Kostasspil Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα παιδιά, κάθε φορά που πάω να ανοίξω την εφαρμογή, παγώνει στην αρχικη οθόνη και παίρνω το σφάλμα "app not responding". Πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί να προσπαθήσω 5-6 φορές για να ανοίξει και αν... Επικοινώνησα με τον developer, αλλά δεν βοήθησε και πολύ. Το χει κανας άλλος το πρόβλημα; Ευχαριστώ και καλές γιορτές με υγεία!
Kostasspil Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Καθαρισμό cache και επανεγκατασταση αρκετές φορές. Επίσης είναι στην τελευταία έκδοση
btcminer22 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μου το έκανε και μένα την πρώτη φορά που την εγκατέστησα μετά δούλεψε κανονικά. Ποια έκδοση android έχεις και ποια συσκευή; Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2022 από btcminer22
Hasta La Vista Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Μου το έκανε και εμένα. Τώρα μου ρουφάει την μπαταρία σε χρονο ντέτε και χρησιμοποιεί 4GB RAM average. Δεν την λες και καλογραμμένη εφαρμογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα