Aggeluska Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα, έχω πάρει μια Rx 6700xt και σκέφτομαι να αγορασω μια βάση στήριξης γιατί έτσι όπως την βλέπω είναι πολυ μεγαλη και βαριά. Τσεκαρα μια Σκρουτζ και βρήκα μόνο μια βάση με κακες όμως κριτικές. Έχετε κάποια να προτείνετε; Το κουτί μου είναι το Be Quiet Pure Base 500DX. 1
Λύση niko13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στο γερμανικό amazon?έχει διαφορους τυπους.https://www.amazon.de/s?k=gpu+holder&crid=2HKF2J65KNZYU&sprefix=gpu+holder%2Caps%2C139&ref=nb_sb_noss_1,εγώ έχω πάρει την πρώτη που βλεπεις την τηλεσκοπική..Υπάρχει κ Ελλάδα αλλά σε διπλή τιμή https://www.electronicaeshop.eu/teleskopike-vase-sterixes-aloeminioe-kartas-yrafikon-gpu-me-maynete-kai-epektase-eos-117mm-vc-15plus.html.Αν πας για τέτοια σιγουρεψου πως σε καλύπτει στο ύψος που φτάνει.
Aggeluska Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 ευχαριστω. πιο πολυ ηθελα να ακουσω γνωμες απο καποιον που εχει αντιστοιχο προιον και να μου πει αν κανει δουλεια κλπ και να μου κανει καμια προταση στο ποια να παρω.
niko13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Aggeluska είπε ευχαριστω. πιο πολυ ηθελα να ακουσω γνωμες απο καποιον που εχει αντιστοιχο προιον και να μου πει αν κανει δουλεια κλπ και να μου κανει καμια προταση στο ποια να παρω. Κάνουν δουλειά όλες ,το θέμα είναι ποια σε βολεύει,κατά πόσο θες να φαίνεται,κτλ..Η συγκεκριμενη είναι σαν να έχεις κάτι με παχος ένος δαχτύλου , να σπρώχνει την κάρτα πάνω..Από ότι έχω δει στην rtx 4090 tuf ,δίνουν κάτι αντίστοιχο μέσα στο κουτί Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2022 από niko13
ooaris Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Έγω ένα ρολό από χαρτί κουζίνας είχα ψαλιδίσει μια φορά και έναν καιρό... Bάλε καμιά φιγούρα αν έχεις...
alexinhogr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Ράβδος θερμοκολλησης ,την κόβεις όσο θες και την βάζεις όπου θες...🤣🤣🤣
Ronnie1985 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οι λύσεις από amazon που σου προτείνουνε είναι πολύ καλές ανάλογα τι στυλ και ύψος χρειάζεσαι διαλέγεις. Μια λύση που σε καλύπτει και σε καλή τιμή σχετικά από Ελλάδα. https://www.e-shop.gr/coolermaster-masteraccessory-universal-vga-holder-p-PER.817642?gclid=EAIaIQobChMI34Oi17GV_AIVh_l3Ch3_9AsQEAQYASABEgI8TPD_BwE Έχει δύο 12cm στύλους όπου μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ένα μόνο αν σε φτάνει στο ύψος. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2022 από Ronnie1985 1
Aggeluska Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 17 hours ago, Ronnie1985 said: Οι λύσεις από amazon που σου προτείνουνε είναι πολύ καλές ανάλογα τι στυλ και ύψος χρειάζεσαι διαλέγεις. Μια λύση που σε καλύπτει και σε καλή τιμή σχετικά από Ελλάδα. https://www.e-shop.gr/coolermaster-masteraccessory-universal-vga-holder-p-PER.817642?gclid=EAIaIQobChMI34Oi17GV_AIVh_l3Ch3_9AsQEAQYASABEgI8TPD_BwE Έχει δύο 12cm στύλους όπου μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ένα μόνο αν σε φτάνει στο ύψος. ωραιο και αυτο. βεβαια τα αλλα ειναι πιο elegant. 1
Ronnie1985 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Aggeluska είπε ωραιο και αυτο. βεβαια τα αλλα ειναι πιο elegant. Σε καταλαβαίνω πως το λες, βέβαια και αυτά που είναι σα στυλ φακός, μου φαίνονται κάπως "χοντρά" . Αλλά θεωρώ πως ότι και να διαλέξεις, και το κουτί σου φαντάζομαι είναι μαύρο, με το που μπει να κρατά την κάρτα μετά ξεχνάς ότι υπάρχει. Εγώ πχ είχα φέρει από aliexpress γιατί δε το έβρισκα τότε από αλλού, αυτό που θα δεις στη φωτό πιο κάτω και έχω ξεχάσει πως υπάρχει δε το παρατηρώ καν μες στο κουτί. Απλά ήταν μια άλλη εταιρεία (johnson). Δε τη βρίσκω πλέον και σου έβαλα άλλη μάρκα μεν, αλλά ακριβώς ίδιο σχέδιο. Και βολεύει που έχει δύο ξεχωριστά στυλό, γιατί αν σε φτάνει το ένα(το ιδανικό) να μην έχεις τσάμπα πρόσθετο υλικό χωρίς λόγο μες στο κουτί.
Aggeluska Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Ευχαριστώ για την πρόταση. Ένα άσπρο be quiet έχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα