshooting μου βγάζει μηνυμα view your wireless security settings to verify that the correct security type is selected. Κάπου είδα να λένε σε ίδιο πρόβλημα ότι αλλάξανε κανάλι εκπομπής και αναγνωρίστηκε το δίκτυο. Δεν ξέρω όμως πως να το κάνω αυτό. Θα εκτιμούσα κάποια βοήθεια.

Δημοσ.

Για αρχή, στις ρυθμίσεις της 2ης εικόνας, άλλαξε το "Auto" ώστε να επιλέξεις χειροκίνητα κανάλι και βάλε κάποιο έως το 11 (όχι 12 και 13).

Επίσης στο "Authentication Type" άλλαξε σε WPA2-PSK από το απλό WPA-PSK που έχεις τώρα.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Για αρχή, στις ρυθμίσεις της 2ης εικόνας, άλλαξε το "Auto" ώστε να επιλέξεις χειροκίνητα κανάλι και βάλε κάποιο έως το 11 (όχι 12 και 13).

Επίσης στο "Authentication Type" άλλαξε σε WPA2-PSK από το απλό WPA-PSK που έχεις τώρα.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς, τίποτα... 😒

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Composer είπε

Συγγνώμη; Τί είναι αυτό και πού το κάνω;

Απο το ρουτερ θα το κανεις. Μπες και βγαλε εντελως το pass και μετα κανε μια επανεκινηση και στο ρουτερ και στο pc σου και δες αν το βλεπεις.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Kthulhou είπε

δοκιμασε το ENCRYPTION από το router σου, να το βάλεις wpa2-psk-aes

δεν το έχει αυτό. Σκέτο AES έχει. το έβαλα, τίποτα.

1 ώρα πριν, Gogotsa είπε

Απο το ρουτερ θα το κανεις. Μπες και βγαλε εντελως το pass και μετα κανε μια επανεκινηση και στο ρουτερ και στο pc σου και δες αν το βλεπεις.

το pre-shared key εννοείς; δε με αφήνει να μη βάλω καθόλου.

• Λύση
Δημοσ.

καλησπέρα

αν υπήρχε από παλιά η σύνδεση , πήγαινε τότε στο λάπτοπ σου, σβήσε την από τα γνωστά/αποθηκευμένα και ξανασκάναρε να τη βρεις

βάζεις το pass κ συνδέεσαι.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Composer είπε

δεν το έχει αυτό. Σκέτο AES έχει. το έβαλα, τίποτα.

το pre-shared key εννοείς; δε με αφήνει να μη βάλω καθόλου.

Το authentication type εννοω. Καντο disable να μην εχεις καθολου pass και δοκιμασε αν το βλεπεις.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Kthulhou είπε

καλησπέρα

αν υπήρχε από παλιά η σύνδεση , πήγαινε τότε στο λάπτοπ σου, σβήσε την από τα γνωστά/αποθηκευμένα και ξανασκάναρε να τη βρεις

βάζεις το pass κ συνδέεσαι.

Σε ευχαριστώ πολύ!! Με αυτό δούλεψε!

τώρα, το encryption, authentication type και channel τί να τα βαλω; τα είχα αλλάξει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...