Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά χαρά. 

Θρύψαλα το παλιό μου κινητό οπότε ψάχνω για άλλο ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!

Ποιό από τα 2 θα προτείνατε (ίδια σχεδόν τιμή για 8/256)

Poco βλέπω mediatek vs 11T Pro Snapdragon. Αλλά ο Mediatek λένε φυσάει.

11T Pro διάβαζα για καλύτερη (?) καμέρα. Αλλά δεν εμπιστεύομαι μόνο τα MP.

To 11TP 120W φόρτιση το άλλο 67W.

Στο poco μου αρέσει η υποδοχή για ακουστικά.

Xiaomi 11T Pro 5G Dual SIM (8GB/256GB) Meteorite Gray | Skroutz.gr

Xiaomi Poco X4 GT 5G Dual SIM (8GB/256GB) Black | Skroutz.gr

Ευχαριστώ και Χρόνια Πολλά!

χ2JPG.JPG

χ1.JPG

Επεξ/σία από satsok2
Δημοσ.

Είμαι κι εγώ στο ίδιο δίλημμα και κλείνω προς το 11t pro. Σίγουρα πολύ καλύτερη οθόνη, ειδικά αν σκεφτούμε ότι του poco δεν είναι καν amoled και μάλιστα έχει προστασία gorilla glass victus ενώ το poco gorilla glass 5. Οι όποιες διαφορές στο chipset πιστεύω είναι πολύ μικρές. 

Νομίζω αξίζει να κοιτάξουμε και realme gt 2(καλύτερο software) όπως και xiaomi 12 που είναι και πιο future proof.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα και είδα το Poco X4 GT.

Μου φάνηκε πολύ καλό και η οθόνη μια χαρά. 

Το IU μου ξένισε λίγο. Επίσης είχε ένα εικονίδιο του chrome παραμορφωμένο.

Πάντως σε Κωτσόβολο είχαν δίπλα δίπλα το Poco με το S21 FE. To Poco έβγαζε πολύ καλύτερες φωτογραφίες και φύσαγε.

Δημοσ.

Εγω πειρα το poco x4 gt εχουνς φαει λιγο καραμελα με τις amoled ωραιες ειναι οχι must θα ξαναοω οτι η lcd εχει καλυτερη αναλυση στα γραφικα απο οτι η amoled εχω κ το poco f2 pro το mi 10t

To mi 10t. H αναλυση ειναι αλου.

Επεισης ειναι ποιο ξεκουραστη στα ματια κ ποιοε χρησημοποιει κλειστα φωτα για να δανουν τα χρωματα  της. Αmoled ?

Δημοσ.

Δεν διαφωνω οτι οι amoled δεν ειναι  must, απλως για τους περισσοτερους ειναι πιο εντυπωσιακες. Κι εγω σκεφτομαι σοβαρα το poco x4 gt και δεν με αποθαρρυνει η lcd (αν και προτιμω την αμολεντ).

Αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο με το x4 gt ειναι το software της xiaomi. Οι περισσοτεροι προτεινουν realme σε θεμα λογισμικου κι αυτο με αποτρεπει απ το να προβω σε αγορα του x4 gt ή του 11t pro.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...