Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστειλα μια εικόνα σοκολάτας "kiss" σε έναν φίλο για να του πω ότι αφαίρεσαν την άσπρη κρέμα ΚΑΙ την έκανα μικρότερη και έφαγα μπαν 3 ημερών για περιεχόμενο σεξουαλική κακοποίησης παιδιών.

Υποθέτω το A.I. του Facebook συνέδεσε το ροζ, τη λέξη "kiss" και το cartoon πρόσωπο του παιδιού.

IMG_3511.jpg.7a8dbc66be1742c6ac39570e5b7bdc34.jpg

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Καθόλου τρελό. 

Εφαγες ban από το messenger η μόνο το fb; 

Messenger για τρεις μέρες. Σκέφτομαι αν ήμουν σε μια χώρα όπου όλα παρακολουθούνται όπως η Κίνα ίσως να ήταν πολύ σοβαρό.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, redmedusa είπε

Messenger για τρεις μέρες. Σκέφτομαι αν ήμουν σε μια χώρα όπου όλα παρακολουθούνται όπως η Κίνα ίσως να ήταν πολύ σοβαρό.

Από κάτι τέτοια και πολλά άλλα, αρκετοι άλλαξαν δίκτυο. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, redmedusa είπε

Kαι λίγα σου έριξαν!Ακου  kiss !!!!!Οταν έχετε στην Κρήτη εκείνα τα τεράστια κρουασαν με διπλή σοκολάτα .

αίσχος!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, redmedusa είπε

Έστειλα μια εικόνα σοκολάτας "kiss" σε έναν φίλο για να του πω ότι αφαίρεσαν την άσπρη κρέμα ΚΑΙ την έκανα μικρότερη και έφαγα μπαν 3 ημερών για περιεχόμενο σεξουαλική κακοποίησης παιδιών.

Υποθέτω το A.I. του Facebook συνέδεσε το ροζ, τη λέξη "kiss" και το cartoon πρόσωπο του παιδιού.

Πιθανότατα και το "άσπρη κρέμα".

Σοβαρά όμως, δεν νομίζω να πιστέψει κανείς ότι παιδόφιλος κάνει δουλειά με το messenger. Βέβαια στο Ελλάντα είμαστε, ποτέ δεν ξέρεις. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, The_Other_One είπε

Σοβαρά όμως, δεν νομίζω να πιστέψει κανείς ότι παιδόφιλος κάνει δουλειά με το messenger

Ψάξου λίγο θα εκπλαγείς 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, redmedusa είπε

Τουλάχιστον εσύ έστειλες και κάτι. Αλλοι ξυπνούσαν ένα πρωι και απλά ήταν μπαναρισμένοι οι λογαριασμοί τους και δεν τους πήραν ποτέ πίσω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...