LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Παρκαρα στο διπλα στενο απο το σπιτι μου και βρηκα χαρτι πανω στο αμαξι πως αν παρκαρω εκει ξανα θα το παρει ο γερανος. Τους ειπα πως δεν υπαρχει πορτα παρκινγκ απλα καγκελο και μια απλη πορτα εισοδου για ανθρωπους. Η απαντηση ειναι πως δεν εχουμε λεφτα να βαλουμε καγκελοπορτα και παρκαρει ο γιος μου απο εξω. Ειχα παρκαρει εκει ακριβως που εχω σημαδεψει με μπλε γραμμη. Συν οτι αμφιβαλω αν χωραει αμαξι εκει και γκαραζοπορτα να φτιαξει. Και εμενα το κατω σπιτι ειναι γιαπι να βαλω ταμπελα μην παρκαρετε γιατι εχω σκοπο σε 30 χρονια να ριξω τον τοιχο και να το κανω παρκινγκ; 😂
SabotazNic Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν παίζει να στο πάρει γερανός. Αλλά αναλόγως πόσο ηλιθιοι είναι (είναι ήδη, δεν ξέρουμε σε τι βαθμό), παίζει να βρεις σημάδια στο αμάξι. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2022 από SabotazNic
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν παίζει να στο πάρει γερανός. Αλλά αναλόγως πόσο ηλιθιοι είναι, παίζει να βρεις σημάδια στο αμάξι. Παλια εκει παρκαρα και το παλιο αμαξι χωρις ποτε να μου πουν ποτε κατι αλλα τωρα το εσωτερικο παρκινγκ με την κλειστη γκαραζοπορτα το εκαναν σπιτι και δεν χωραει πλεον πολλα αμαξια πηρε ο γιος και η κορη της αμαξι και ετσι μειωθηκε ο χωρος που ειχαν αυξηθηκαν τα αμαξια και δεν εχουν χωρο. Το θεμα ειναι οτι με ξερουν διπλα ακριβως μενω θα μπορουσαν να μου μιλησουν κατα 90% εχουν και το κινητο μου παρα να γραψουν οτι θα το παρει γερανος. Επειδη μου την εχει δωσει σκεφτομαι να το τραβηξω το θεμα. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2022 από LLLEFTERIS
InsomniSage Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Ο δρόμος μπροστά στο σπίτι μας δε μας ανηκει. Παρκάρεις κανονικοτατα και τους γράφεις. Εαν σου πουν κάτι τους αφήνεις να εννοηθεί ότι το αμάξι (σου) μετακινείται ενώ το σπίτι τους όχι. Εάν σου κάνουν ζημιά στο αμάξι μπορείς και εσύ να τους κάνεις ζημιά στο σπίτι.
john_shadow Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Αν στο καταστατικό της πολυκατοικίας ο χώρος είναι δηλωμένος σαν είσοδος πάρκινγκ(και στην πολεοδομία προφανώς, να είναι 100% επίσημο δηλαδή) τότε ναι έχουν πάτημα να φέρουν γερανό. 1 3
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, john_shadow είπε Αν στο καταστατικό της πολυκατοικίας ο χώρος είναι δηλωμένος σαν είσοδος πάρκινγκ(και στην πολεοδομία προφανώς, να είναι 100% επίσημο δηλαδή) τότε ναι έχουν πάτημα να φέρουν γερανό. Χωρις να υπαρχει εισοδος και υπαρχει απλα ενας τοιχος απο καγκελο; Εσυ που θα ερθεις να παρκαρεις εδω και δεν δεις εισοδο παρκινγκ πως μπορεις να ξερεις οτι εκει εχει αδεια για εισοδο παρκινκ αλλα τελικα δεν εφτιαξαν. Το θεμα ειναι οτι απαγορευεται να κλεισεις εισοδο παρκινκ και εκει δεν υπαρχει εισοδος παρκινγκ δηλαδη εκει που παρκαρα δεν μπορει να μπει αμαξι μεσα αρα δεν εκλεισα καμια εισοδο. Εχω σκοπο να κανω καταγγελια που το εσωτερικο παρκινγκ το μετετρεψαν σε σπιτι.
The_Judas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Στην επαρχία ή σε μικρές γειτονιές των πόλεων υπάρχει αυτή η νοοτροπία, να κρατάνε 2-3 θέσεις μπροστά στο σπίτι σαν να τους ανήκουν. Αυτό που βλέπω είναι ότι σε εκεί το σημείο δεν υπάρχει είσοδος και δεν εμποδίζεις την πόρτα. Η είσοδος είναι στο αριστερό μέρος της φωτο.
Joshua21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, john_shadow είπε Αν στο καταστατικό της πολυκατοικίας ο χώρος είναι δηλωμένος σαν είσοδος πάρκινγκ(και στην πολεοδομία προφανώς, να είναι 100% επίσημο δηλαδή) τότε ναι έχουν πάτημα να φέρουν γερανό. Δηλαδή ο γερανός θα διαβάσει πρώτα τι προβλέπει το καταστατικό και τι έχει δηλωθεί στην πολεοδομία πριν πάρει το αμάξι?
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Tι γλάστρες τι εχουν για να κρατάνε το πάρκινγκ; 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Tι γλάστρες τι εχουν για να κρατάνε το πάρκινγκ; Ε ναι.
etheo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Έχει ταμπέλα με αριθμό άδειας για πάρκινγκ ? Αν όχι παρκάρεις νόμιμα . Το θέμα είναι μην σου κανουν ζημιά στο αυτοκίνητο .
gpapadakis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δεν επιτρέπεται να κλείνεις την έξοδο του γκαράζ. Εκεί που παρκάρεις δεν είναι έξοδος, οπότε επιτρέπεται. Δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα, γιατί τους ξέρεις και σε ξέρουν.
Bitbit Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 το κλασικο φαινόμενο όπου πιστεύουμε πως ο χώρος έξω από το σπίτι μας είναι ιδιοκτησία μας. Αυτό συμβαίνει με πάρα πολλούς. Ακόμα και στην επαρχία που μένω και παρόλο που δεν υπάρχει θέμα παρκινγκ στην περιοχή, αν κάνεις το λάθος και για κάποιο λόγο παρκάρεις μπροστά από το σπίτι κάποιου τότε θα δημιουργηθεί γκρίνια. Κι ας υπάρχει ελεύθερος χώρος σε λιγότερο από 100μέτρα. Όχι πρέπει να παρκάρουμε μπροστά από την πόρτα μας. Δε θέλω να ανεβάσω φωτογραφία για ευνόητους λόγους αλλά υπάρχει σπίτι 50 μέτρα από αστυνομικό τμήμα όπου ο ιδιοκτήτης έχει μόνιμα εμπόδια-γλάστρες στο δρόμο ώστε να μπορεί να παρκάρει το αυτοκίνητο του. 50 μέτρα είναι το αστυνομικό τμήμα και δε του έχουν κόψει τον..... Spoiler πριν κάποιους χειμώνες λόγω χιονιού δε κατάφερα να φτάσω με το αυτοκίνητο στο σπίτι μου. Κόλλησα ελάχιστα μέτρα από το σπίτι. 2 βήματα κυριολεκτικά. Πάρκαρα το αυτοκίνητο κανονικά μπροστά από ένα γείτονα. Εννοείται δεν έκλεινα δρόμο-παρκινγκ και πήγα με τα πόδια στο σπίτι. Το πρωί πέρασαν μηχανήματα και ανοίξαν το δρόμο και ήρθε πρωί πρωί ο γείτονας να μου πει ότι άνοιξε ο δρόμος και μπορούσα να πάρω το αυτοκίνητο μου. Μη τυχόν και το αυτοκίνητο μου μείνει λίγες ώρες μπροστα στην πόρτα του. Και καλά να με ενημερώσει ότι μπορούσα να φύγω αλλά στην ουσία ήθελε να ξεκουμπιστώ για να παρκάρει αυτός. Φυσικά λίγο πιο κάτω υπήρχε χώρος να παρκάρει. Το αστείο είναι ότι εγώ έχω χώρο και μάλιστα κλειστό και για κανένα λόγο δε θα πάρκαρα μπροστά από τον γείτονα. Μόλις ξυπνούσα θα έπαιρνα το αυτοκίνητο και το ήξερε, αλλά δε μπορούσε να περιμένει. Έπρεπε να διατηρήσει την κυριαρχία επι του χώρου. Μη μου γίνει συνήθεια και παρκάρω εκεί. το πως θα το χειριστείς εξαρτάται από εσένα, τι σχέσεις έχετε και αν θες να έχετε και άλλα διάφορα. Θα μπορούσες να πας και να του πεις -Κοίτα εγώ πήγα το χαρτί που μου άφησες στην αστυνομία και έχει καταγραφεί το συμβάν. Αν βρω έστω ένα σκουπιδάκι στο αυτοκίνητο (ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ ΕΔΩ) να ξέρεις ότι σε εσένα θα έρθουν. 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, The_Judas είπε Στην επαρχία ή σε μικρές γειτονιές των πόλεων υπάρχει αυτή η νοοτροπία, να κρατάνε 2-3 θέσεις μπροστά στο σπίτι σαν να τους ανήκουν. Αυτό που βλέπω είναι ότι σε εκεί το σημείο δεν υπάρχει είσοδος και δεν εμποδίζεις την πόρτα. Η είσοδος είναι στο αριστερό μέρος της φωτο. Μιλησα τωρα μαζι τους και μου ειπαν οτι εκει ανοιγει κανονικα γιατι βαζει απο κει την μηχανη λες και δεν μπορει να την βαλει απο διπλα απλα δεν καταλαβα αν ανοιγει ολο αυτο σαν πορτα παρκινκ η ανοιγει μια μικρη πορτα σαν αυτες των αυλων.
takoulou Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Μιλησα τωρα μαζι τους και μου ειπαν οτι εκει ανοιγει κανονικα γιατι βαζει απο κει την μηχανη λες και δεν μπορει να την βαλει απο διπλα απλα δεν καταλαβα αν ανοιγει ολο αυτο σαν πορτα παρκινκ η ανοιγει μια μικρη πορτα σαν αυτες των αυλων. Έχουν άδεια παρκαρισματος εκεί μπροστά.. Μόνο για εκεί υπάρχει είσοδος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις