Προς το περιεχόμενο

Google Pixel 6 - AMAZON.UK - £299 / 339.08€ [TEΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.amazon.co.uk/Google-Pixel-Smartphone-Megapixel-Wide-Angle/dp/B09G77DR7C

με μεταφορικά και πληρωμένο τελωνείο

Το παράγγειλα, αυτή είναι η ανάλυση της πληρωμής

Order Summary
Item(s) Subtotal:
GBP 249.17
Postage & Packing:
GBP 11.21

Total Before VAT:
GBP 260.38
VAT:
GBP 0.00

Total:
GBP 260.38
Import Fees Deposit
GBP 33.85

Grand Total:
GBP 294.23
Payment Grand Total:
EUR 339,08
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε

Εχω Pixel 5, αξιζει αραγε το upgrade; Σε ενδεχομενο που το πουλαω ας πουμε και με +100 περιπου παιρνω το 6.

Αν δεν σε πειραζει το μεγαλύτερο βάρος και να χασεις το δωρεάν storage στο google photos, θα έλεγα πως ναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις τώρα, Fotia είπε

Καποια θέματα που διαβασα με αναζήτηση.

Θετικά ...Καμερα αναφοράς ,ενημερωσεις οτι νεωτερο κυκλοφορεί ,δεν κολλα ποτέ.

Πρόβλημα  με χαμηλή φωτεινότητα, μπαταρία ,κακός χρόνος αναμονής. Διαφορες αποσυνδέσεις και προβλημα στο δακτυλικο αποτύπωμα ..

Επίσης για ελλάδα έχει αναφερθεί δεν υποστηρίζει 5G ,Volte και δεν εχει service .

Επεξ/σία από Fotia
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Antretng είπε

Αν δεν σε πειραζει το μεγαλύτερο βάρος και να χασεις το δωρεάν storage στο google photos, θα έλεγα πως ναι.

γιατί; καταργήθηκε το δωρεάν storage στο google Pixel 6 και μετά;

EDIT: κρίμα, τώρα το είδα

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
Δημοσ.
2 ώρες πριν, telis είπε

https://www.amazon.co.uk/Google-Pixel-Smartphone-Megapixel-Wide-Angle/dp/B09G77DR7C

με μεταφορικά και πληρωμένο τελωνείο

Το παράγγειλα, αυτή είναι η ανάλυση της πληρωμής

Order Summary
Item(s) Subtotal:
GBP 249.17
Postage & Packing:
GBP 11.21

Total Before VAT:
GBP 260.38
VAT:
GBP 0.00

Total:
GBP 260.38
Import Fees Deposit
GBP 33.85

Grand Total:
GBP 294.23
Payment Grand Total:
EUR 339,08

πολύ καλή τιμή στης 299 λίρες!!

το είχα δει και εγω

μέχρι να το παραγγείλω ομως και εγώ αυξήθηκε.τωρα λέει 400+

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
18 ώρες πριν, telis είπε

Το κινητό παρελήφθη σήμερα. Πολύ καλό ρε σεις

5G δουλεύει ; Επίσης δουλεύει αναγνώριση κλήσεων με voda ή cosmote ;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, geornirv είπε

5G δουλεύει ; Επίσης δουλεύει αναγνώριση κλήσεων με voda ή cosmote ;

αναγνώριση κλήσεων γιατί να μην δουλευει;Για το 5G εχουν βγει οδηγοί πως μπορεί να ενεργοποιηθεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

αναγνώριση κλήσεων γιατί να μην δουλευει;Για το 5G εχουν βγει οδηγοί πως μπορεί να ενεργοποιηθεί.

Σε καποια κινητα, αν δεν ειναι συμβατο το volte με το πάροχο και το εχεις ενεργο, μπορεί να μην δουλεύει η αναγνώριση.

Το εχω δει σε realme/xiaomi αυτο όπου ειχα αναγκαστεί να ζητήσω να απενεργοποιήσουν το volte. Αργότερα όμως τις βάλαν σε συμβατές συσκευές και το έφτιαξαν. 

Κλεινω το offtopic και γυριζω στο θεμα μας. Η μονη περιπτωση να μην δουλέψει η αναγνωριση ειναι σε περίπτωση volte το οποιο ούτως ή αλλως δεν δουλευει. Για την ιστορια, εχω που ειχα ενεργοποιήσει με ρουτ volte σε pixel 6 και pixel 6 pro, η αναγνώριση δούλευε κανονικα σε vodafone.

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Antretng είπε

Σε καποια κινητα, αν δεν ειναι συμβατο το volte με το πάροχο και το εχεις ενεργο, μπορεί να μην δουλεύει η αναγνώριση.

Το εχω δει σε realme/xiaomi αυτο όπου ειχα αναγκαστεί να ζητήσω να απενεργοποιήσουν το volte. Αργότερα όμως τις βάλαν σε συμβατές συσκευές και το έφτιαξαν. 

Κλεινω το offtopic και γυριζω στο θεμα μας. Η μονη περιπτωση να μην δουλέψει η αναγνωριση ειναι σε περίπτωση volte το οποιο ούτως ή αλλως δεν δουλευει. Για την ιστορια, εχω που ειχα ενεργοποιήσει με ρουτ volte σε pixel 6 και pixel 6 pro, η αναγνώριση δούλευε κανονικα σε vodafone.

Πάντως αναγνώριση κλήσεων έχει στην Ελλάδα με cosmote χωρίς να έχω πειράξει κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πάντως αναγνώριση κλήσεων έχει στην Ελλάδα με cosmote χωρίς να έχω πειράξει κάτι.

Αν δεν εχεις πειραξει κατι τοτε σιγουρα δεν εχεις και volte. Οπότε δύσκολο να μην ειχε αναγνώριση. 

Αλλα και να του ειχες βαλει, απο οσο ξερω η αναγνωριση δουλευει σε ολες τις εταιριες. Απλα εγραψα οτι δεν ειναι τοσο παράξενο όσο νομίζεις. Μια χαρά μπορει ενα κινητό να μην δουλευει η αναγνωριση. 

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχύει αν το volte δεν υποστηρίζεται επίσημα μπορεί να επηρεάσει την αναγνώριση κλήσεων και να βγάζει άγνωστος αριθμός σε όλες τις κλήσεις 

Επεξ/σία από dpress
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

είχα το oppo find x2 pro και δεν είχα αναγνώριση κλήσεων με voda

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...