redmedusa Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Έστειλα μια εικόνα σοκολάτας "kiss" σε έναν φίλο για να του πω ότι αφαίρεσαν την άσπρη κρέμα ΚΑΙ την έκανα μικρότερη και έφαγα μπαν 3 ημερών για περιεχόμενο σεξουαλική κακοποίησης παιδιών. Υποθέτω το A.I. του Facebook συνέδεσε το ροζ, τη λέξη "kiss" και το cartoon πρόσωπο του παιδιού.
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Καθόλου τρελό. Εφαγες ban από το messenger η μόνο το fb;
The_Other_One Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Σου έκανα report, τώρα μιλάω με δίωξη. Καλά Χριστούγεννα στην μπουζού. 1
redmedusa Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Καθόλου τρελό. Εφαγες ban από το messenger η μόνο το fb; Messenger για τρεις μέρες. Σκέφτομαι αν ήμουν σε μια χώρα όπου όλα παρακολουθούνται όπως η Κίνα ίσως να ήταν πολύ σοβαρό.
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, redmedusa είπε Messenger για τρεις μέρες. Σκέφτομαι αν ήμουν σε μια χώρα όπου όλα παρακολουθούνται όπως η Κίνα ίσως να ήταν πολύ σοβαρό. Από κάτι τέτοια και πολλά άλλα, αρκετοι άλλαξαν δίκτυο.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, redmedusa είπε Messenger για τρεις μέρες. Σκέφτομαι αν ήμουν σε μια χώρα όπου όλα παρακολουθούνται όπως η Κίνα ίσως να ήταν πολύ σοβαρό. Kαι λίγα σου έριξαν!Ακου kiss !!!!!Οταν έχετε στην Κρήτη εκείνα τα τεράστια κρουασαν με διπλή σοκολάτα . αίσχος!!
The_Other_One Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, redmedusa είπε Έστειλα μια εικόνα σοκολάτας "kiss" σε έναν φίλο για να του πω ότι αφαίρεσαν την άσπρη κρέμα ΚΑΙ την έκανα μικρότερη και έφαγα μπαν 3 ημερών για περιεχόμενο σεξουαλική κακοποίησης παιδιών. Υποθέτω το A.I. του Facebook συνέδεσε το ροζ, τη λέξη "kiss" και το cartoon πρόσωπο του παιδιού. Πιθανότατα και το "άσπρη κρέμα". Σοβαρά όμως, δεν νομίζω να πιστέψει κανείς ότι παιδόφιλος κάνει δουλειά με το messenger. Βέβαια στο Ελλάντα είμαστε, ποτέ δεν ξέρεις.
TheoAlex50 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, The_Other_One είπε Σοβαρά όμως, δεν νομίζω να πιστέψει κανείς ότι παιδόφιλος κάνει δουλειά με το messenger Ψάξου λίγο θα εκπλαγείς 1
filip123go Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, redmedusa είπε Έστειλα μια εικόνα σοκολάτας "kiss" σε έναν φίλο για να του πω ότι αφαίρεσαν την άσπρη κρέμα ΚΑΙ την έκανα μικρότερη και έφαγα μπαν 3 ημερών για περιεχόμενο σεξουαλική κακοποίησης παιδιών. Υποθέτω το A.I. του Facebook συνέδεσε το ροζ, τη λέξη "kiss" και το cartoon πρόσωπο του παιδιού. Τουλάχιστον εσύ έστειλες και κάτι. Αλλοι ξυπνούσαν ένα πρωι και απλά ήταν μπαναρισμένοι οι λογαριασμοί τους και δεν τους πήραν ποτέ πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα