Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. 

Είμαι στο 3ο έτος των σπουδών μου (χημείας) και αρχίζω και ψάχνω διαφορά μεταπτυχιακά. Βρήκα κάποια τα οποία με ενδιαφέρουν παρα πολυ τα οποία έχουν τις παρακατω προυποθέσεις

45% βαθμός πτυχιου

30% σχετικά μάθηματα με κατευθυνση

10% πτυχιακη εργασία

3% γλώσσες

2% συνέντευξη

2% δήλωση 1ης προτιμησης

Και το υπόλοιπο είναι ερευνητικη ή επαγγελματική εμπειρία κλπ

Ήθελα να ρωτήσω αν με βαθμό στο 8+ εχω πιθανότητες να μπω σε αυτό. Δεδομένο ουτε παιρνουν 6 άτομα τον χρόνο και ότι κανουν περιπου 30 άτομα αίτηση (συμφωνα με προηγουμενες χρονιές) και χωρίς δίδακτρα

Δημοσ.

Επειδη μιλας για συγκεκριμένο μεταπτυχιακο, με πολυ συγκεκριμενες απαιτησεις, καλύτερα να ψαξεις σε καμια ομαδα σχετικη με το μεταπτυχιακό αυτο στα social.

Εναλλακτικα, μπορεις να αναφερεις τον τιτλο του μαστερ κ το πανεπ, μηπως το εχει κανει καποιος εδω μεσα κ εχει εμπειρία.

Δημοσ.

Σε ποιο χημικο εισαι και τι μαστερ ψαχνεις, αν επιτρεπεται; Ειναι στο ιδιο πανεπιστημιο το μαστερ με το προπτυχιακο;

Δημοσ.

Στο ΑΠΘ είναι. Ναι

Απλά είδα σε αλλες συζητήσεις σχετικά με αυτό το θέμα ότι παιρνουν και άτομα με 6,5 και μου φάνηκε πολυ παρεξενο δεν ξέρω. Εκτός και αν αυτοί οι 6 είναι με βαθμό πτυχιο 8-7.5 δε ξερω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alex1234532 είπε

Στο ΑΠΘ είναι. Ναι

Απλά είδα σε αλλες συζητήσεις σχετικά με αυτό το θέμα ότι παιρνουν και άτομα με 6,5 και μου φάνηκε πολυ παρεξενο δεν ξέρω. Εκτός και αν αυτοί οι 6 είναι με βαθμό πτυχιο 8-7.5 δε ξερω

Και ατομα με 6.3 παιρνουν. Ολα ρευστα ειναι.

Με 8+ εισαι σχεδον ηδη μεσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...