Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα Daelim παπάκι 110 του πεθερου 5 χρόνια παρατημένο και προσπαθώ να του δώσω ζωή τώρα ξεκινοντας από την κεφαλή που είχε κόψει βαλβίδα και το παράτησαν μετά. Τελοσπαντων αυτό περνει ανταλλακτικά από astra και έβαλα μια κεφαλή το χρόνια ξανά σωστά έλυσα καρμπυρατέρ και τα καθάρισα όλα και προσπαθώ να το βάλω μπροστά και δεν περνει. Εάν το ψεκασω βενζίνη χωρίς το καρμπυρατέρ περνει παρπαπαραει όσο το ταιζω χωρίς καρμπυρατέρ παρπαραει μόλις βάλω καρμπυρατέρ δεν περνει καν. Τι λέτε να φτάιει ? 

Δημοσ.

Όχι φίλε αασχολιομουν με μηχανάκια παλιά και ευτυχώς δεν τα έχω ξεχάσει κάποια πράγματα ειδικά τα καρμπυρατέρ. Το δοκίμασα αφού φέρνει ρεύμα στο μπουζι δοκίμασα πριν λύσω το καρμπυρατέρ να το ταισω βενζίνη απ' την εισαγωγή να δω αν πάρει και όντως παρπαριζε αλλά με το που έβαζα το καρμπυρατέρ τίποτα.και έβαλα ένα 18αρι από lifan του (bro) 16αρι είχε μαμά το μηχανάκι,που το έβγαλε πριν μια εβδομάδα και δεν το χρειαζόταν και πάλι τα ίδια να μην μπορεί να πάρει μπροστά.

Κάτι άλλο γίνεται με το μηχανάκι και δεν μπορεί να παρει και δεν ξέρω τι άλλο να κοιτάξω. Σωληνάκι βενζίνης,φίλτρο καινούργια κεφαλή μεταχειρισμένη σε άριστη κατάσταση έβαλα πάνω χρονισμός καδένες φλάντζες όλα κομπλέ. Συμπίεση έχει το μηχανάκι καλή αλλά εκεί είναι το θέμα με την τροφοδοσία γιατί δεν στέλνει την βενζίνη πίσω στον λαιμό ώστε να δουλέψει εκεί έχω κολλήσει και πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Nospa10 είπε

Καλησπέρα. Έχω ένα Daelim παπάκι 110 του πεθερου 5 χρόνια παρατημένο και προσπαθώ να του δώσω ζωή τώρα ξεκινοντας από την κεφαλή που είχε κόψει βαλβίδα και το παράτησαν μετά. Τελοσπαντων αυτό περνει ανταλλακτικά από astra και έβαλα μια κεφαλή το χρόνια ξανά σωστά έλυσα καρμπυρατέρ και τα καθάρισα όλα και προσπαθώ να το βάλω μπροστά και δεν περνει. Εάν το ψεκασω βενζίνη χωρίς το καρμπυρατέρ περνει παρπαπαραει όσο το ταιζω χωρίς καρμπυρατέρ παρπαραει μόλις βάλω καρμπυρατέρ δεν περνει καν. Τι λέτε να φτάιει ? 

Μήπως να το πας σε κανέναν τεχνικό να στο φτιάξει.. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, takoulou είπε

Μήπως να το πας σε κανέναν τεχνικό να στο φτιάξει.. 

Παίζουν ρόλο τα πηνία στο να πάρει μπροστά το μηχανάκι ? Ξέρει κάποιος. ?

Δημοσ.
1 minute ago, Nospa10 said:

Παίζουν ρόλο τα πηνία στο να πάρει μπροστά το μηχανάκι ? Ξέρει κάποιος. ?

αφου χωρίς καρμπ παίρνει και είχες και σπινθήρα στο μπουζί τα πηνία που κολλάνε τώρα;

Δημοσ.

Το φλοτερ γεμίζει βενζίνη; Όταν πας να το βάλεις μπροστά, αν ταπώσεις την τρύπα του καρμπυρατέρ με το χέρι σου, φτύνει βενζίνη;

Δημοσ.

Τσέκαρε το σωληνάκι της βενζίνης απο το ρεζερβουάρ μηπως εχει βουλώσει, αν κατεβάζει κανονικα βενζινα, ανοιξε την υπερχείλιση του καρπυρατερ να δεις αν γεμίζει με βενζίνα και ξανα-δοκιμασε. Επισης δες μπουζι μηπως στο εχει λερώσει με πολυ μείγμα και δεν "σκαει"

Δημοσ.

Απο την στιγμη που σκαει με κερασμα, δυο πραγματα. Δεν κατεβαζει βενζινη ή δεν εχει καλη συμπιεση για να δημιουγηθει vacuum. Βαλβιδες ετριψες πριν κλεισεις κεφαλη?? Ελεγχθηκαν τα ελατηρια του πιστονιου??

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...