therock Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Ψάχνω κάποιο αδιάβροχο παντελόνι από κάτω ακόμα και σε στυλ φόρμας να είναι να μπορώ να το φοράω όταν βρέχει και να μην έχω θέμα. Αλλά θέλω να είναι το ίδιο αδιάβροχο και να το φοράς απευθειας, όχι σαν αυτά που είναι σα κελυφος που φοράς πάνω από τη φόρμα. Ούτε επίσης θέλω αυτές τις φόρμες του σκι που είναι γελοίες να της φοράς στο δρόμο καθώς περπατάς Έχει βρει κανείς τίποτα? Μόνο 2-3 προϊόν terrex rain.rdy στην Adidas έχω βρει
StamTheMan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, therock είπε Ψάχνω κάποιο αδιάβροχο παντελόνι από κάτω ακόμα και σε στυλ φόρμας να είναι να μπορώ να το φοράω όταν βρέχει και να μην έχω θέμα. Αλλά θέλω να είναι το ίδιο αδιάβροχο και να το φοράς απευθειας, όχι σαν αυτά που είναι σα κελυφος που φοράς πάνω από τη φόρμα. Ούτε επίσης θέλω αυτές τις φόρμες του σκι που είναι γελοίες να της φοράς στο δρόμο καθώς περπατάς Έχει βρει κανείς τίποτα? Μόνο 2-3 προϊόν terrex rain.rdy στην Adidas έχω βρει Τετοιο καιρο βγαζει το Lidl αδιαβροχα παντελονια,εχω παρει 5 η 6 τα τελευταια χρονια. Ενδεχεται να τα εχει ηδη βγαλει,λογω ζεστης δεν ασχοληθηκα να παρω καινουργια. Ολα αυτα τα ρουχα δε θελουν πλυσιμο στο πλυντηριο με απορρυπαντικο-μαλακτικο,μονο στο χερι με σαπουνι. Αυτα του lidl ειναι και πολυ ζεστα,σε φαση που αν δεν εχει κρυο ιδρωνεις και ταλαιπωρεισαι. Γενικοτερα ψαχνεις παντελονι για σκι,απλα αυτα του lidl παιζαν στο 15ευρω και αξιζαν τα λεφτα τους με το παραπανω.
therock Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, StamTheMan είπε Γενικοτερα ψαχνεις παντελονι για σκι,απλα αυτα του lidl παιζαν στο 15ευρω και αξιζαν τα λεφτα τους με το παραπανω. Σκι δε θέλω είναι γελοία. Δε μπορείς να περπατάς έτσι στους δρόμους Κοίταξα λίγο στο φυλλάδιο του Lidl δε βρήκα κάτι σε αδιάβροχο για αυτή τη περίοδο..
StamTheMan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, therock είπε Σκι δε θέλω είναι γελοία. Δε μπορείς να περπατάς έτσι στους δρόμους Κοίταξα λίγο στο φυλλάδιο του Lidl δε βρήκα κάτι σε αδιάβροχο για αυτή τη περίοδο.. Αυτό ειναι γελοιο,δε σημαινει οτι ειναι ολα ομως.Και του Λιντλ σκι ειναι,η μάρκα ειναι crivit αλλα ουτε εγω βρηκα κατι.Εγω εχω παρει 5 μαυρα παντελονια,αδιαβροχα και διακριτικά, οσα χρονια δουλευα διανομη χειμώνα, τα φορουσα σε καθε βαρδια και ημουν πολυ ανετα,ειδικά απο θεμα κρυου .
madnifestah Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 παντελόνι ορειβασίας/πεζοπορίας ψάχνεις... ενδεικτικά Northfinder Boden NO-3815OR-269 Ανδρικό Μακρύ Παντελόνι Πεζοπορίας Μαύρο | Skroutz.gr Northfinder Atlas NO-3811OR-269 Ανδρικό Μακρύ Παντελόνι Πεζοπορίας Μαύρο | Skroutz.gr
d_gkal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Νομίζω έχει στη nike αυτό που ψάχνεις. Βέβαια τις ζεστές ημέρες θα βράζεις
StamTheMan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 45 λεπτά πριν, d_gkal είπε Νομίζω έχει στη nike αυτό που ψάχνεις. Βέβαια τις ζεστές ημέρες θα βράζεις Και θα το πληρωσει κανα εκατομμυριο. 2 ώρες πριν, madnifestah είπε παντελόνι ορειβασίας/πεζοπορίας ψάχνεις... ενδεικτικά Northfinder Boden NO-3815OR-269 Ανδρικό Μακρύ Παντελόνι Πεζοπορίας Μαύρο | Skroutz.gr Northfinder Atlas NO-3811OR-269 Ανδρικό Μακρύ Παντελόνι Πεζοπορίας Μαύρο | Skroutz.gr Σιγουρα μπορει να βρει και φθηνοτερα. Ποσο αδιαβροχα ειναι αυτα;
d_gkal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δε ξέρω πόσο έχει. Και αν υπάρχει βασικά γιατί θυμάμαι το είδα μια φορά μόνο.
madnifestah Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Σιγουρα μπορει να βρει και φθηνοτερα. Ποσο αδιαβροχα ειναι αυτα; 10.000mm και αρκετά ζεστα. για περπάτημα σε βροχή-χιονι είναι μια χαρά. ακόμη και αν κάτσεις, η γονατίσεις (γι αυτο που φτιαχτηκαν δλδ). αν το θέλει για ντελιβερι, θα κρατήσει λίγες ώρες σε βροχη (σε ψιχάλες δεν εχει θεμα) αλλά θα πάρει νερό τελικά. εκεί τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα εξωτερικό αδιαβροχο τύπου ανορακ. 1
StamTheMan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, madnifestah είπε αν το θέλει για ντελιβερι, θα κρατήσει λίγες ώρες σε βροχη (σε ψιχάλες δεν εχει θεμα) αλλά θα πάρει νερό τελικά. εκεί τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα εξωτερικό αδιαβροχο τύπου ανορακ Αυτα του lidl δε με εχουν απογοητευσει ( εκτος απο ενα που το επλυνε η κοπελα μου και τελειωσε σαν αδιαβροχο ) ,δεν εχουν βαλει νερο.Αν πεσεις σε καταιγιδα,τοτε ναι,δε σε σωνει τιποτε αλλο περαν του κλασσικου εξωτερικου "πλαστικου" αδιαβροχου.
basilis_k6 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 βροχη με τα ποδια η με οχημα? αυτο που ψαχνεις υπαρχει αλλα για να ειναι ανετο, δροσερο, μαλακο κτλ θελεις 250+ ευρω. 1
therock Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όχι δεν είμαι delivers απλά επειδή κυκλοφορώ αποκλειστικά με μηχανάκι θέλω κάτι να κυκλοφορώ άνετα όταν βρέχει. Δε μιλάω για τρέλες διαδρομές άντε δεκα-δεκαπεντε λεπτά στη βροχή. Αλλά μετά όταν πάω γραφειο να στεγνώνει και σχετικά μη κάθομαι σα βατραχανθρωπος Μιας και βλέπω έχετε ασχοληθεί θα σας πω και γω τι έχω βρει μέχρι στιγμής. Αυτά είναι από adidas τα αιδαβροχα. Δε ξέρω σε τι βαθμό και που διαφέρουν πέρα από το στυλ. Από εμφάνιση πιο πολύ τα golf pants κρίνω πως είναι κατάλληλα για να κυκλοφορήσεις και να μη φαίνεσαι σα διαστημανθρωπος και είναι άλλωστε και τα πιο ακριβα https://www.adidas.gr/multi-primegreen-windfleece-pants/GU6501.html?pr=recently_viewed&slot=4 https://www.adidas.gr/terrex-zupahike-hiking-pants/GI7308.html?pr=recently_viewed&slot=2 https://www.adidas.gr/terrex-multi-rain.rdy-primegreen-two-layer-rain-pants/GM4774.html https://www.adidas.gr/rain.rdy-golf-pants/HK7447.html Τα Zupahike τα βρήκα χθες και σε κατάστημα αλλά δε ξέρω αν είναι ο ίδιος κωδικός επειδή είδα πως είχαν και λάστιχο Επίσης πήγα και μια από Columbia. Είχε ένα που μαρεσε το δοκίμασα αλλά δεν ήταν ακριβώς αδιάβροχο είπε water resistant ο υπάλληλος. Αλλά είναι φετινή παραλαβή και είχε 120 ευρο και δεν έπαιζε έκπτωση. Πολλά λεφτά και ούτε καν waterproof. Αλλά μου άρεσε σε εμφάνιση όταν το φορεσα. Το βρήκα Ισπανία σε ένα μαγαζί στα 70 και ίσως μπω στον κόπο να το παραγγείλω από κει Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2022 από therock
StamTheMan Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, therock είπε Επίσης πήγα και μια από Columbia. 1 ώρα πριν, therock είπε είχε 120 ευρο και δεν έπαιζε έκπτωση. Πολλά λεφτά και ούτε καν waterproof. Πακετο πανε. Ψαξε σκρουτζ για παντελονια σκι και μην βασανιζεις τον εαυτο σου.
vs_skg Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 https://spoke-london.com/products/bullet_new_navy Φτιαγμένα για ποδηλασία με βροχή, γιατί από ότι κατάλαβα ψάχνεις για ρούχο και όχι να κυκλοφορείς σαν λέτσος/delivery boy. (Δεν πληρωνεις τελωνείο)
therock Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Προσπαθώ να βγάλω άκρη με το μέγεθος (ένα ακόμα μείον με το να παραγγείλεις από εξωτερικό). Στο καρτέλακι έλεγε 34 και στην από κάτω σειρά του 44. Ελπίζω να είναι το 34 που λέει και στην σελίδα αλλά πως μπορώ να είμαι σιγουρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα