Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω τη παρεα!

Αντιμετωπιζω το εξης θεμα. Σε λιγοτερο απο 1 ετος με οποιοδηποτε ποντικι χρησιμοποιω ξεκινανε τα προβληματα. Ασχολουμαι κυριως με photo video & music editing και οχι τοσο με gaming. Παρα ταυτα το mouse που εχω τωρα ειναι ενα Razer DeathAdder Essential Gaming.

To βασικο προβλημα ειναι το αριστερο κλικ. Κατα βαση δυσλειτουργει καθως ... η δεν πιανει με την πρωτη η πολλες φορες το μονο κλικ το αναγνωριζει σαν διπλό. Ναι οκ ειναι εντος εγγυησης αλλα δεν με ενδιαφερει να το επισκευασω αλλα να βρω καποιο αρκετα πιο αξιοπιστο σε βαθος χρονου.

Εχετε καποιο να προτεινετε ; 

Ευχαριστω

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

logitech την επομενη φορα

Έχω αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα σε ένα G502 αν θυμάμαι καλά, πριν αρκετά χρόνια.
Τυχαίνει μωρέ.. το ότι το παθαίνει με ότι mouse παίρνει με προβληματίζει. 

Λογικά τα πετάει στον τοίχο όταν δεν κάνει κάτι σωστά, δεν εξηγείται :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπημένο κλασσικό, σχεδόν αθάνατο, σε πολύ καλή τιμή έστω για μια δοκιμή

https://www.skroutz.gr/s/21963319/Microsoft-Business-Basic-Ενσύρματο-Ποντίκι-Μαύρο.html

η ρόδα του αθάνατη, τα κλικ του δεν παρουσίασαν ποτέ το θέμα που αναφέρεις και τα έχω δουλέψει πολύ κακές συνθήκες (βιομηχανικό χώρο με σκόνες, βρωμιά κλπ)

Τα τελευταία χρόνια είπα να πάω σε κάτι πιο "εξελιγμένο", με φωτάκια και επιλογή για poling rate, μιας και ρίχνουμε κανά cs αραιά και που.

Διάδοχος λοιπόν των ms mouse ήταν το Genesis krypton 400.

Αρκετά χρόνια λειτουργίας, κανένα πρόβλημα πουθενά, με καλή αίσθηση κα απόκριση, τιμή κοντά στα 20 (αν θυμάμαι καλά). Μοναδικό μειονέκτημα οτι η υφή του καουτσούκ που έχει στο περίβλημα έχει αρχίσει και φθείρεται, σου δίνει μερικές φορές την αίσθηση του λερωμένου. Έχω προσπαθήσει να το αφαιρέσω με οινόπνευμα και καθαρή βενζίνη, χωρίς επιτυχία.

Ορισμένα Logitech έχουν επίσης πολύ καλή φήμη όπως προαναφέρθηκε όμως δεν έχω μεγάλη εμπειρία.

Έχω πιάσει για λίγο καιρό στην δουλειά ασύρματο logitech(δυστυχώς δε συγκράτησα μοντέλο) και πραγματικά μπορώ να πω οτι ήταν σα να δουλεύεις ενσύρματο σε απόκριση και ακρίβεια χωρίς κανένα πρόβλημα αποσύνδεσης. Το διάστημα που το χρησιμοποίησα ήταν σχετικά μικρό και δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, giantzeron είπε

Χαιρετω τη παρεα!

Αντιμετωπιζω το εξης θεμα. Σε λιγοτερο απο 1 ετος με οποιοδηποτε ποντικι χρησιμοποιω ξεκινανε τα προβληματα. Ασχολουμαι κυριως με photo video & music editing και οχι τοσο με gaming. Παρα ταυτα το mouse που εχω τωρα ειναι ενα Razer DeathAdder Essential Gaming.

To βασικο προβλημα ειναι το αριστερο κλικ. Κατα βαση δυσλειτουργει καθως ... η δεν πιανει με την πρωτη η πολλες φορες το μονο κλικ το αναγνωριζει σαν διπλό. Ναι οκ ειναι εντος εγγυησης αλλα δεν με ενδιαφερει να το επισκευασω αλλα να βρω καποιο αρκετα πιο αξιοπιστο σε βαθος χρονου.

Εχετε καποιο να προτεινετε ; 

Ευχαριστω

Φταίνε οι διακόπτες, το έχω πάθει από Logitech με omron, θα σου πρότεινα να πάρεις ποντίκι με οπτικούς/laser διακόπτες ( δεν εννοώ τον αισθητήρα αλλά το δεξί κ αριστερό click), η razer έχει σίγουρα, η roccat kone XP, σίγουρα θα έχουν και άλλες.

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ.

Αν έχεις πρόβλημα με όλα τα ποντικια και με την προυπόθεση οταν δεν το ταλαιπωρείς εσύ, τοτε πράγματι κατι συμβαινει και στο μόνο που πάει το μυαλό μου ειναι μηπως το usb που το βαζεις για κάποιο λογο δινει περισσοτερο ρεύμα, δοκίμασε να το μετρήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια απλη χρηση κανω.. και αυτο με το usb δε νομιζω να ισχυει καθως μου εχεθ συμβει και με παλιοτερα συστηματα αλλα και με το καινουργιο.
Κατεληξα στο  logi  G502 HERO και βλεπουμε. 

Σας ευχαριστω και καλες γιορτες

Επεξ/σία από giantzeron
Δημοσ.

Για Razer επιβεβαιώνω, έχω αλλάξει 2 Viper 8k σε λιγότερο από χρόνο. Το πρώτο μάλιστα χάλασε στο δίμηνο. Δεν ξέρω αν έχει βγει καμιά ελαττωματική παρτίδα διακοπτών, αλλά χάλασαν πολύ γρήγορα. Τώρα πήρα το Ultimate και φαίνεται να κρατάει μέχρι στιγμής, θα δείξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, BadBoy είπε

Για Razer επιβεβαιώνω, έχω αλλάξει 2 Viper 8k σε λιγότερο από χρόνο. Το πρώτο μάλιστα χάλασε στο δίμηνο. Δεν ξέρω αν έχει βγει καμιά ελαττωματική παρτίδα διακοπτών, αλλά χάλασαν πολύ γρήγορα. Τώρα πήρα το Ultimate και φαίνεται να κρατάει μέχρι στιγμής, θα δείξει.

Χάλασε το δεξί αριστερό click ή κάτι άλλο; όπως και να έχει good to know!

Βλέπω polling rate 8000, την παλεύουν; έχω μείνει αρκετά πίσω, θυμάμαι μερικές usb είχαν θέμα με 1000.

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Havik είπε

Χάλασε το δεξί αριστερό click ή κάτι άλλο; όπως και να έχει good to know!

Βλέπω polling rate 8000, την παλεύουν; έχω μείνει αρκετά πίσω, θυμάμαι μερικές usb είχαν θέμα με 1000.

Χάλασε το κλικ της ροδέλας και στα δύο, υποθέτω έχει τον ίδιο διακόπτη με τα βασικά κουμπιά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...