mmar6 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Για να ειναι νομιμος πρεπει να εχει συμβολαιογραφικη πραξη παρκινκ ενσοματομενη στα συμβολαια του σπιτιου ,με αδεια του δήμου ,πας στον δημο και ρωτας ......
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Δυστυχώς μπορεί να φωνάζει τροχαία ότι εμποδίζεις την είσοδο, η κλίση είναι μικρή αλλά παίρνουν πινακίδες και δίπλωμα, δυστυχώς παθών ! Πρέπει να επιδείξεις αριθμό της άδειας του parking δεν μαζευουν έτσι αμάξια επειδή εσύ θα τους πεις ότι εμποδίζεις. Εάν δεν προβαίνουν σε αυτόν τον έλεγχο κακώς.
caveneo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο γερανός θα έρθει όταν πεθάνει ο τελευταίος Χαϊλάντερ. Έτσι όπως το βλέπω και στο 100 να πάρει για να στείλουν περιπολικό γιατί και καλά τους κλείνεις το πάρκινγκ, δεν θα κάνουν τίποτα. Ούτε κλήση. Γερανός δεν έρχεται ποτέ ακόμη και να ενοχλείς, κλήση μόνο και ξηλωμα πινακίδων. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2022 από caveneo
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Το οτι το εσωτερικο παρκινγκ πλεον εχει γινει σπιτι δεν ειναι παρανομο; Μπορω μια πιλοτη που εχει αδεια να παρκαρουν αμαξια να την κανω σπιτι ολοκληρη η την μιση; Παράνομο είναι φυσικά. Μπορείς να τους καταγγείλεις και να τους ξεσκισεις. ΑΛΛΑ η καταγγελία μόνο επώνυμη. Όταν σε μάθουν δύο πράγματα μπορεί να γίνουν, να φοβηθούν και να μαζευτούν, να υπάρξουν αντίποινα εναντίον σου άμα ξέρουν που μένεις και ποιο είναι το αμάξι σου. Γενικά την πιθανότητα να μπορείς να παρκάρεις εκεί μπροστά την ξεχνάς μετά τις καταγγελίες σου.
Joshua21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Ο γερανός που θα κληθεί από ιδιωτική εταιρεία και όχι κανένας της αστυνομίας και του δημου, δεν σηκώνει κανένα αμάξι αν δεν έχει εγγραφή εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη του. Οπότε δεν μπορούν οι άλλοι να κάνουν κάτι εκτός αν παρατυπησουν. Και σε τέτοια περοπτωση τους κυνηγάει και ο άλλος με μηνύσεις η καταγγελίες. Εγώ τα ξέρω, στον συμφορουμίτη που απάντησα παραπάνω πες τα.
great Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάντως σε ανά άλλο αντίστοιχο thread είχε γραφτεί πολύ και είχαν συμφωνήσει πολύ ότι εάν ο τύπος καλέσει τροχαία για να πάρουν αυτοκίνητο που κλείνουν το parking όταν έρθει η αστυνομία δεν ζητάει κάποιο χαρτί γιατί δεν είναι αυτή υπεύθυνη είναι άλλη υπηρεσία και ούτε ξέρουν εάν υπάρχει άδεια ή όχι, θα σηκώσουν το αυτοκίνητο και απλά αν πάει ο ιδιοκτητης και το πάρει μετά κινάει της διαδικασία στον δήμο (που και πάλι κόσμος έλεγε ότι δεν είναι εύκολες) για να βρούν εάν έχει άδεια, εάν δεν έχει τότε δεν πληρώνει τίποτα από πρόστιμα και τον πάει *μπιπ* τον τύπο. Το ίδιο ισχύει και για παράνομο παρκάρισμα, βασικά πρώτα θα έρθει να σου αφήσει κλήση χωρίς να έρθει γερανός και μετά εάν όπως είπαν άλλοι πιέσουν πολύ να το σηκώσει. Και για την κλήση το ίδιο γίνεται, πας μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας διότι πολύ σωστά πάνε και κολλάνε μια πινακίδα χωρίς να υπάρχει σχετική άδεια. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2022 από great
aligato1000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Παρκαρα στο διπλα στενο απο το σπιτι μου και βρηκα χαρτι πανω στο αμαξι πως αν παρκαρω εκει ξανα θα το παρει ο γερανος. Τους ειπα πως δεν υπαρχει πορτα παρκινγκ απλα καγκελο και μια απλη πορτα εισοδου για ανθρωπους. Η απαντηση ειναι πως δεν εχουμε λεφτα να βαλουμε καγκελοπορτα και παρκαρει ο γιος μου απο εξω. Ειχα παρκαρει εκει ακριβως που εχω σημαδεψει με μπλε γραμμη. Συν οτι αμφιβαλω αν χωραει αμαξι εκει και γκαραζοπορτα να φτιαξει. Και εμενα το κατω σπιτι ειναι γιαπι να βαλω ταμπελα μην παρκαρετε γιατι εχω σκοπο σε 30 χρονια να ριξω τον τοιχο και να το κανω παρκινγκ; 😂 Δεν σου κάνουν τίποτα ....τραβά καμιά φωτό το αμάξι με μια εφημερίδα να φαίνεται η ημερομηνία...και όλα οκ πάρκαρε κανονικά
SilentVoice Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, InsomniSage είπε Εάν σου κάνουν ζημιά στο αμάξι μπορείς και εσύ να τους κάνεις ζημιά στο σπίτι. Πανέξυπνο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις