aggelos87 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Μόνο με σερβιέτες δεν έχει συνεργαστεί αυτός ο άνθρωπος. Κάπου ώπα δηλαδή. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Ο Γιαννης βλεποντας τα σχολια εδω 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gurgurant Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Πραγματικά ότι νάνε όμως….. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 την πέτυχαν την έκφραση πάντως την νευριασμένη - κωμική 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Aντε και σε κανένα Angry Birds 😸 o Angry Koumbos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 2 hours ago, hyperspaced said: Εγώ προσπαθώ να καταλάβω τί εικόνα προσπαθεί να περάσει ο Αντεντοκούμπο (πέρα από του μπασκετμπολίστα). Τελικά είναι ένας ευαίσθητος νέος που νοιάζεται για τα δικαιώματα των προσφυγόπουλων που εγκαταλείπουν την πατρίδα τους για να γλιτώσουν τον πόλεμο (Naija Odyssey) ή είναι μια πολεμοχαρής καρικατούρα που παίζει σε παιχνίδια που σκοτώνονται online (Fortnite) ? Πες τα ρε φίλε, τέτοια βιαιότητα και ρεαλιστικό πόλεμο με σφαίρες να τρυπάνε κεφάλια και όργανα να διαμελίζονται που έχει φέρει το Fortnite είναι πλήγμα για την κοινωνία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, insomniac01 είπε Αναμένω την στιγμή που θα γίνει Αμερικανός και όλα τα περί Ελλάδας, Νιγηρίας, και λοιπά θα πάνε στον πάτο. Τόσο απλά. Στα του θέματος, αδιάφορο. Να ήταν ο Shaq, ναι. Να ηταν ο MJ, ναι. Αλλα για τον average 8-14 Αμερικανο ειναι μια χαρα. Αν ημουν παλι 10-12 και εμενα θα μου αρεσε. Οποτε ναι, περναει. ισως. την ελληνικη προφορα οταν μιλαει αγγλικα ομως, δεν προκειται να την βγαλει ποτε. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
callahan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Αν δεν κάνω λάθος ο Γιάννης είναι αρκετά δραστήριος σε θέματα φιλανθρωπίας. Μακάρι το παιδί να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει καλά, να κάνει καλές δουλειές και να δίνει πίσω. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 γιατι του εχουν κανει ξυνισμενη μουρη? 2 ώρες πριν, insomniac01 είπε Αναμένω την στιγμή που θα γίνει Αμερικανός και όλα τα περί Ελλάδας, Νιγηρίας, και λοιπά θα πάνε στον πάτο. Τόσο απλά. λες να ακολουθησει τα βηματα του Ντιβατς? δεν εχει δειξει τετοια προθεση για την ωρα παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Όχι ρε Γιάννη..... Αλλά αφού λεφτά θα βγάλει έτσι κι αλλιώς. Όλα για τα λεφτά γίνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistiri0 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Φυσικά αποφάσισε σε τι χρώματα θα είναι η εξωτερική του στολή βάση της εθνικής αγαπημένης του ελλάδος...NOT! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexaras1991 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Και αυτό γιατί είναι είδηση; Για τον Spiderman, τον Naruto και τα δεκάδες άλλα skin δεν βγάλατε είδηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, georgiosmag είπε Ρεζίλι γίνεται το παλικάρι. Θα μου πεις χρήμα. Οκ. Έγινε ήρωας στο fortnite ένα παιχνίδι παγκοσμίου βεληνεκούς με εκατοντάδες εκατομμύρια ενεργούς χρήστες (βασικά 2ο σε κατάταξη) και εσύ το λες ρεζιλίκι και οι άλλοι πάνω απο εσένα ειρωνεία κτλ... Στα @@ του τα λεφτά στο NBA βγάζει όσα δεν θα βγάλεις εσύ εγώ κτλ σε όλη μας την ζωή. Άλλοι θα πλήρωναν για να μπουν στο fortnite (Αλλά αν ειναι έλληνες δεν έχουν τα χρήματα) απλα δεν τους βάζουν ! Ζήλια ψώρα να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα και όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια γιαυτό ο πρώτος έλληνας πολίτης που μπήκε στο NBA (και ήταν στα ίδια σχολεία με τα ίδια "συστήματα" ιλουμινάτι κτλ) είναι Αφρικανός γιατί οι περισσότεροι ειναι ζηλόφθονες αλεπούδες που δεν έχουν προκοπή και μόνο να ειρωνεύονται ξέρουν και να φορτώνουν τις αδυναμίες και κενά τους στους άλλους και τα συστήματα. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2022 από Dr_Pepper 15 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiosmag Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Έγινε ήρωας στο fortnite ένα παιχνίδι παγκοσμίου βεληνεκούς με εκατοντάδες εκατομμύρια ενεργούς χρήστες (βασικά 2ο σε κατάταξη) και εσύ το λες ρεζιλίκι και οι άλλοι πάνω απο εσένα ειρωνεία κτλ... Στα @@ του τα λεφτά στο NBA βγάζει όσα δεν θα βγάλεις εσύ εγώ κτλ σε όλη μας την ζωή. Άλλοι θα πλήρωναν για να μπουν στο fortnite (Αλλά αν ειναι έλληνες δεν έχουν τα χρήματα) απλα δεν τους βάζουν ! Ζήλια ψώρα να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα και όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια γιαυτό ο πρώτος έλληνας πολίτης που μπήκε στο NBA (και ήταν στα ίδια σχολεία με τα ίδια "συστήματα" ιλουμινάτι κτλ) είναι Αφρικανός γιατί οι περισσότεροι ειναι ζηλόφθονες αλεπούδες που δεν έχουν προκοπή και μόνο να ειρωνεύονται ξέρουν και να φορτώνουν τις αδυναμίες και κενά τους στους άλλους και τα συστήματα. Παρεκτρέπεσε. Εγώ ενώ το θεωρώ γελοίο γιατί δεν μου αρέσει γενικά τα competitive games ειδικά αυτό το συγκεκριμένο το θεωρησα λάθος να χαλάσει την εικόνα του κατά αυτόν τον τρόπο. Και συμπλήρωσα ότι είναι και το χρήμα στη μέση και απλά λέω οκ. Κατανοητό. Ούτε την κατσίκα του γείτονα ούτε ζήλια ούτε τίποτε. Αντίθετα θαυμάζω και σέβομαι τους πετυχημένους ανθρώπους απλά επειδή είμαι κατά των διαδεδομένων σπορ όπως ποδόσφαιρο και μπάσκετ και δεν τα παρακολούθησα ποτέ στη ζωή μου, τον συγκεκριμένο χαρακτήρα και τον θαυμάζω και τον σέβομαι γιατί εκτός ότι είναι πάμπλουτος όπως σωστά λες έχει και μια ιστορία από πίσω που τον κάνει ακόμη ποιο σεβαστό. Βλέπω τώρα αυτή την είδηση βλέπω και τον χαρακτήρα όπως τον έχουν κάνει και απλά δεν γελάω αλλά βλέπω μια κατάντια που δεν του ταιριάζει. Τίποτε άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nan78 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, insomniac01 είπε Αναμένω την στιγμή που θα γίνει Αμερικανός και όλα τα περί Ελλάδας, Νιγηρίας, και λοιπά θα πάνε στον πάτο. Τόσο απλά. Μέχρι στιγμής έχει δείξει πως νοιώθει Έλληνας. Το αν κάποια στιγμή θα πάρει την Αμερικάνικη υπηκοότητα είναι άλλο θέμα. Το τι νιώθεις δεν έχει να κάνει με την υπηκοότητα. Νομίζω έχει δηλώσει ότι τα παιδιά του θα μεγαλώσουν Αμερικάνοι, πράγμα κατανοητό αφού εκεί σκοπεύει να τα μεγαλώσει. Προφανώς δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει εδώ, να παίξει στην Κάτω Ραχούλα που τον ζήτησε. Είδωμεν. Καλά να είναι, να συνεχίσει με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι και όχι από πάνω και να εννοεί ότι λέει. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2022 από nan78 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα