Millennium Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 @BALABANIS για 1440p καλύτερα να πας σε 27". Αν θες μικρότερη και θες pixel density υπάρχουν και 25αρες αλλά οι αξιόλογες είναι πάνω από το budget σου. 1
BALABANIS Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Στις 23/3/2023 στις 12:09 ΠΜ, leros2004 είπε 27αρα, δεν υπάρχει σύγκριση .... Στις 23/3/2023 στις 10:59 ΠΜ, Millennium είπε @BALABANIS για 1440p καλύτερα να πας σε 27". Αν θες μικρότερη και θες pixel density υπάρχουν και 25αρες αλλά οι αξιόλογες είναι πάνω από το budget σου. Οκ πάμε σε 27αρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθήσατε και αφιερώσατε λίγο χρόνο για να γράψετε! Αν χρειαστώ κάτι η έχω ερώτημα σαν νέος στα desktop θα σας tagάρω και θα επανέλθω! 🙏
BALABANIS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Καληπέρα παίδες! Επέστρεψα με θέμα ψύκτρας. Είδα πως ο επεξεργαστής ειναι αρκετα ζεστος και ανεβάζει εώς και 95 βαθμους με απλές ψυκτρες (στις δοκιμές). Επέστρεψα την Pure Rοck 2 και τώρα ειμαι σε αναζήτηση άλλης, καλύτερης, καθώς είναι η μόνη εκρεμμότητα πια. Κουράστηκα με την αναζήτηση και σκέφτηκα να πάω εδω να τελειώνω: https://www.bestprice.gr/item/2155832743/arctic-liquid-freezer-ii-280.html Ξεφεύγω βεβαια αρκετά (Γυρω στο 100αρικο πάει) δεν το θέλω αλλα δεν βρίσκω λυση στο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με τις θερμοκρασίες. Εάν έχετε κάποια προταση, καλοδεχουμενη! Να κλεισει και αυτό! Τα υπόλοιπα είναι καθ οδόν!!! @leros2004 @Millennium @thetiesthatbind @triplex1 Σας ευχαριστώ για την βοήθεια!!
Herald Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Στις 27/3/2023 στις 3:23 ΜΜ, BALABANIS είπε Καληπέρα παίδες! Επέστρεψα με θέμα ψύκτρας. Είδα πως ο επεξεργαστής ειναι αρκετα ζεστος και ανεβάζει εώς και 95 βαθμους με απλές ψυκτρες (στις δοκιμές). Επέστρεψα την Pure Rοck 2 και τώρα ειμαι σε αναζήτηση άλλης, καλύτερης, καθώς είναι η μόνη εκρεμμότητα πια. Κουράστηκα με την αναζήτηση και σκέφτηκα να πάω εδω να τελειώνω: https://www.bestprice.gr/item/2155832743/arctic-liquid-freezer-ii-280.html Ξεφεύγω βεβαια αρκετά (Γυρω στο 100αρικο πάει) δεν το θέλω αλλα δεν βρίσκω λυση στο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με τις θερμοκρασίες. Εάν έχετε κάποια προταση, καλοδεχουμενη! Να κλεισει και αυτό! Τα υπόλοιπα είναι καθ οδόν!!! @leros2004 @Millennium @thetiesthatbind @triplex1 Σας ευχαριστώ για την βοήθεια!! Ότι ψύκτρα και να βάλεις θα είναι ζεστό το CPU. Στην απαγωγή θερμότητας είναι το πρόβλημα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για 280 AIO.
BALABANIS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 16 ώρες πριν, Herald είπε Ότι ψύκτρα και να βάλεις θα είναι ζεστό το CPU. Στην απαγωγή θερμότητας είναι το πρόβλημα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για 280 AIO. Οπότε τι θα μου πρότεινες; Πήγα στη λύση της 280 ΑIO για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τι πρόβλημα υπάρχει στην απαγωγή θερμότητας; Δεν ψύχονται με τπτ οι νεοι Ryzen; Σορρυ τωρα για τις πιθανόν χαζές για εσας ερωτησεις, αλλα είπαμε, τα βασικά γνωρίζω! Προτείνετε μου κάποιες αν θέλετε, θα διαλέξω. Μόνο αυτό έμεινε...
jgeorgiou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, BALABANIS είπε Οπότε τι θα μου πρότεινες; Πήγα στη λύση της 280 ΑIO για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τι πρόβλημα υπάρχει στην απαγωγή θερμότητας; Δεν ψύχονται με τπτ οι νεοι Ryzen; Σορρυ τωρα για τις πιθανόν χαζές για εσας ερωτησεις, αλλα είπαμε, τα βασικά γνωρίζω! Προτείνετε μου κάποιες αν θέλετε, θα διαλέξω. Μόνο αυτό έμεινε... πρέπει να "διώχνεις" τον ζεστό αέρα γρήγορα έξω από το κουτί οπότε βάλε τους ανεμιστήρες της υδρόψυξης να φυσάνε από μέσα προς τα έξω Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από jgeorgiou 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα