IoannisSM Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Προκειται να θεσω σε ακινησια το οχημα μου αφου δεν σκοπευω να πληρωσω τα τελη κυκλοφοριας του 2023. Επειδη πηρε παραταση η πληρωμη των τελων, μπορω να το θεσω σε ακινησια στις 28/2/2023 αντι στις 31/12/2022 χωρις να εχω προστιμο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, IoannisSM είπε Προκειται να θεσω σε ακινησια το οχημα μου αφου δεν σκοπευω να πληρωσω τα τελη κυκλοφοριας του 2023. Επειδη πηρε παραταση η πληρωμη των τελων, μπορω να το θεσω σε ακινησια στις 28/2/2023 αντι στις 31/12/2022 χωρις να εχω προστιμο? Ναι μπορεις κανονικοτατα Το ειχε κανει δικο μου ατομο περυσι Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2022 από Γιάννης Platano
IoannisSM Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ναι μπορεις κανονικοτατα Το ειχε κανει δικο μου ατομο περυσι Εννοω οτι δε θα πληρωσω καθολου τα τελη του 2023. Παντως αν κανουν διασταυρωση την ημερομηνια του ποτε εγινε η ακινησια μπορουν να πουν οτι το κυκλοφορησες το 2023 οποτε επρεπε να πληρωσεις τα τελη του 2023. Δηλαδη αλλο η παραταση για την πληρωμη και αλλο παραταση κυκλοφοριας του οχηματος χωρις να πληρωσει τα τελη του 2023. Γι αυτο και ρωταω...
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Εννοω οτι δε θα πληρωσω καθολου τα τελη του 2023. Παντως αν κανουν διασταυρωση την ημερομηνια του ποτε εγινε η ακινησια μπορουν να πουν οτι το κυκλοφορησες το 2023 οποτε επρεπε να πληρωσεις τα τελη του 2023. Δηλαδη αλλο η παραταση για την πληρωμη και αλλο παραταση κυκλοφοριας του οχηματος χωρις να πληρωσει τα τελη του 2023. Γι αυτο και ρωταω... Σου εξηγησα οτι δικο μου ατομο εκανε αρση ακινησιας 28/2/2022 χωρις κανενα προβλημα και φυσικα δεν πληρωσε τελη του 2022 Για του λογου το αληθες : https://www.kathimerini.gr/economy/local/562194925/teli-kykloforias-2023-kai-episima-paratasi-eos-ta-teli-fevroyarioy-pos-tha-ginei-i-pliromi/ • Κατάθεση πινακίδων. Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου μπορούν να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις πινακίδες των οχημάτων όσοι θέλουν να τα θέσουν σε ακινησία. Με τη διαδικασία της «ηλεκτρονικής ακινησίας», οι κάτοχοι των οχημάτων δεν χρειάζεται να επισκεφθούν την εφορία. Με ηλεκτρονική αίτηση η οποία περιλαμβάνει τα ακριβή στοιχεία της πόλης, της οδού και του αριθμού του σημείου ακινητοποίησης του οχήματος, ολοκληρώνεται η σχετική διαδικασία. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2022 από Γιάννης Platano 1
Ptotal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα ,σε όχημα το οποίο έχει πληρωμένα τα περσινά τέλη κυκλοφορίας ,για ποιον λόγο δεν μπορεί να τεθεί σε ηλεκτρονική ακινησία ; Μπαίνοντας στην εφαρμογή muscar,η επιλογή για ακινησία του οχήματος δεν επιλέγεται .
Joshua21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ptotal είπε Καλησπέρα ,σε όχημα το οποίο έχει πληρωμένα τα περσινά τέλη κυκλοφορίας ,για ποιον λόγο δεν μπορεί να τεθεί σε ηλεκτρονική ακινησία ; Μπαίνοντας στην εφαρμογή muscar,η επιλογή για ακινησία του οχήματος δεν επιλέγεται . Νέα εφαρμογή η "μουσχάρ"? Πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι, μόνο που δεν δίνεις καμία απολύτως πληροφορία μήπως και μπορέσουμε να σκεφτούμε κάποιον, τι ακριβώς μήνυμα λάθους βγάζει? Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν παίζει ρόλο αν είναι πληρωμένα ή όχι τα περσινά τέλη. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από Joshua21
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Ptotal είπε Καλησπέρα ,σε όχημα το οποίο έχει πληρωμένα τα περσινά τέλη κυκλοφορίας ,για ποιον λόγο δεν μπορεί να τεθεί σε ηλεκτρονική ακινησία ; Μπαίνοντας στην εφαρμογή muscar,η επιλογή για ακινησία του οχήματος δεν επιλέγεται . Εδω θα μπεις https://www.gov.gr/arxes/anexartete-arkhe-demosion-esodon-aade/anexartete-arkhe-demosion-esodon-aade/delose-akinesias-okhematos-idiotikes-khreses-ikh
Ptotal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Στις 26/2/2023 στις 5:39 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Εδω θα μπεις https://www.gov.gr/arxes/anexartete-arkhe-demosion-esodon-aade/anexartete-arkhe-demosion-esodon-aade/delose-akinesias-okhematos-idiotikes-khreses-ikh Προσπάθησα και από εδώ αλλά τίποτα !Τελικά τα πλήρωσα ,σας ευχαριστώ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα