Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα κανει μια παραγγελία πριν μερικες μερες απο ενα καταστημα την οποία ακυρωσα μερικα λεπτα αργότερα γιατι αλλαξα γνωμη, για δικους μου λογους. Επικοινώνησα άμεσα και εγινε η ακύρωση. Πηρε 2-3 μερες για να φανει στις συναλλαγές η (θεωρω εγω πως ειναι) πίστωση, η οποια παρεμπιπτόντως ειναι σε κοκκινο, ενω ειχα την εντύπωση πως τα κοκκινα ειναι χρήματα που εχουν βγει οχι χρηματα που μπαίνουν, και το λεω γιατι αλλες φορες οταν μπαινουν ειναι πράσινα. Ομως στο σύνολο του διαθέσιμου υπολοίπου αυτο το ποσο δεν εχει προστεθεί, και ακομα και στο μικτό/λογιστικο υπόλοιπο το σύνολο ειναι ελάχιστα μεγαλύτερο, περιπου 5 ευρω παραπανω απο το διαθεσιμο, σιγουρα οχι 61,91. Υπαρχει καποιος αλλος με myAlpha που να γνωριζει αν πρεπει να περιμενω κι αλλο η να επικοινωνήσω με τράπεζα? 

Screenshot_20221223_133028.jpg

Επεξ/σία από XarisArgy
Δημοσ.

Έως και 15 μέρες παίρνει ο αντιλογισμός. Αν η πληρωμή έγινε σε epos μη συστεμικής τράπεζας (πχ Viva) και δεν έχουν επιστραφεί τα λεφτά στο 10ήμερο, κάνε και αμφισβήτηση για να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Έως και 15 μέρες παίρνει ο αντιλογισμός. Αν η πληρωμή έγινε σε epos μη συστεμικής τράπεζας (πχ Viva) και δεν έχουν επιστραφεί τα λεφτά στο 10ήμερο, κάνε και αμφισβήτηση για να είσαι σίγουρος.

Ολα τα παραπάνω αν το κατάστημα εκανε την ακύρωση 😁

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Ολα τα παραπάνω αν το κατάστημα εκανε την ακύρωση 😁

Σωστό κι αυτό... 😆

44 λεπτά πριν, XarisArgy είπε

Επικοινώνησα άμεσα και εγινε η ακύρωση.

Τηλεφωνικώς ή γραπτώς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Σωστό κι αυτό... 😆

Τηλεφωνικώς ή γραπτώς;

Και τηλεφωνικώς και γραπτώς. Πηρα τηλ πρωτα αλλα ηταν λιγο αργα και δεν τους βρηκα, οποτε εστειλα email. Την αλλη ημερα το πρωι πήρα και τηλέφωνο αλλα μου ειπαν πως πηραν το μήνυμα και μου απάντησαν κιολας. Για καποιο λογο ηταν στα spam και δεν το ειχα δει, αλλα μου εχουν απαντησει λέγοντας οτι την ακύρωσαν. Επισης εχω την εντυπωση οτι μεσω AlphaBank εγινε η συναλλαγή. 

Επεξ/σία από XarisArgy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...