Προς το περιεχόμενο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπαίνει στον κόσμο του Fortnite

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 ώρες πριν, mistiri0 είπε

Φυσικά αποφάσισε σε τι χρώματα θα είναι η εξωτερική του στολή βάση της εθνικής αγαπημένης του ελλάδος...NOT!

Ίσως να είναι κρυφό μυνημα για το που θα πάει μεταγραφή! (Mακάρι να τον δώ στους Spurs)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά μου είναι αδιάφορο το παιχνίδι….

Όσον αφορά την είδηση αυτή καθεαυτή Μια επιχειρηματική κίνηση και τίποτα άλλο…. Κάθεστε  τώρα και σκοτώνεστε Και ο γιάννης κολυμπάει στο χρήμα…

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Like 1
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Crbull είπε

Τα σχόλια θα ήταν πολύ διαφορετικά αν ήταν ο lebron james στην είδηση. Για τον Γιάννη όμως χολή

O Έλληνας Ημίθεος που λέγεται Γιαννης Αντετοκούμπο δεν έχει καμία δουλειά να είναι στο Fortnite, δεν του αξίζει αυτό κατα συνέπεια εμένω στις απόψεις μου οτι αυτό ηταν ενα unnecessary source of revenue αλλα και μια εισήγηση των image makers για να είναι legend και στα επόμενα 10 χρόνια και στα στο segment των σημερινών 10χρονων......fair enough 

Επεξ/σία από dasimo

22 hours ago, insomniac01 said:

Αναμένω την στιγμή που θα γίνει Αμερικανός και όλα τα περί Ελλάδας, Νιγηρίας, και λοιπά θα πάνε στον πάτο. Τόσο απλά. 

Και εγώ θέλω πολύ να γίνει Αμερικανός πολίτης και να μην είναι Έλληνας πολίτης γιατί στην χώρα - πάτο που ζούμε και σαν λαός - πάτος που είμαστε δεν μας αξίζει ένα άτομο όπως ο Γιάννης.

• Like 4

Στο γιο μου δεν άρεσε (12 ετών) … η πανοπλία του κυρίως … αλλά είπε «ρε μπαμπά ποσό καλός είναι τελικά αυτός και όλοι τον θέλουν δίπλα τους, όλοι τον θέλουν για διαφήμιση και όλοι χαίρονται να τον παρακολουθούν» … Νομίζω ότι ο πιτσιρικάς κατάλαβε περισσότερο από αρκετούς από εμάς εδώ μέσα… δεν συμφωνώ και γω να παίρνουν τόσα λεφτά αθλητές ή ηθοποιοί, παρολαυτα ΝΑ ΜΗΝ ξεχνάει κανένας μας το “attitude” (ως φιλοσοφία ζωής) που είχαν κάποια από αυτά τα άτομα! Από το τίποτα … όλος ο κόσμος δικός τους!!! Όποτε ναι ρε μάγκες Αντετοκουμπο και στο Fortnite και στις σερβιέτες της γυναίκας και στο περιτύλιγμα από το σουβλάκι… γιατί ο τύπος - άσχετα αν τον γουστάρεις ή όχι - είναι για μίμηση! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...